Паркиране....пред спирка
Паркиране....пред спирка
Пред аквапарк Action в Слънчев бряг Снимка: anonymous | 20 авг 2013 20:01
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
34
14382
8
4
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Vvv преди 10 години
хахаха на сянка! :)
26
1
 
2
 
! Отговори
Невен преди 10 години
До 26. Не е проблем да се гръмна, но за жалост не си прав. Това не е само моя констатация, иначе аз много бих се радвал да бъде Бургас по-толерантен към пешеходците. Друг е проблема, че хората които живеят там немогат дори да осъзнаят как са прецакани (освен ако не отидат в София примерно). В Бургас, червена пешеходна пътека + легнали полицай (спирка Пикадили) боже, трябва да се кръстиш като пресичаш.
25
0
 
3
 
! Отговори
до Невен преди 10 години
Еми то кучето играе според тоягата. като не си вършат работата полицията ще е анархия. А що се отнася до чужденците то са или с румънска или с немска регистрация. А щом видиш с немска го кара 100% някой турчин, а немски турчин е нещо много много по-долно от *** в БГ.
24
4
 
3
 
! Отговори
UHJ до кучкар преди 10 години
Не мразя кучетата като животни, те самите са готини като тиргите например.1.Мразя бездомни кучета в града, които цапат и създават опасности: ухапване, болести. 2.Мразя породисти кучета без намордници по същите причини.3.Мразя нагли кучкари, собственици на т.24.Мразя безотговорни кучкари, които си изхвърлят псетата на улицата (вж.т.1)5.Мразя *** кучкари, които хранят по т.1.6.Мразя мошеници, които имат далавера от т.4 и т.1.7.Паркирам понякога под ъгъл, но винаги така, че да не преча
23
3
 
0
 
! Отговори
До Невен преди 10 години
Невене,вземи се гръмни,"моето момче".Бургас е един от най-толерантните по отнощение на пешеходците градове в България,каквото и да означава това.Друг е въпросът,че селски бекове ,като горепосоченият има навсякъде...
22
0
 
3
 
! Отговори
keles преди 10 години
***!
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така и не се научихте да си носите остър нож... Няма нищо по прекрасно от нарязани гуми и тухла през стъклото... Кеф... !
20
3
 
3
 
! Отговори
Кучкар преди 10 години
ДО UHJМразиш кучета или....просто и ти паркираш така ?!!!
19
3
 
3
 
! Отговори
Невен преди 10 години
До 23. Живея в София от 13 години. Годишно в Бургас прекарвам 1 месец най-много. Вярвай ми, в Бургас е направо ад за пешеходците, предполагам и по другите градове е така, И да кажа, че само Българските шофъори са *** не, колко чужденци щяха да ме премажат там ... на пешеходната ...
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗА ПРЕСИЧАНЕ ИМАХ ПРЕДВИД
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
УФ БИЛИ ТОЛЕРАНТНИ В СОФИЯ. щЕ ТЕ СГАЗЯТ ДО ДВЕ. НА ВСЕКИ МУ СЕ СТРУВА ЧЕ ПО ДРУГИТЕ МЕСТА ХОРАТА СА ПО РАЗЛИЧНИ. ЕДНО И СЪЩО Е НА ВСЯКЪДЕ. ШОФЬОРИТЕ НИ СА ***, ПЕШЕХОДЦИТЕ СЪЩО. МАСОВО ПРЕСИЧАТ НА ЧЕРВЕНО ИЛИ НА МЕСТА КЪДЕТО НЕ Е ПОЗВОЛЕНО. ЕДВА ЛИ ИМА ШОФЬОР В БЪЛГАРИЯ КОЙТО ДА УСПЕЕ ДА КАРА ЦЯЛА ГОДИНА БЕЗ ДА НАРУШЩИ МИНИМУМ 10 ПЪТИ НЯКОЙ ЗНАК ИЛИ ОГРАНИЧЕНИЕ. ЕДВА ЛИ ИМА И ЕДИН ПЕШЕ ХОДЕЦ КОЙТО НА ДЕН ПОНЕ ЕДИН ПЪТ ДА НЕ НАРУШИ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ.
16
4
 
3
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Гледам мой градски. Нищо чудно. В София ме радва, че шофъорите са все по-толерантни и интелигентни, обаче в другите крайща на България (и в Бургас) пешеходец може да бъде набит за това, че пресича на пешеходна пътека и му е спрял инерцията примерно. За Бургас трябва отделна колона, дано някога и там се променят нещата.
15
3
 
5
 
! Отговори
Посетител на Бургас преди 10 години
Това лято бях на море в Бургас - там паркират върху пешеходни пътеки, тротоари и прочие - явно това е запазена марка за "лицата" - сигурно са си пратили паяците в София :-P
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ехеее в неделя бях на аквапарка и беше паркирал по същия начин
13
0
 
10
 
! Отговори
XXL преди 10 години
Гаранция,че този селянин е мИлиционер 100%
12
0
 
13
 
! Отговори
kuku преди 10 години
аз мисля, че тоя СЕЛЯНИН си е намерл добър сенник
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То принцпно няма лошо да се запечатват номерата на ***, но направи ли нещо автора на фотото? или както си му е реда , поцъка с език и си замина...чакайки плюсчета в нета.
10
4
 
29
 
! Отговори
UHJ преди 10 години
Престанете с това паркиране, бе, народе! Снимайте как разхождат ***-булдози в Южния парк и как днес едно дете на година е хапано и влачено от булдог!Снимайте наглите кучкари!
9
2
 
23
 
! Отговори
G преди 10 години
Това е автобуса бе. Спрял е на сянка и чака пътниците.
8
1
 
20
 
! Отговори
Лумпен преди 10 години
До 7, давай, направи нещо подобно и ще снимам безжизненото ти тяло върху предния капак на колата!!!