Паркиране
Паркиране
Поредния боклук в кв.Стрелбище, София. Не е като да няма места за паркиране. Снимката е от 11 ч. в събота. И да не е имало места в петък, точно на тротоара, на пътя на родителите с детски колички, отивайки към парка ли трябва да спрем ????
Но, може и да е разрешено за селяндурите с BMW !? Снимка: Krasimir | 18 яну 2015 10:11
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
61
7222
19
1
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До азНе вярвам да е толкова умен/на,че да се сети защо му е одраскана колата.Ще я пребоядиса и пак ще паркира така.
15
1
 
3
 
! Отговори
Красимир преди 9 години
До АнонименБлагодаря на всички за подкрепата ! Вече ще пиша до всички посочени институции. Това трябва да се промени и е време, всички да вземем необходимите мерки за това.Аз започвам.........!Красимире, подай сигнал на тел:02/ 987 55 55И пиши мейл до като сложиш задължително копие до zb***ntv.bg:trafficpolicesdvr***mvr.bgtriaditza.org/opinion.htmlПодай сигнал и тук:novanews.bg/mynews/addПрочети още на: dnes.bg/slideshow.php?mreporter&id=6676&pid=94387
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Индексира го по стринг: СА8171ХР
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гъгъл вече го е индексирал *** по един сърч:https://google.bg/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%D0%A1%D0%908171%D0%A5%D0%A0И да, не трябва да се прилага вандалщина върху колата - драскане с тел, пирони ключове, спадане или рязане на гуми, кривене на рамена на чистачки и пр.Важно е да имаме самосъзнание и да сезираме по всякакъв начин търтеите от Столична общиан и КАТ да си вършат РАБОТАТА! Глоби, глоби и пак глоби - само това е изхода от Терминал 2
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Красимире, подай сигнал на тел:02/ 987 55 55И пиши мейл до като сложиш задължително копие до zb***ntv.bg:trafficpolicesdvr***mvr.bgtriaditza.org/opinion.htmlПодай сигнал и тук:novanews.bg/mynews/addГарантирано търтеите ще се сетят, че все още има будни и възпитани граждани и ще обърнат внимание на сигнала ти ;)
11
1
 
6
 
! Отговори
Красимир преди 9 години
За първи път качвам снимка с някаква нередност от квартала, но гледа ли някой ???Има ли смисъл, или да вземаме нещата в свои ръце !?Абсолютно против съм, драсканици, пукане на гуми, кривене на чистачки, но май нямаме друг избор и ние трабва да научим неграмотните, след, като държавните органи не могат.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДа беше се удавил там,че да не ръсиш простотии тук.
9
3
 
3
 
! Отговори
Патрон преди 9 години
Заради този селски, аз как ще направя десен завой с моето Алди А6?
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези хора всеки ден демонстрират, че нямат мозък. Те не знаят къде да паркират, не знаят правилника за движение по пътищата, не познават знаците, не познават цифрите и затова не могат да спазват ограниченията за скоростта, въобще 99% инвалидност в главата. Държавата не взема никакви мерки към тези болни хорица.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей го Сидни Австралопитека пак спами, то може ли да не се изсереш под всяка статия, омръзна ми да те гледам !
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
500g. тротилка отдолу и ще паркира на вторични
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всъщност държавата може да изкара добри пари от такива тарикати. Трябва ни служба, на която гражданите в реално време да могат да изпращат снимки, диспечера ако реши изпраща най - близкият екип да констатира нарушението и после тарикатчето получава по пощата една хубава солена глоба барабар със снимката, много по - рационално и ефективно е от мудните паяци.
4
1
 
3
 
! Отговори
zx преди 9 години
Looooosseeeerrrr !!!!!!!!!!
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лесно може да се реши проблема, приемете го като граждански дълг минавайки покрай колите на подобни тарикати, небрежно извадете ключът от джоба и му пуснете една хубава дълга драскотина върху боята, ефекта ще е по-добър и по-траен от разни бележчици под чистачките.Сигурно няма да се усети от първият път, но с времето ще започне да прави логична взаимовръзка между тарикатското паркиране и новите драскотини по боята.
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, с комплекси и малодушие, нагъл и с джиБ...BMW X5 с номер СА8171ХР, СА 8171 ХР, CA 8171 XP, СА8171ХР.Иначе е много зле положението особено в Стрелбище - там работя. Всеки ден им вдигам чистачките на поне 2-***, 3-*** тарикати и им оставям бележки, защото те даже не знаят за какво аджеба някой им пипа безценните каляски . Иначе аз също съм шофьор и понякога паркирам таратайката на 4 преки от работата като няма места. Но това е положението засега - хората по улицата, колите по тротоарите.
1
3
 
13
 
! Отговори
Янукович преди 9 години
Със сигурност е "НАШЕ" момче, произлязло от боевите редици на Партията....