ДПС ли финансира Атака?
ДПС ли финансира Атака?
В социалните мрежи с пълна сила се разпространява горният документ, въпреки че през 2009-та година Атака осъди Сезгин Мюмюн да плати 7500 лева за клевета, защото документа бил ксерокопие, което нямало юридическата сила на документ.
Аз лично мисля, че това е фалшификация, защото едва ли някой би създал писмен документ за подобна транзакция, но това не означава, че твърдението е невярно. Атака и ДПС са като скачени съдове и има логика ДПС чрез Атака да държи избирателите си в страх! Снимка: чичо Скрудж | 22 фев 2013 09:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
46
22463
27
8
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
стоян преди 10 години
ТОва е толкова смешно!! сумата "която дадох" на сидеров.. хахааа как му я даде, срешнали се на кафенце и му я е дал.. дали някой вярва че някой от ДПС биха документирали писмено подобна сделка?
39
1
 
3
 
! Отговори
Пловдив преди 10 години
Хахахаха, пак ли подхвърлят тази партенка ,де.или нещастни. Вече има осъден за тази клевета.Нищо няма да спре АТАКА !!!!
38
0
 
2
 
! Отговори
АМАН преди 11 години
Избирателите или така нарееният Твърд електорад са ОАВЦЕ... те нямат собтвено мнение, тях ги даржи Злобата и Страха. Поради тази причина и Партия ДПС постояно се заиграва и тварди че Етническият Мир ще се разклати.... жалки те Маниполаатори... жалкото Стадо и безграничната Злоба и Завист..... това са ИЗБИРАТЕЛИТЕ в България... Искаме Промяна но незнаеме каква... Няма Валшебна Пръчка, тя трябва да започне от НАС самите... Бъдете по-добри бе ХОРААА !!! Само това има Значение
37
2
 
7
 
! Отговори
Вунд преди 11 години
абе ***, ако дпс ги финансираше щяха ли да вадят такива инфантилни бележки? Прости хора сте, заслужавате си и Бойко и остов и Станишев и останалите масонски ***, които ви мачкат с години.
36
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами тя самата Капка го каза наскоро, но някак си не получи голям отзвук и коментари в медиите. Каза, че Атака се финансира по еди си кой повод от ДПС.
35
9
 
1
 
! Отговори
хаха преди 11 години
До Бяла сила,Кой те излъга, бе михлюз?! Я отиди на сайта на Атака да видиш, че са признали. Опитват се да се измъкнат, ама с половин уста признават.
34
15
 
10
 
! Отговори
Бяла сила преди 11 години
***,тая бележка се оказа фалшива,няма нищо общо със истината,а вие Днес .БГ,нарочно ли го направихте за реклама против АТАКА?Видяхте че хората,вече виждат АТАКА на власт и почвате да плюете ,вие *** мръсни,ще ви турим на място!АТАКА ПОБЕДА,Волен Сидеров премиер!
33
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дали ДПС , дали КГБ - не виждам разлика.
32
16
 
10
 
! Отговори
хаха преди 11 години
К'во стана атакисти! Какви родолюбци, бе,От атакистите, по-прости са само Гвардия или тям подобни неандерталци!
31
14
 
12
 
! Отговори
123 преди 11 години
Малиии ... Парите от "Цанков Камък" - Волен да ги харчи с Деница. Докъде стигнахме, ей!
30
6
 
11
 
! Отговори
Анти седесар преди 11 години
До Долу ВоленКакъвто и да си ти,още повече ако носиш български гени,не ти прави чест,че хулиш по национализма,а национализъм =БЪЛГАРИЯ!!!
29
17
 
17
 
! Отговори
АТАКА - ПОБЕДА преди 11 години
Тези,които хулят най-родолюбивата партия в България - АТАКА,те,точно те са тези които играят с и за ДПС!Това са небългари - на първо място евреи/Сергей Димитриевич Станишев,Андрей Райчев,Симеон Дянков,Никлай Младено,Кунева,Лидия Шулева,Мария Капон,ЕВРЕЙСКАТА И ПРОТУРСКА ХАЗАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ и т.н. и т.н...,турци и ***/Иван Костов и Ахмед Доган/!!!Призовавам тези с българска кръв във вените си,да не вярват на българофобските медии,а да послушат това,което кръвта им казва,а това :БУНТ
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 30 зависи от целта, или зависи от това колко плащаш - един печат не е никакъв проблем!
27
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
герберите взеха да се *** страх ги е от комунистите сега ги хвана шубето от атакатой им изкара толкова кирливи ризи че немогат да му простятсидеров не ми е люббимец но ако избирам между бойко и него ще избера по-малкото зло
26
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В случая ДПС ако искат да кажат че е истина - да извадят и касовия ордер с който въпросния е получил същата сума, и да се провери в счетоводството как е осчетоводена тази сума.... И най-важното - от къде са взели тези пари ДПС! + насрещна проверка на АТАКА.... Ако не за друго поне за нередеовно счетоводство ще го изду*а поне едната партия!
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Анонимен преди 47 минутиИ аз мога да направя такъв хвърчащ лист ----- Именно! А на всички политици доказателствата за грехове на другите са винаги такива листи. само че събрани в папки и кашони.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Анонимен преди 1 часМоже да е имало реално такъв оригинал, който да обвърже Атака да не се отмятат от уговорката с ДПС - ако я прекрачат - депесарите вадят компромата.Има логика..... ------- Само че в случая ДПС ще си направят харакири защото ще признаят че страхът който насаждат чрез атака е изкуствен! Освен това към момента не е необходимо да се вади тежката артилерия. Такива документи се "изпускат" последната седмица преди изборите - за да няма време за оправдания.
23
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз мога да направя такъв хвърчащ лист
22
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако това беше една що-годе нормална държава отдавна *** Аамет Доган и г.о.в.н.а.р.а вмирисан Волен Сидеров да чукат чакъл в некоя изправителна колония рамо до рамо! Крадливи пиявици и двамата които използват първосигналното мислене на най-оскотелите от простотия и бедност слоеве на обществото!
21
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може да е имало реално такъв оригинал, който да обвърже Атака да не се отмятат от уговорката с ДПС - ако я прекрачат - депесарите вадят компромата.Има логика.....