Времето днес: Вятър, дъжд, но и градусите се качват

Максималните температури на места ще стигнат 27 градуса
Обновена: 4 ное 2019 08:27 | 4 ное 2019 07:26, Александър Попов
1
Времето днес: Вятър, дъжд, но и градусите се качват
Снимка: Pixabay

Днес ни очаква ветровито време, като в Източна България и на места северно от планините той ще бъде силен и поривист.

Вечерта в Западна България вятърът ще отслабне и ще се ориентира от запад. Над югозападната половина от страната облачността ще е предимно значителна и на места ще има валежи от дъжд. В Североизточна България ще има повече слънчеви часове.

Температурите ще се повишат и максималните ще са предимно между 18° и 23°, на места в Централна Северна България - до 25-27°, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

По Черноморието ще е ветровито, с променлива облачност. Валежи не се очакват. Максималните температури ще бъдат между 20° и 23°. Температурата на морската вода е около 17°.

Над Рило-Родпския масив облачността ще е по-често значителна с валежи главно в часовете около и след обяд, по-значителни в южните райони, където е възможно и да прегърми.

През деня ще превали и в западните части на Стара планина, а по-късно вечерта и в централните и източните й райони. Ще е ветровито със силен, по откритите части и бурен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 15°, на 2000 метра – около 8°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
ТЕЦ-София безобразие преди 4 години
За нашите деца места в детските градини не достигат и единият родител си стоиу дома, за да гледа детето. Това означава една заплата по-малко в семейния бюджет.Ромките не работят, но за техните деца детските ясли и градини са безплатни (тоест, платени са от нашия джоб)!В детската градина парно има, у дома няма! Моето дете се разболява, защото аз не работя за да го гледам и пестя от електричество. Ромчето си е добре, защото мъжът ми работи, за да плаща детската градина и парното за ромчето!