Кой ни пази?
Кой ни пази?
Не се знае нито името, нито чина на този представител на власта Снимка: Нина Симеонова | 15 ное 2013 15:25
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
27
10889
31
7
Напиши коментар Коментари
24
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако живеехте в САЩ не знам какво щяхте да драскате тогава за полицаите.Всъщност нямаше да имате тази свобода да се гаврите с професията им както правите в ***.
23
5
 
7
 
! Отговори
14026 преди 10 години
Полицията е изпълнителен инструмент на властта, тя е създадена за да бъде такава хората които се "подбират" да работят там не трябва да мислят и разсъждават, а да изпълняват заповеди. Заповеди на властта, всяко едно нарушаване на заповедта може да доведе до дисциплинарно уволнение. Полицаят остава на улицата или става сот-аджия, и в двата случая семейството му търпи загуби и лишения.Г-да полицаи единственото ни желание е да ни биете по малко и по възможност не по главите. На нас ни трябват.
22
4
 
3
 
! Отговори
Възмутена преди 10 години
До xПо-добре чистачка, от колкото ***, като теб.
21
3
 
7
 
! Отговори
ПОЛИС преди 10 години
До Възмотена НАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ И ХИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ ДАЛИ МЕ ОБИЧАТ ХОРАТА ИЛИ МЕ МРАЗЯТ ТОВА СИ Е ТЕХЕН ПРОБЛЕМ АС СИ ВЪРША РАБОТАТА И ТОВА Е РАЗБРАХТЕ ЛИ МЕ ГОСПОДА ЧЕ НЕ МИ ПУКА ЗА ВАШЕТО МНЕНИЕ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
20
6
 
1
 
! Отговори
ВъзмОтен до Възмотен преди 10 години
Мъж ти да не е поуицай (кавал)?
19
2
 
10
 
! Отговори
Pro преди 10 години
Това да не е армията да се изписва името, а "чина" / няма такова животно в МВР/. Поне като се качва снимка коментара да е коректен, иначе всичко останало си е провокация.
18
9
 
2
 
! Отговори
x преди 10 години
До ВъзмотенаСамо като ти видя грамотно написаното потребителско име и ми е ясен умствения ти капацитет. С това ниво си само за чистачка.
17
11
 
15
 
! Отговори
Възмотена преди 10 години
Всички *** пишат срещу полицаите....а никой не се запитва какво им е на тях опънати там по 20 часа на студа и дъжда и да слушат простотиите на някакви неуравновесени личности, да ги замерят и обиждат. Всички казват студентите са нашите деца....а никой не казва полицаите са нашите деца,съпрузи и бащи. Никой не си задава въпроса докато ние спим, кой ни пази, на кого първо се звъни като стане нещо лошо. Иначе полицаите това, полицаите онова!!!!
16
2
 
1
 
! Отговори
Фашист преди 10 години
"суверенът е НАРОДА" - това е доста плашещо.
15
7
 
6
 
! Отговори
до 16 преди 10 години
А ти вярваш ли си ? Или понеже си фуражка смяташ, че си извинен да говориш пълни глупости?
14
27
 
23
 
! Отговори
до Ф1 преди 10 години
*** си ти и то крайно недоносен. Полицай е най- великата професия в нашия свят, както и тези на пожарникаря и лекаря. Всички най- велики актьори в света, уважаем недоносен ***, са изиграли една или няколко роли като полицаи в професията и са имали голямото желание да го направят. И дори ,че в нашата страна нещата винаги нещата са не съвсем както трябва, тази професия е уважавана от по-голямата част от хората.
13
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Асолютно вярно. Имам приятелка в Испания и тя ми обясняваше, че по време на техните протести Гуардия Сивил изобщо не са си поплювали и е имало яко бой и доста бити. Ама в Европата явно приемат за нормално ако замяраш полицаи да ядеш бой.
12
8
 
18
 
! Отговори
кака Пена преди 10 години
До ilko, намери наредбата за носене на опознавателни знаци от униформените и за това,че са длъжни като ти искат документите те първо да се представят. Наредбата е подписана от министъра на вътрашните работи.
11
6
 
16
 
! Отговори
смок преди 10 години
До ilkoЗащото, Илко, суверенът е НАРОДА, а не разните му там мафиоти, облечени във власт. Капиши?
10
5
 
1
 
! Отговори
смок преди 10 години
До Анонимен 1Оооооо колко си ПРОС....
9
27
 
11
 
! Отговори
Ф-1 преди 10 години
***, които са абсолютно некадърни стават мутри, а ако и за това не ги бива - милиционери!
8
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Криворазбрана демокрация и свободия. Радвам се, че някой им каза на умните и красивите, че освен да повтарят заучени фразички, може и да попрочетат по нещичко, че като ги дават по телевизията да не се излагат. Първо четете, после коментирайте. Нали и без това сте се барикадирали в университета.
7
21
 
47
 
! Отговори
ilko преди 10 години
Нинче има си инструкция по която служителите на МВР работят и може да прочетеш, че при охрана на масови мероприятия служителите не носят нагръдния знак, за да *** като теб не записват номера и пишат щуротии как ти мирно си протестирала, бутайки кофи, дърпайки заграждения, хвърляйки шишета, яйца, домати и т.н. по органите на МВР, а те "ИЗПОЛЗВАЛИ СИЛА" и нарушават закона. Защо всички се оглеждат в полицайчетата, които са последна дупка на кавала.
6
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До без значкаОстави излагацията!Макар и в съкратен вариант под теб се намира правилния отговор на толкова често задавания въпрос от много "компетентни",журналисти,студенти и чели,не дочели граждани!
5
16
 
16
 
! Отговори
без значка преди 10 години
Няма значка драги защото СПС(бивши Жандармерия,по-бивши Вътрешни Войски и още по-бивши Войски на МВР) както и Гранична Полиция(бивши Гранични Войски,по-бивши Войски на МВР и още по-бивши Гранична Милиция) никога не са имали такива . Имат само служебни карти защото както се беше изразил един министър на МВР "значките са много скъпи" !!! Излагацията е стигнала до там , че някои си направиха подобия на значки (сиреч ментета) или като мене сложиха по една ръкавна емблема ;)