Поредна гавра с Велики българи
Поредна гавра с Велики българи
Последните месеци в интернет пространството бяха качени снимки с идиощини изразяващи се в гавренето с Дякона и славни български Ханове. Тези деяния бяха извършени от представители на етническите малцинаства.
Днес обаче щафетата беше поета и от подрастващите от български произход. Този път гаврата е извършена с Никола Йонков Вапцаров. Снимка: Гражданин | 13 фев 2013 15:35
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
62
24423
4
47
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До AndreshkoТова е и липса на възпитание от страна на родители, явно и те не учат децата си на никакви морални ценности!
49
0
 
2
 
! Отговори
az преди 11 години
Pikli.....deza bez vazpitanie!!!!!!!Prosto.....bez komentar.......Jalko.....
48
0
 
1
 
! Отговори
Не запознат преди 11 години
До ЗАПОЗНАТ....Майчината ти и на теб!!!
47
0
 
2
 
! Отговори
Andreshko преди 11 години
Техните учители въобще не трябва да получават заплати.Това ли е педагогическата им работа?
46
4
 
6
 
! Отговори
ЗАПОЗНАТ преди 11 години
Децата са от СОУ Христо Смирненски Генерал Тошево.. Другото училище в града се казва Никола Вапцаров и естествено между тях има конкуренция, затова е и снимката. Постъпката на децата е отвратителна, но повярвайте ми, целта им не е била да обидят Вапцаров ...
45
0
 
5
 
! Отговори
Р. преди 11 години
До XelianИ какво като са деца? Като покажа на баба си или майка си някоя такава снимка, те ме поглеждат с почуда и възмощение и отвръщат: "Едно време нямаше такива неща, ако е имало са били много редки случаи и са се наказвали жестоко..." Това, че са деца изобщо не е оправдание.
44
0
 
6
 
! Отговори
Р. преди 11 години
Пълна липса на възпитание...родителите са главните виновници. Като не знаят как да си възпитават децата, така ще е за напред, че и по-зле ще става! Срам!
43
0
 
11
 
! Отговори
nonito преди 11 години
Надявам се да има същите последствия за тях както и за предните, защото ако за тези няма последствия значи си избираме кой да обвиняваме и кой да оправдаваме, личи си явна подигравка!!!!!
42
0
 
10
 
! Отговори
1987 преди 11 години
Трябва да се набият едно хубаво, че да знаят другия път, какво да не правят!!!
41
2
 
25
 
! Отговори
Sofia преди 11 години
Ако това са децата на България аз отказвам да живея тук и да възпитавам своите в подобна среда.Виновно е семейството,виновно е училището,виновен е съседа,който бие жена си,виновна е фолк фурията по телевизията,която може да показва гърдите си,а не да говори,виновен е алкохола,който се "лее" по улиците на Студентски град,виновни сме аз и ти.И докато ТИ не се замислиш дали не е по-добре да разкажеш на детето си кой е Вапцаров,вместо да го пуснеш в детската дискотека,нищо няма да се промени...
40
2
 
10
 
! Отговори
:) преди 11 години
СТИГА С ТОВА, ЧЕ СА ДЕЦА ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..... НА ВРЕМЕТО ДЕЦАТА НА ТАЯ ВЪЗРАСТ ТАКА ЛИ ПРАВИХА ? ПОДИГРАВАХА ЛИ СЕ ? НЕ ? ЩО НЕ ГО ПРАВЕХА ? ЩООО ? *** ***...
39
1
 
1
 
! Отговори
ЯЖТЕ ЛАЙНА МЪРШИ преди 11 години
*** ДОЛНА. ПРЕАХТЕ БЪЛГАРИЯ !!!
38
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам защо веднага тръгвате да ругаете и обиждате. Щото пък сте много културни. За разлика от онази снимка, аз тук не виждам децата да извършват каквито и да е непристойни действия с портрета. Просто го държат и се снимат. Е, вярно, че е на обратно ама... айде. А тези дето най-много ругаят сигурно не могат да кажат заглавието и едно стихотворение на Вапцаров. Ама, айде сега, не ровете в нета, виждам всичко;)
37
7
 
3
 
! Отговори
до зурналистите преди 11 години
Ало ... "зурналистите". Лицата на децата да се закрият. Не виждате ли, че има всякакви *** из форумите!?!?
36
8
 
8
 
! Отговори
Xelian преди 11 години
Абе пичове сериозно ли си мислите че това никога не са го правили? Правили са го винаги децата. Щото са деца. И щото се правят на интерсни. Просто е нямало фейсбук и телефони да ги снимат и да се показват ми се е появявал от някъде даскала лепил им е по два шамара и това е било. Стига сте се възмущавали все едно са убили човек. Гледайте си вашите деца и това е.
35
6
 
15
 
! Отговори
Ежко Бежко преди 11 години
***, кухи ***. Същите *** като майките и бащите си.
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това са деца на по 10 г. Виновни са техните родители и учители.Лошото е,че вече има цяло ново поколение след 2000 г.,чиито ценности се възприемат от единствената култура в момента в България-тази на чалгаджиите и мутрите.Децата се научават,че най-лесният и правилният начин да успееш в живота, е да се държиш като тях
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ами айде тези девойки да ги изключите сега и спрете да показвате такива снимки вече, само ги подстрекавате
32
2
 
4
 
! Отговори
senis преди 11 години
eto tova e da si balgarin bez komentar
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато продължавате да им разпространявате снимките, ще продължава тази идиотщина.То е толкова очевидно , че го правят само и само да се видят някъде, за СЛАВА(в техните очи).