Инвалид - друг път!
Инвалид - друг път!
Берое Снимка: Hristo hristov | 28 мар 2013 16:06
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
15
14592
0
8
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
До 6 преди 10 години
Абе ***, от къде реши, че всеки инвалид има стикер на стъклото?
14
4
 
4
 
! Отговори
Kreti преди 11 години
На мен ми се е случвало да се разправям веднъж с охранта на един практикер, защотото бях с патерици заради опериран менискус а *** ми искаха стикер за да паркирам на място на инвалид (може би и защото колата ми бе прекалено ефина), накрая им казах че ако не престант да мрънкат ще се оплача директно в германия за случката. Все едно подкскчах с патерици за кеф и да мога да паркирам по близко до входа.
13
9
 
9
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
ИНВАЛИД Е!!!!!100% инвалида е тоя дето държи фотоапарата. Душевен инвалид с натровен неизлечимо живот и битие
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А защо не снимате на летището, как инвалидните места са заградени и няма достъп до тях?
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Една здрава ненакърпена и дупчеста улица нямаме . Егати и инфраструктурата .
10
0
 
13
 
! Отговори
ДО мишока 9 преди 11 години
Местата за инвалиди са предвидени за тях дали са бедни или богати все тая . *** които спират на тези места без да имат това право си плачат за пирон дали са богати или бедни пак все тая .
9
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествено че ***, бедната мишка снимала тази снимка, не може да си представи в хининчето си наречено мозък че има богати инвалиди. Да не говорим че двете коли на сминката са най-обикновенни коли за един човек с нормална работа. Скъпа кола е кола за над 50 хиляди лева. Аз такава не виждам.. Но явно днесбг пак нямат с какво да си пълнят сайта и ни пускат глупости...
8
0
 
13
 
! Отговори
anelia преди 11 години
Съпруга ми е 92 процента инвалид, поради асептична некроза на двете тазобедрени стави. Това че има и шофира скъп автомобил прави ли го по-малко инвалид? Или болестите избират хората по имотното им състояние? За съжаление почти 92 процента от паркиранията с въпросният стикер /законно притежаван, не особено голям и поставящ се на предното стъкло при нужда, не постоянно/ са придружени от подмятания на околните - Виж го само как е спрял? - Та нека фотографа на снимката да вземе фактите предвид!
7
0
 
6
 
! Отговори
emos преди 11 години
До 6.Нещо бъркаш,лепенката е малка и се слага на предното стъкло.Имаше идея във всяка да има чип за по голям контрол но както всичко в тази държава,идеята пропадна или умишлено бе опропастена.
6
1
 
10
 
! Отговори
до сянката преди 11 години
Инвалидите имат лепенки на предно и задно стъкло на колите си , големи са и се виждат от далеко .. аз редовно ги снимам такива и ги качвам във фейса в "паркирал си като *** "
5
0
 
19
 
! Отговори
emos преди 11 години
Aз съм със 68%инвалидност,на52г.без да съм ползвал никакви връзки,с 72% запушвания на кървоносните съдове с 2стенда и един балон.Карам два пъти по скъпа кола от тези.Разликата между инвалид и социално слаб е огромна.Проблема е,че 95% от паркиращите ползват фалшиви документ или такъв на човек който никога не се екачвал в колата ползваща привилегията.Но когато се обърнеш към полицаи или тези от паркинга винги вдигат безучастно рамене.Колко познато в държава дето материала не струва.
4
5
 
17
 
! Отговори
Shadow преди 11 години
И как преценихте, че този човек не е инвалид ? То даже човек не се вижда на снимката!!! Какво точно трябва да се види тука ?
3
2
 
13
 
! Отговори
Ампутиран преди 11 години
Този е инвалид! Ампутиран му е мозъка!
2
2
 
13
 
! Отговори
shmekerzz преди 11 години
Социален инвалид.
1
2
 
14
 
! Отговори
fda преди 11 години
простаци! не ги е срам! ето кой трябва да се глоби.