"Инвалид"
Явно от колата са слезли поне двама "Инвалиди" Снимка: Пламен Попов | 04 мар 2013 12:18
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
38
15111
32
0
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
Анти-Австралия преди 11 години
Аз не се фукам с това къде живея и колко правя, няма връзка с форума. Прав си, ние сме на *** на географията...цели 2-3 часа от Европа. Ти къде пътуваш директно? До великата Папуа Нова Гвинея? Или до Perth на "SHEEP SHAGGING WEEKEND"? Така като те слушам по-скоро миеш чинии на някой Ставрос, такива комплексари дето забравят къде са се родили до болка са ми познати. Пий Fosters и не се връщай, нищо не си научил от престоя си там. Пак ти казвам, тотално пропускаш смисъла на форума.
29
6
 
3
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
Ами Австралийския долар е почти 1:1 с американския 0,96 нещо таковаАми като не е постижение след 1989 ти какво постижение си? Къде си ти кое тогава е постижение? Правиш ли поече кинти от мен? Или просто си приказвашГъза на географията си ти мойто момче-директни полети от цял свят за Оз а за *** с 3 прекачвания. Хайде сега пак си помисли кой е *** на географиятаИ с сигурност селски бекове като теб НЕ пускат тук където е рай. А овце не съм виждал тук, за разлика от теб дето си всеки ден
28
0
 
3
 
! Отговори
Анти-Австралия преди 11 години
До АвстралияХа сега погледни пак какъв е смисъла на тази снимка, помисли ако можеш, и пробвай пак да напишеш нещо смислено.
27
3
 
4
 
! Отговори
Анти-Австралия преди 11 години
До Австралия Не знам колко езика ползваш ама ако ги ползваш като българския по-добре не опитвай! Или и ти си прихванал вируса "как беше това на български" след 5 месеца навън?Да живееш в чужбина не е постижение от около 1989 година. Късмет имаш че австралийците с амбиции вазират към UK, което дава възможност на посредствените да направят долар. Запази си визите, на *** на географията се ходи само в краен случай като твоят. А докато направиш достатъчно долар се забавлявай с овцете...знаеш ;)
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АХАХАХАХХАХА сцепих се от смях на коментара на тоя *** как правил по 400 000 долара на година хахХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25
2
 
6
 
! Отговори
до 20 преди 11 години
Ей австралиеца, до като се фукаш забрави да споменеш, че печелиш не американски а австралйиски долари, което в твоя случай не е кой знае каква годишна печалба!!! Така, че чукай камъни там и не се обаждай повече!!!
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мозъчен инвалид с партийна книжка
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
няма такова нещо "инвалидно ограничение". Инвалидът може да си купи всякаква кола, просто при определен тип мотори ползва допълнителни отстъпки (данък, и други). Тук 2 коли не могат да влязат. Или могат, но свръх подвижните инвалиди ще трябва да излизат през 5-тата врата.
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Пичкато го гледам тоя Оутлендър едва ли се вмества в инвалидното ограничение обем на двигателя до 2000 куб. см и мощност до 117,64 kW.....но кой знае
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
може ве "ПИЧ" , ама е мозъчен инвалид - спрял е на място за два автомобила.
20
1
 
14
 
! Отговори
Германия Мюнхен преди 11 години
Аз пък под 20 000 евра по-долу не падам....... и даже в колата си имам ***, дето го мие един ***, след като побеседваме с него за световните Икономически тенденции, разбираш ли значи. И владея 7 езика без да броя българският............ И те така те!
19
2
 
0
 
! Отговори
Австралия(Сидни) преди 11 години
Kakwo tochno rabotichako e wqrno?
18
20
 
0
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
до 17На месец по малко от $18000 чисто не падам, годишно правя към $400 000 а и не смятам че е кой знае каква заплата има много хора с мойте доходи и още толкова над мойте... А като гледам световните икономически тенденции се очертава да правя още повече кинти следващите години, да чукна на дървоНо ти виждам че имаш опит с кенефите заповядай, прати ми даните и ще ти пратя формуляр за виза (тя е електронна) и билет който ще изплатиш с миене на *** разбира се, и след 3 месеца марш обратно :D
17
12
 
1
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
до 17Ами точно това и аз питам защо трябва такава снимка да гледам в сайта?А това за тоалетните от носа ли си го извади?Ако броиш това че плащам на прислужница 2-3 пъти в седмица да мие *** и подреди. Освен това плащам и комунална услига на някав *** който периодично ми чисти басейна (а *** само замазва, тука нямам избор щото е на региони, а моя регион е 1 фирмата и ако се откажа друг ще дойде на много повече $$$,). А колата ми я мият докато е паркирана в ситито и съм в кабинета си
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
инвалидните паркоместа по стандарт са 1.5 на нормалните. Тук като гледам тези очертания това дори и за нормално място не минава. Няма как две коли да влязат. Друг е въпросът дали паркиралия наистина е инвалид, или е само "инвалид". Това сигурно е в Галакси-то, само там паркоместата са рисуавни от "инвалиди" за инвалиди.
15
1
 
9
 
! Отговори
До Австралиеца преди 11 години
Хах, тука по голем *** от теб няма. Явно не водиш задоволителен живот, чистейки тоалетните на австралийците. Единственото удоволствие от живота ти е, когато се прибереш вечерта от бачкане и почнеш да се хвалиш къде живееш по форумите. Ако живееше толко добре нямаше да се занимаваш с такива глупости. Хвани се да свършиш и ти нещо, вместо само да оплюваш другите. Викаш, че не те интересува, кой е спрял там, а защо тогава те интересува, каква снимка е пусната в сайта?
14
4
 
5
 
! Отговори
До От Австралия(Сидн преди 11 години
Човек, евала че живееш там, ама си по голям *** и от паркиралия (ако наистина не е инвалид). Като живееш на 3 км от операта, би ли казал какво би станало ко си паркираш колата на място за инвалиди в Австралия? В интерес на истината идея си нямам как са при вас законите, но в държавата в която аз живеч, за такова нещо надали ще си видиш книжката в близките 6 месеца, а и заплатата ти за няколко месеца ще замине за глоби, а и ако някой инвалид е подал сигнала, директно си в съда.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човека си е пъркирал на широчко.
12
0
 
21
 
! Отговори
iKoko преди 11 години
Глупостта не е инвалидност.
11
0
 
15
 
! Отговори
A Ri VE преди 11 години
ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ИНВАЛИД