Еталон за паркиране. Майсторлък!!!
Еталон за паркиране. Майсторлък!!!
Снимка: Славев | 30 юни 2016 07:08
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
39
11279
18
8
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Борис преди 7 години
До Ангел:И като си остави количката,как ще се придвижва из мола бе аланкоолу?
27
0
 
0
 
! Отговори
Boris преди 7 години
До dimitаr:Инвалид и то мозъчен е този който му е дал книжка.
26
0
 
1
 
! Отговори
dimitar преди 7 години
Pojelavam mu edin den da sa mu naistina neobhodimi dwe invalidni parkomesta.Egati i Invalida, tolkova e zle che ne moje i da parkira normalno gorkia.
25
0
 
7
 
! Отговори
До Ангел преди 7 години
Би ли обяснил какво е паркомясто за инвалидна количка? В смисъл че инвалида може да си осави там количката и да проходи до МОЛ-а ли?
24
1
 
5
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 7 години
До: РеалистТова за колите над 15 години е абсолютно вярно. Едно, че самите автомобили са си опасни, ами и понякога по-млади шофьори като хванат геврека в поза "Бегай от пътя" и започват едни скоростни отсечки с бричката... Ама важното е, че семейството притежава 4 коли и демонстрира охолство. Говори по телефон за 1500 лв, ама нямал пари за безопасна кола... А дали тоя е паркирал на инвалидно място или не си е за неговата простотия и за безхаберието на собственика на търговския център.
23
0
 
2
 
! Отговори
Иво преди 7 години
До Реалистособено държави като Индия, Пакистан и Китай нали...които съставят 50% от населението...там има рикши бе брато...ти за коли ми говориш
22
0
 
1
 
! Отговори
Славев преди 7 години
До Галакси Трейд ЦентърДа, точно в Галакси Трейд Център е направена снимката! Мястото, колата и номера са си съвсем истински
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя че е "Специален" и има инвалидност в горната част на тялото това е факт, но и инвалидните места не изглежда да са съобразени с каквото и да е. Как може да събереш два автомобила на хора с колички например?!?
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рекламациите ги давайте към фирма мерцедес, очевидно е ,че при проектиране на колата са избрали неподходящи габарити.А аз си мислих че германците могат да проектират коли , голяма грешка.Ама и шофьора е виновен как може да си купи такава кола, като очевидно е дефектна.
19
32
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредното завистливо фoтoграфчe
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези места са за хора, които си имат отличителни табели на колите и сами шофират автомобилите си, или са с асистент. Ако този кара познат с физически недъзи, то да му помогне да се придвижи от друго място малко по-далеч от входа, а не да паркира на мястото за инвалиди
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименОгледалата се прибират автоматично след като изключиш двигателя.
16
2
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Ширината на всяко едно от тези две "паркоместа", е по-малка от ширината на колата. Следователно или това е фотошоп, или този, който е разчертал такива паркоместа за инвалиди, трябва да бъде разстрелян. За съжаление това стана честа практика - разчертават се паркоместа, в които колата, ако изобщо се побере, то няма как да отвориш вратата, за да влезеш или излезеш.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До SAKIПравилата важат на частни паркинги, частни пътища и т.н. Единствената разлика е, че на тези места освен правилата за движение и паркиране, определени от закона могат да важат и правилата на собственика на дадените пътища/паркинги, стига те да не са в противоречие със закона.
14
3
 
1
 
! Отговори
шофер преди 7 години
Това е моето парко място под блока. Нарочно съм си го боядисал така, че да не ми паркират разни жиги. А това че някой го снимал - негов си пробелм. Има си документи, при посикване ги предоствям. И серификат за произход на колата и средствата за заупуването й имам. Тях не ги предоставям, вервайте ми!
13
6
 
0
 
! Отговори
Шоп с фото преди 7 години
Това е фотошоп. Нема такъв номе и кола.
12
6
 
16
 
! Отговори
майна преди 7 години
Това е моята кола. Майка ми е на 86г., трудноподвижна и просто я закарах да пазарува сътрин в 8ч.. Но незнам защо това паркомясто са го разделили с лента по средата. А да, за да покажат, че имат повече паркоместа за трудноподвижни.
11
3
 
11
 
! Отговори
nixx преди 7 години
Проблемът на българина е, че като паркира, трябва е до входната врата. А какво по-близо до входа от инвалидните паркоместа. Това съчетано с внезапната безсмъртност, гарнирана с безочие породено от някакви налични пари, е резулатата на снимката.
10
2
 
2
 
! Отговори
Жоро с моторо преди 7 години
Мертек... Прекрасни места си избрал да го спреш тоя пробит кош...
9
1
 
10
 
! Отговори
Галакси Трейд Център преди 7 години
За паркирането на инвалидни места няма да отварям дума. Но ако някой от вас е влизал в паркинга на Галакси Трейд Център в София, то със сигурност ще познае тези чудесно оразмерени места за две коли :-), които са подходящи за два Smart-а, или два мотора. Повярвайте ми, тази кола няма как да бъде паркирана на място за една кола в този паркинг, а още по-малко до нея да се побере още една.