Времето днес: Слънчево, но хладно

На места в Югоизточна България може да превали слаб дъжд
Обновена: 20 окт 2020 07:16 | 20 окт 2020 07:16, Ния Христова
0
Времето днес: Слънчево, но хладно
Снимка: Pixabay
Сутринта в повечето райони на страната ще бъде хладно, с температури между 0 и 5 градуса. В Източна България ще се радват на няколко градуса повече - между 7 и 10.
 
През деня ще е предимно слънчево, над Югоизточна България може да превали слаб дъжд. През деня максималните температури ще са 13-18 градуса, сочи прогнозата на НИМХ.
 
Над Черноморието облачността ще е значителна и на места по южното крайбрежие ще превали. Максималните температури на въздуха ще бъдат 17-19 градуса, на морската вода 20-21 градуса.
 
Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен източен вятър. Максималната температура на височината 1200 метра ще бъде около 11 градуса, а на 2000 метра около 4.
 
През следващите дни се очаква да е предимно слънчево. Дневните температури ще се повишат значително, в петък максималната ще достигне до 20 градуса.
 
В планините също ще има значително повишаване на температурите. Минималните температури в сряда и четвъртък все още ще са ниски, а на отделни места в котловините ще има и слана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари