Как да работим? "Извинението" на каращия по тротоара
Как да работим?
Явно естеството на работата му предполага всички други да слизат на пътя, за да го заобикалят Снимка: Васил Георгиев | 28 сеп 2017 16:36
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
7
5261
12
8
Напиши коментар Коментари
5
1
 
14
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
Спираш на улицата, не на тротоарите. Но дори и да направиш задръстване никой няма да ти каже нищо и ще те изчакат да си свършиш работата. Просто това е разликата в манталитета на хората. Ако този човек спре на пътя, я някоя "мутра" е излезнала да го бие, я ченгета са му направили проблем. Просто той избира по-малкото зло.
4
6
 
11
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Точно в Лондон спирам така !!!И полицаи са ме виждали -казвам само : drop and go и няма проблем !
3
6
 
12
 
! Отговори
До Гост преди 6 години
До ГостКато спира за минута защо не спре напречно на улицата?Опитай да спреш така в друга еворпейста столица... после ще ни кажеш колко са те глобили и за какво време са ти отнели книжката.
2
9
 
35
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Аре стига глупости! Престаравате се и правите от мухата слон! Всички знаем, че тези коли, от куриерските фирми, спират за минута и потеглят, защото имат график! Не е спрял за часове! Като снимате, снимайте наглеците, които наистина паркират където и както им скимне!
1
3
 
21
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Не е добре да се спира на тротоара, но реално погледнато наистина няма къде. Общината се погрижи да има много сгради с малко паркоместа, няма паркинги и не се подобрява градския транспорт.