Паркирам като пич! Хич не ми пука!
Паркирам като пич! Хич не ми пука!
Как може да се разбере дали една кола е на големец? Ако е на големец е паркирала на място за инвалиди. А ако е на големец с политическа закрила е паркирала на 2-места за инвалиди. Снимка: Патрулко Рушветков | 25 авг 2015 08:39
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
21
7649
28
1
Напиши коментар Коментари
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Веселкакво да му направи? Това на какъв език е?Ти да не говориш на меко?
18
1
 
1
 
! Отговори
Mariana преди 8 години
Kakvoto i da kaja 6te e malko,no za6to e tozi strah hem iskame da kritikuvame a ne snimame nomera:) ima li smisal da si 4e6em ezicite togava?
17
1
 
3
 
! Отговори
Значи преди 8 години
Идеите за пукане на гуми са безсмислени - на живо никой не се заема с тази дейност. Причината е една - колата може да я кара някой *** 50 кила с мокри дрехи, но може и да е някой ***, който ще осигури на пукащия гуми истински талон за инвалидност. Проблемът е на собствениците на молове. Викаш го по уредбата да си премести бракмата и ако не дойде до 5 мин. му анулираш билетчето за безплатен паркинг. Като плати 100лв и няма за газ после ще си помисли следващия път. Другото са празни приказки.
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз също бих му спукал 1-2 гуми. Пребори злото със зло.
15
2
 
3
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
До Весел 4Твоето вандалско предложение е в същият дух като паркиралия на 2-те инвалидни места т.е. той и ти сте НАРУШИТЕЛИ.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И да се плюнчим и да се ядосваме щом няма санкции за тези *** ще е проява на превъзходство да доказват, че са недосегаеми. Ченгетата знаят само да реват за заплати и да съучастват с бандюгите.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От сърц му пожелавам скоро да паркира законно и заслужено на същото място.
12
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не трябва да плюете така! Това е колата на някой меринджей с магазин в мола, който не може да си позволи и секунда закъснение, защото му гърми бизнес за милиарди и е паркирал на пожар.Или пък е на гаджето на някой меринджей, което отива "на мол" и така и се е вдигнал адреналина от хайлайфното преживяване, че не е забелязало горкото къде си е изплоьоскало колата. А и приятелките я чакат :))))))))))))))))))))))))))))))))))
11
1
 
16
 
! Отговори
Нико преди 8 години
Вижте сега, наглецът по ирония на съдбата е паркирал на правилното място. Той просто е умствен инвалид, както се казва "ментали хендикепд". Паркирането му е правилно от морална гледна точка. Би трябвало да се заложи в строителните стандарти за паркинги - места за нормални, места за хора с физически увреждания и места за умствено увредени и дебилни типове бленуващи за стереотипи на отживели мутри.
10
1
 
18
 
! Отговори
Весела Шопова преди 8 години
Не виждам номера на колата. Моля Ви да правите снимки на колите като заснемате и номера. Така е безрезултано
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
добре де, тази кола като я гледам ми изглежда новичка, предполагам, че има и паркотроник.... и този или тази пак не може да я паркира, а какво ли ще стане ако му дам моя стар опел :)
8
4
 
15
 
! Отговори
големец хахаха преди 8 години
Какъв големец със кола за 3000 евро и ниска култура.Това е някой цаевул от село със селските си обноски дошъл в града да си купи кола трета опутреба 4 ръка ЗАЩОТО Е ПРОДАЛ ЕДНАТА НИВА НА СЕЛО.
7
1
 
8
 
! Отговори
МУТРА преди 8 години
АБЕ, МНОГО ИНВАЛИДИ ИМА В ТЕЗИ МОЛОВЕ БЕ....
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората са прави че глобите трябва да са големи. Някой път возя баща ми инвалид и няма къде да спра. КАТ, командировайте по един полицай в големите молове ще изкарват по 10-20 бона на ден от актове.
5
1
 
27
 
! Отговори
Аз преди 8 години
В България този проблем е с два аспекта - единият е морал, другият е контрол! У нас ги няма и двете! Ако някой си направи труда да изнесе данни колко санкции има за неправомерното ползване на картите за паркиране на хора с увреждания, ще стане ясно. Дали обаче някой изобщо води такава статистика, не е ясно ! Помните Данчо ментата, нали ? Да каже КАТ дали му е наложена санкция след като и телевизиите документираха наглостта му !
4
4
 
19
 
! Отговори
Весел преди 8 години
Няма ли кой да му спихне и 4те гуми? :)
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей такива мазни тарикати, трябва по 1000 лв. минимум да ги глобяват. Втория път 3000 лв. после 5000 лв. и така докато се научат.
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дано скоро стане инвалид...
1
1
 
30
 
! Отговори
психиатър преди 8 години
Умствен инвалид.