Защо да не си бутнем талигата в подлеза на Орлов Мост?
Защо да не си бутнем талигата в подлеза на Орлов Мост?
Снимка: Христов | 21 юли 2016 10:00
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
7
10102
31
1
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
Христов преди 7 години
Представете си как си взимам един ден отпуск от двете фирми, където работя, да ходя да пиша в КАТ, да издадат акт за 20 лева (ако не го обжалва да падне в съда снимката) на някакъв едноклетъчен плазмодий, дето първо сигурно с 20 лв. си пали пурата, второ си паркита където си иска, точно защото в КАТ си барат *а! Те и фишове да раздадат на хората да си пишат сами, даже да не ги и викат тумбаците. Освен да взимат рушвети и да продават книжки да се трепят хората, КАТ друга функция няма.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Русия камерите в колите не са задължителни. Там застрахователите ти предлагат по-ниска цена на застрахователната услуга, ако имаш камера в колата си и поради тази причина там почти всяка кола е с камера. Там наистина снимките и видеото важи в съда. Но май само там. В ЕС никъде не важи и в съда пада. Не е само в БГ да не важи, което за мен е грешка. В Германия например, ако снимаш с камера могат да те осъдят. Има доста такива случай, така че внимавай какви ги вършиш там.Ако си ме снимал те съдя
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе да ви е** в криманилистите дето сте някои извадки на това общество. В една Русия например, където манталитета е долу-горе същият по отношение на тип шофьори - там камерите в автомобилите са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. И в много други държави подобни снимки или видео, важат в съда. Само и единствено както винаги в перфектната България, се срещат глупости, че "можело да бъде Фотошоп" и други простотии. Егати деградиралите дето сте! някои!!! Винаги оправдание за всичко намирате! ***
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1---------------------------------Вероятно не знаеш, но пипанията с фотошоп по една снимка се установяват с лекота. От специалист, какъвто ти не си.
2
0
 
17
 
! Отговори
789 преди 7 години
До АнонименСамо дето тоя на снимката си паркира там от години и до сега нито общинска полиция , нито КАТ са му съставили акт.
1
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Христов, сещаш ли се, че ако любителските снимки важат в съда ще се развие огромен фотошоп бизнес. Плащаш 50-так и след час взимаш снимка с колата на някой твой "враг", който е паркирал на Витошка или баш пред входа на НДК. Май не се сещаш за тези подробности.