Без сняг на Коледа и Нова година, времето няма да е сурово

Вижте какво ще е времето по празниците
19 дек 2021 13:03, Александър Попов
30
Без сняг на Коледа и Нова година, времето няма да е сурово
Снимка: БГНЕС

Коледните и Новогодишни празници тази година няма да бъдат сурови и снежни. Времето обещава да бъде малко по-меко и не така студено.

След няколкото студени дни през седмицата от 20 до 23 декември, на Бъдни вечер – 24 декември ще започне затопляне, като дневните температури ще се повишат с няколко градуса и ще бъдат по-високи от средните за месец декември.

През Коледните дни от 24 до 27 декември ни очаква предимно слънчево време, като на Бъдни вечер е възможно слабо да превали дъжд на места, както и през нощта срещу 25 декември. Температурите ще бъдат между 10 и 15 градуса, като по-високите стойности ще са в Източна и Северна България.

След предимно слънчевото време на 26 декември, на 27 декември ще започнат валежи, които до вечерта ще се усилят, ще бъдат предимно от дъжд, по високите места от сняг.

След Стефановден предстои седмица с валежи, на места от дъжд, на места от сняг. Температурите ще се понижат и ще бъдат между 0 и 5 градуса, като отново не се очакват много ниски стойности на минималните температури.

В новогодишната нощ на някои места ще превали сняг и дъжд, но валежите не се очаква да са съществени. Температурите ще са между 2 и 8 градуса, по-хладно ще е в Северна България. В столицата се очаква в Новогодишната нощ минималната температура да бъде около минус 3-4 градуса, а дневната да достигне до около 3 градуса над нулата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Ром"с преди 2 години
Синоптците познават (80% в случайте..)до 2 дни ,а след това прогнозират и философстват.
23
1
 
2
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 2 години
Времето няма да е сурово - печено ще е .....
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще има сняг, но не на 12/25 Декември, 19 Декември/1 Януари.
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами няма и да има сняг, то и природата го казва, заблуждавайте се още, че другата събота е Рождество Христово.
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
преди две седмици ни уверяваха в точно обатното, докато не бъде осъден един синоптик няма да се оправят нещата
19
8
 
2
 
! Отговори
Мехмед Бей преди 2 години
*** не го интересува снега, за него е важно да има заклана гуца и вино и ракия, да плющи дни и нощи хахахаха да са направи на гуси
18
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още не е дошъл Коледа или Нова година успокойте се може и да вали
17
4
 
10
 
! Отговори
ЗАГЛАВИЯТА преди 2 години
И ЩЕ ИМА СНЯГ И СТУД БЯХА НА ЕДИН БАШ ПРОФЕСОР. И ГО КАЗВАШЕ ВСЯКА СУТРИН ПО НОВА.
16
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заминавам за Сибир как може най хубавите празници от годината да няма сняг! Искам коледно настроение да има в двора 50 см сняг и да бъде студено
15
6
 
2
 
! Отговори
Ми откъде да знам: преди 2 години
Ми наръгах го с каквото намерих и каквото беше останало. Хромирани неръждавейки не ги лови магнит ...
14
2
 
0
 
! Отговори
Относно преди 2 години
Наръганата измеееет в момента знам за около много хиляди хора особено едни дето искат да си "поговорят" с него...
13
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само преди 10 дена заглавията бяха "Снежна Коледа ни чака"... ей това синоптиците и те като политиците
12
2
 
3
 
! Отговори
Вероятно: преди 2 години
Наръганата с нож изммммет вероятно се е довлякла до някоя болница и трябват белезници да не да оживее....
11
1
 
3
 
! Отговори
Интересен факт преди 2 години
Че споменатият по-долу прокурор има интересно родословие - и тъй като баща му е изкормен и обесен в една килия, а той е със забит в корема нож се пита в задачата къде е човекът дето го е наръгал защото е за медал! Трябва да знаете , че изобщо ми не е смешно!
10
1
 
6
 
! Отговори
Правилно чухте: преди 2 години
Корумпиран прокурор във Враца години наред е блудствал и изнасилвал упоени момичета заедно с негови подопечни след което ги е прехвърлял като стока втора употреба на сутеньор или ги е пускал, но с интернет видео как биват изнасилвани!И наблягал на едно училище откъдето ги е "вербувал" ... Но не само!
9
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само българин може да се оплаква, че сега зими нямало... Ами радвайте се !!! Когато има се оплаквате, че било студено. Когато няма - космоса ви е крив... Типични българи...
8
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зимите не са това което бяха преди 40 50 години когато бях дете. По онова време зимата започваше в краят на октомври и свършваше в краят на април. Първият сняг като паднеше не се топеше а върху него валеше нов. Навяванията и преспите достигаха 1.50 м. и в тях ние децата си правехме тунели. Такива зими днешнит деца никога няма да видят тук в София. Затова водя внуците на Витоша за да им покажа истинска зима и да се пързалят на воля.
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди две седмици същия този сайт dnes.bg написа ,че по Коледа и Нова година ще вали сняг. Хахахахаха! Милички бездарни псевдо журналистчета , кой ви измисля статииките? За кой стопанин работити ? Я кажете , обяснете на всички ,как измисляте невярни ,лъжливи и манипулативни статии. .......в услуга на кой?
6
7
 
1
 
! Отговори
Ми не сте разбрали: преди 2 години
Ние последните пет години много се бяхме сработили и нещата тръгваха на оправия даже и в тая тежка ситуация и аз мислех да си направя нещо за мен си след като работата потръгна на работа. И някой наааеба всичко, ама не бях аз не беше и покойният ми работодател нито персонала - а май бе прокурорче с връзки от хибриден род ... Доста интересни кадри ... та след като олайневи тая работа мокра сватба пропадна и дойде време за моята брадва ...
5
3
 
4
 
! Отговори
Някой , някога преди 2 години
Написа книгата " Сто години самота " Габриел Гарсия Маркес - ама какво имаше предвид Маркес? Дали историята, която разказа или за един народ оставен сам, беззащитен и самотен за сто години от останалите? Заради колониален австралипитек? И в тази сто години самота огромна нужда от обич и любов се е дълбоко вкоренила в този народ!