Таксиджия отнесе колоездач на "Княз Борис І"
Таксиджия отнесе колоездач на
Снимка: Станислав | 01 юли 2016 09:12
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
30
10214
1
8
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 7 години
До АнонименЛъжете
11
1
 
5
 
! Отговори
az преди 7 години
Цялата "Статия"-снимка и коментар са повече от слабоумни.Таксиджия отнесе велосипедист, около 22 часа......Козя пътека в Хималаите.А по малоумно от *** заглавие са тъпите коментари, на базата на никва информация.Първо, кой е виновн??Второ, как се е стигнало до инцидента. Колоезадача бил ли или не е бил със светлини/жилетка? Пили ли са двамата участници. Хиляди въпроси
10
6
 
4
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Пазете колоездачите!!
9
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво, браво, продължавай само така и ще успееш да си направиш брат
8
0
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Нямам нищо против велосипедистите, но след като искат да са пълноправни участници в движението, трябва да минават изпит поне по теория, да не говорим и за практиката, така като гледам някои имат нужда и от изпит по практика - не дали можеш да караш, а дали можеш да се впишеш в пътната обстановка. Така както са и моторите, и мотопедите. И курс в БЧК. Тия пътни знаци важат за всички движещи се по пътното платно, а БЧК-то си е полезно.
7
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новината е грешна, опита се да отнесе много повече от 1 колоездач, при това умишлено, а след това направи опит да избяга но шофьора на колата която блъсна му скочи на тавана!
6
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Колоездачът дали е имал светлини и светлоотразителна жилетка?Хммм..."Ако направят една ПЪЛНА проверка на таксито, дали и на него всичко му е наред?Айде дръжте се малко... такситата светци, колоездачите дяволи и прочие изцепки.А софийските таксита специално са най-долните в цяла България. Ползвал съм къде ли не таксита но такава кокошкарска мафия и на слънчев бряг няма.
5
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има едни такива момченца в Борисовата градина - пияни, напушени, като се метне на колелото се мисли за безсмъртен.....Нито светлини, нито жилетка, карат като ***....
4
11
 
20
 
! Отговори
Стамат преди 7 години
до 1: Ти пък, къде си виждал в София велосипед със светлини и звънец, както е по закон? *** знае как се кара, закон него не го лови.
3
33
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Велосипедистите са всепризнати майстори по театрално изкуство. Като блъснеш пешеходец, той пада скучно на мястото на удара, докато колоездачите се превъртат минимум 3 пъти, махат с ръце, летят каски, абе изобщо стараят се при падане.
2
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До dsdsdsaТака като гледаш колелото дали е имал? Аз самият се често се придвижвам с колело и айде жилетка не слагам, но светлини имам всякакви и внимавам и за оня отсреща. Но има много нагли типове. Когато откриеш велосипеда след пубертета, щото си видял. че в чужбина така правят, обикновено е така. Смятат, че някой с нещо им е длъжен. Навират се между колите, демонстрирайки псевдомайсторлък и минават по пешеходните пътеки без поне да се огледат. Абе, както караме коли, така и колелета...
1
11
 
27
 
! Отговори
dsdsdsa преди 7 години
Колоездачът дали е имал светлини и светлоотразителна жилетка?Хммм...