Полуинвалид – заел част от паркомясто за инвалиди
Полуинвалид – заел част от паркомясто за инвалиди
Снимка: Красимир Кирков | 20 май 2016 09:26
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
12
8421
0
13
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 7 години
е то умствената инвалидност не е видима с просто око понякога;))
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 4:Защото в Република България има ЗАКОН който трябва да спазват ВСИЧКИ независимо дали им харесва или не. Независимо дали нарушаването му ще намали вредите.На едни не им харесва Закона за движение по пътищата и редовно го нарушават. На други не им харесва закона за частната собственост, на трети друг закон. Живеем в престъпна държава където всеки нарушава "по малко". То това е малко нарушение. Какво като съм паркирал в насрещното, какво като съм откраднал милиони, какво като убия някой.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"А на никой ли не му прави впечатление, че този полу-инвалид е паркирал в насрещното и това го класифицира като пълен-олиго-френ."A можеше да паркира от другата страна и да запуши цялата улица! Или пък да прави 5 излишни маневри за да обърне в тясна улица, пък и само 1 маневра да е, защо да я прави? Така е преценил - така е паркирал! А може и утре да начертая със син тебешир разни ограничения по асфалта, около колата на някой, който не ми е приятен. И да го оплювам после.
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А на никой ли не му прави впечатление, че този полу-инвалид е паркирал в насрещното и това го класифицира като пълен-олиго-френ.