Наглата градска "мобилност"
Наглата градска
Гениалното паркиране на "градска дебилност" - едновременно да успееш да блокираш и ул. "Коста Лулчев" и пресечката с паркинга. И същият този тлъст индивид на снимката (който яде от моите и вашите данъци), псуваше, заплашваше и ми блъскаше по колата като им свирнах и им казах да се мръднат. Поредна прекрасна гледка от дивия чалгостан, където разликата между властимащи и престъпници е точно никаква. Снимка: Христов | 26 май 2016 14:17
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
15
10551
31
8
Напиши коментар Коментари
13
1
 
11
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Непрекъснато ставам свидетел, как нарушават правилници и закони, като завиват, където си поискат, карат по трамвайни линии и какво ли още не! Държат се нагло и безочливо и това продължава години наред...
12
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз, тази година, успях да ги осъдя на първа инстанция, че ми бяха сложили скоба като бях паркирал пред гаража. Много съседи го отнесоха, но като се стигне до дело в административния съд от Градска мобилност предявяват иск за разноски по делото от 360 лв за адвокат и ако го загубиш трябва да ги платиш. И така всички се уплашиха и наведоха глави. *** народ всеки може да го стриже. Те за това са толкова нагли всички тия бирници.
11
2
 
27
 
! Отговори
прагматик преди 7 години
Вярно е, че местата за паркиране са малко, във всяко семейство вече вместо 1 кола има по 3 кочини. Но това, което правят и то е Общинско предприятие е чиста проба издевателство. Няма такава държава ! Плащаш си като поп и те цакат. Пълна идиотия.
10
1
 
14
 
! Отговори
прагматик преди 7 години
След тоз случай и още един, при който не ми зачетоха коректно изпратени смс-и за да ме глобят- няма какво да ме разубеди, че правят всичко възможно да глобяват и коректно платили за зона или ненарушили правилата за паркиране.
9
1
 
13
 
! Отговори
прагматик преди 7 години
Нещата с тез не са прости. Това са подивели ***, с които по никакъв начин не можете да се разберете. На всичко отгоре ги натискат да правят пари за някой. В това е проблема и това е положението. Т.е. проблема са първо парите. После че са от глоби. Трето- че им се поставят планове за пари и им се плащат комисионни за вдигната кола. Виждал съм как вдигат кола, която не е в нарушение, но като я като снимат изобретяват кръстовището близо. Вече вдигната-върви доказвай обратното.
8
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма смисъл да пускаш жалби. Преди няколко години пуснах жалба срещу тия, ха познайте дали изобщо си направиха труда да ми отговорят. Сега ме е яд, че не ги съдих, ама вече е късно. Обаче следващият път ще ги съдя до дупка!!!
7
27
 
5
 
! Отговори
бакшиш преди 7 години
Абе Христов какъв ти е проблема?Какъв ви е проблема на всичките...Нали сега ставате пиете си кафето и хоп по колите да карате 5-10-15 км. до работата и заради това сте БИЛИ големите шофьори и разбирачи?!Човека си върши работата.същото се отнася и за таксиметровите шофьори.доставчиците и маршрутките.когато трябва да престоят на дадено място за известно време.Някой идва ли да ти се прави на умен в офиса..бакалията...магазина и да ти казва как да си вършиш работата?!5-торен данък за всички с Б кат.
6
1
 
33
 
! Отговори
Христов преди 7 години
Няма да помогне, няма свидетели, няма нищо. Пускал съм преди жалби, глас в пустиня. Ако не ги снимат Господари на Ефира или някаква медия, нищо не се прави. Сигурно има 2000 такива жалби чакащи по разни канцеларии и архиви. Просто в случая трябва да им бухнеш едно паве в стъклото и да си ходиш, с полухора се работи така. Лошото е че съм цивилизован човек и не смятам че подобни неща ще решат проблема, след 2 седмици отивам в Италия а този дебел *** ще изгние тук в ...
5
2
 
31
 
! Отговори
rosenbosen преди 7 години
Пуснете жалба веднага, има номера на камиона, снимка на ербапа, стига сме ги търпели! И без това няколко пъти бяха обявявани за незаконни в съда, но овцете като седим и си мълчим нека ни мачкат!
4
2
 
30
 
! Отговори
Наглост преди 7 години
Миналта седмица един подобен индивид от дъното на хранителната верига, който се храни от нашите данъци директно ме заплаши, че като ме срещне някой път, когато не е на работа ЩЕ МЕ УБИЕ !!! Като го накарах да се представи се врътна и си тръгна. Няма по-големи наглеци. Да не говорим, че оглеждаше дали да не вдигне колата, защото имало заповед на кмета за почистване на улици. Разбира се тази заповед не беше стигнала до знанието на живущите на улицата...
3
34
 
14
 
! Отговори
само да попитам преди 7 години
Защо на мен ми се струва, че човекът просто си е вършел работата, за която му плащат, а ти само е трябвало да изчакаш няколко минути!!
2
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЧудя се дали в Перник има градска мобилност. Некой знае ли.
1
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
новината трябваше да е "пребит служител от центъра за градска д ебилност". Пипа ми колата и си събира зъбите... Власт имал разбииш ли...