Хайка за шофьори в бус лента
Хайка за шофьори в бус лента
Снимка: Никола Радоев | 18 май 2016 11:36
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
8
7936
16
4
Напиши коментар Коментари
8
14
 
4
 
! Отговори
hg преди 7 години
То това, че по цял свят или някъде си било така, значи че е най-умното и правилното ли? Защото те и гей браковете са легални на много места...Малоумно е бус лентата да седи празна, за мине автобус с 40 човека, а 100 отстрани да чакат в колите си.
7
1
 
6
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
И това е така из Европата. В Норвегия новите булеварди са с 1 платно за коли, 1 бус лента и широк тротоар. Обяснението е същото / не искат да се тимулира ползването на лични автомобили. Друг е въпросът колко ни харесва Европата.
6
8
 
12
 
! Отговори
boby преди 7 години
А най-новия виц е, че след поскъпването на билетите ще се правят бус ленти по някои нови булеварди, където досега е нямало. Ето как обясняват това от общината: По този начин ще бъде затруднено движението на автомобилите, но това е и една от целите на бус лентите - да може хората да предпочетат градския транспорт, който ще се придвижва по-бързо. МУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да е неволна грешка от незнание:)Не им се сърдете, хората са професионалисти, но що така народа нещо не им симпатизира...
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е кола на КАТ, а е кола от ескорта на ценни пратки на БНБ.
3
24
 
14
 
! Отговори
Сел-так с пари преди 7 години
Мразя градският транспорт, мразя пътниците на градски транспорт.Не е редно пътника в автобус да стигне по-бързо от точка А, до точка Б, отколкото аз със моята лимузина. Ще правя всичко възможно, ако аз закъснявам, и градският транспорт да закъснее.
2
1
 
31
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Така е в цял свят. Иначе автобусите трябва да имат крила. Като закъснява автобуса избираш колата, което пък от своя страна увеличава задръстването.
1
36
 
5
 
! Отговори
Абу Ахмад ал Чихуаху преди 7 години
Това понятие БУС лента е смешно,при положение че се създава изкуствено задръстване.