С палка и фуражка... Какво ли се крие зад автобуса?
С палка и фуражка... Какво ли се крие зад автобуса?
Защо ли имам спомен, че нямат право да бъдат скрити Снимка: varg vikernes | 27 апр 2016 07:08
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
51
12093
25
22
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
до 23 преди 7 години
ха-ха-ха интелигентните хора имали фейсбук! ХА-ХА!!!
24
3
 
1
 
! Отговори
varg преди 7 години
благодаря ти канадецо, отдавна се бях зарекъл повече да не влизам в тоя к'***, тук болшинството са на нивото на varg. Оздравявай с коляното и повече не се насилвай толкова с спорта. Весело изкарване на лятото в канада независимо в кой ден от седмицата се падне дано е уикенда таз година. При мен сега е зима, с жената ще обикаляме с бинокли по скалите на източното крайбрежие да гледаме стадата китове, но много бахър по скалите духа влага якоУспех в "чужбината", няма нищо чуждо където човек успява
23
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не се и съмнявам че имаш фейсбук, въпроса е що пак повтаряш че и аз трябва да имам след като 100 пъти ти казах че нямам нито съм имал. Може и друг да е бил, някав тука постваше имена от фейса и ме асоцирашще с някви профили от фейсбук, явно овчарите не могат да осъзнаят че не всички имаме фейсбук и не всички сме овчари като тях хаха. Това щото бях споменал че съм си качвам снимки от австралия и той решил че имам фейсбук хаха. Както обесних за мен е елементарно да си изкодя едно сайтче за снимки
22
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като си толкова зает защо си траулирал фейсбуци въобще с надеждата да ме намериш там? за един Канадски овчар толкова ли е трудно да повярва че нямам фексбук защото не всички сме от сточна гара като теб, все още има умни хора които нямат и никога не са имали фейсбук но ти не си от нас.Не ми трябва суратефтер да си сложа снимките в нета. Те са ми на Кокосовите острови вързан за хост от ШриЛанка. Всичкия код съм го написал аз А Кокосовите острови ако не знаеш са Австралиска автономна територия
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В голяма грешка си Синдьо. Имам мноооого работа за да се занимавам се фейса ти.Не ти зная профила там и най-вероятно други хора си правят базик с теб там.
20
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
къде е канадския клош който обижда на фейсбук? т.е. обижда като обвинява интелегентните хора че имат фейсбук сякаш са му роднини от Сточна Гара. Това че той самия има сураттефтер не означава че интелегентните хора са свършили на тая Планета, поне не от таи страна на земята където е австралия и по точно сидни. Kалъфа траулирал профили в фейса и ме асимилира с призволни имена които май въобще не са в австралия хахах. Мисли че ми трябва сураттефтер за да качвам снимки от австралия, толкоз муй акъла
19
1
 
13
 
! Отговори
До шофьор преди 7 години
До Анонимен от 20Ако няма контрол, може дадена жена да лепне нещо на даден мъж. После този мъж да го прехвърли на твоята жена и ето ти тебе непосредствена опасност.
18
5
 
5
 
! Отговори
КАТ преди 7 години
Нямат право по закон да се крият - законоте са за всички. В случая са предпоставка за ПТП. Зад автобус че не се минава знаят и малките деца. Ако ти изкочи полицая зад автобуса е стресова ситуация и ако го блъсне някой щото се е скрил КОЙ ще е виновен? Пълно е с такива хранилки за ненатоварени булеварди с по 4 платна в една посока обезопасени да не преминават пешеходци и .... ограничение 50км. Масово камерите са на такива места.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До шофьорКогато го правиш вечер с жена ти вечер, каквото и както да го правиш , не застрашаваш по никакъв начин живота ми или този на семейството ми. Но когато караш на пътя, който споделяш с много други участници и там ИМА значение как и какво правиш - тогава трябва да те наблюдават, теб и всички останали. За спокойствието на всички !
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз спазвам всички правила! И не се притеснявам - нито от скрити полицаи, нито от камери. Напротив - искам да има полицаи на всеки 100 метра, и камери абсолютно навсякъде, и да няма никакви предупреждения за такива (иначе какъв е смисълът от тях ?!?) ! За да могат малко от малко да се вразумят ***, идiоти, които ще ми нацъкат минуси след малко!
15
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде стига с тая глупост, че "нямат право да се крият" !КЪДЕ ГО ПИШЕ ТОВА ???В кой член, на кой закон, наредба, правилник ??? Нека големите капацитети форумни да бъдат така добри да посочат. А пък докато търсят, да им дам жокер - ТАКОВА ИЗИСКВАНЕ в действащото право НЯМА. Такова изискване съществува само и единствено в главите на такива, като тоя дето е постнал тази тотално безсмислена снимка, с идеята че е направил нещо велико. И освен това - къде да застанат ? На осевата линия ???
14
7
 
36
 
! Отговори
Петков преди 7 години
И какво като се крият? Вие карайте както си трябва пък те нека се крият. Добре, че са те та малко от малко да ни е страх иначе хептен ще се изтрепем. И защо трябва да има знак там където има камера? За да намалиш скоростта докато преминеш покрай нея и после пак да надуеш до дупка. Не трябва да има такъв знак. Не, че съм от най-примерните шофьори, но така мисля аз.
13
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До миКриенето на катаджиите в стил "анголски партизани" не помага за подобряване на безопасността на движението. В 90 % от случаите става дума за събиране на рушвети.В същност някой виждал ли е обява за свобдни места в КАТ? Напускането при смърт , а постъпването по наследство и то за някаква си мижава заплата от 800 лева?
12
11
 
31
 
! Отговори
ми преди 7 години
защо се настройвате срещу катаджиите, които в крайна сметка санкционират НАРУШИТЕЛИТЕ???тъъпо е да има знак за радар, защото всички,които карат с 200 като го видят намаляват до 90 и за пред радара са идеални....вие на тяхна страна ли сте, на тия креттени, които нарушават правилата ли??????
11
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че кое им е скритото? Не са в шубраците, спрели са на широкото на асфалта, просто след тях е спрял и рейса. Ако някому съвестта е гузна и се притеснява от КАТ, проблемът не е във фуражките.
10
2
 
14
 
! Отговори
До шофьор преди 7 години
То и вечер късно с жената нищо незконно не правиш, ама дали ще ти е приятно някой орган на реда да те съблюдава изкъсо :)
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мене са ме спирали на междуградски път през гората. Бяха се скрили в храсталаците до пътя, казаха, че преди да направя завой не съм спрял на стопа, викам къде е тоя стоп бе, а той стопа обрасъл в храсти и за капак короната на едно дърво го закриваше. На това му се вика *** капан.
8
2
 
26
 
! Отговори
Закон преди 7 години
Закона си е закон. Трябва да се спазва. Днес го нарушават като се крият, утре като ти измислят несъществуващо нарушение. И ми е много интересно, тук примерни шофьори да подкрепят незаконни действия. Робски души ей ! Утре като платиш акта на предходната кола, както ми се е случвало, друга песен ще запееш.
7
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от доносници снимащи от засада .
6
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха, ще взема да снимам колегите им как си говорят с кварталните нарко-дилъри хахаха