Да спреш на две места за инвалиди - нищо ново
Да спреш на две места за инвалиди - нищо ново
Снимка: lsfc | 29 ное 2015 08:32
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
28
7062
14
3
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
lsfc преди 8 години
До 171-во не се правя на морален, а казвам, че такива като този с джипа трябва да се показват. 2-ро ако си шофьор сам знаеш ,че драскането не е решение на подобен проблем (представи си само ако теб надраскат как ще се почувстваш). 3-то Да, опитвам се да съм съвестен гражданин (въпреки, че сам не се считам за такъв на 100%). пак казвам - такива като този трябва да се показват по всякакъв възможен начин ;)
11
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
шапка му свалям на сиднито, че има поне един, дето ви казва направо в очите какви са.А колкото до фотографчето, вместо да се прави на много морален да надраска колата и така да я снима. Иначе ефекта от тази му снимка е точно никакъв, освен ако целта не е да привлече малко внимание като "съвестен" гражданин.Всяка втора снимка тук е такава и какво от това?
10
2
 
10
 
! Отговори
ROSEN преди 8 години
До АнонименсофиЯнци
9
0
 
14
 
! Отговори
.... преди 8 години
Снимайте го отпред, за да се види дали има/няма лепенка за инвалид. Ако няма... 4 пирона в гумите и да си носи Жипа на гръб.
8
0
 
18
 
! Отговори
OMG WTF преди 8 години
Не, такива шофЕри не трябва да се сочат с пръст. Ефектът от това ще е нулев. Далеч по-добре ще е колите на такива шофЕри да се тунинговат с бухалка (или няколко кирки ако случайно му се намират на човек). Така другият път тези шофЕри може и да се замислят дали да спрат така.
7
1
 
17
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 8 години
до Синдито , абе чоджум , личи си че си забравил българските порядки и с право те сочат с пръст , забравил си че в БГ , неделята е времето когато човек си облича новия ансуг с чертите , препасва една хюмнетка (и тя с черти) ,взима си 3-те ЖСМ-а (на които никой него търси) и повежда жената за кварталния ЦУМ
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Платения *** Сидни дори Събота и Неделя не почива. Трябва да си заработи хронорара. А предполагам че по същия начин паркира в ... "Австралия". Та допълнитолно се е почувствал ангажиран да сподели своя "богаташки" живот.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До номер 5: ти и ти си толко Софианец, колко и язе. Спри със тъпите стеротипи, че хората които не са кореняци софианци са прости и нагли. Хората са просто дебилни или нормални.
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Осъзнавате ли, че човекът всъщност е паркирал на отреденото му място. Щом е паркирал на местата за хора с увреждания, значи наистина не е добре - дефектен умствено. А щом е *** е допустимо да паркира на място за "осакатени". Може би наистина трябва да има разделение на тези сините паркоместа - за физически и за умствено увредени индивиди.
3
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гаранция че собственика на този корейски дарак е от провинцията.
2
14
 
28
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
до 3,а ти какво предлагаш? Като автора, да се завра в МОЛ, да стана молец, да си запълвам живота с талаш, да газя кал и мръсотия хранейки се с паркиралите коли по моловете? При положение че живея сред най красивото място на Планетата и през ум не ми е минавало. Просто имам други цености, отправих добри пожелания, предложих снимка да ви пратя на "нещасния ми животец" за да видите нещо по-стойностно от това с което се храните но някой са прекалено оскотяли злобни и зависли за да сменят диетата :D
1
3
 
22
 
! Отговори
до Сиднито преди 8 години
Кво ме интересува къде си ходил и какво си правил? Или поне си въобразяваш, че си ходил и правил. Аз си имам собствен живот и мегаломанските ти измишльотини изобщо не ме интересуват, особено под снимка, която няма нищо общо с нещастния ти животец.