Фандъкова пропищя от джангъра на Пайнер пред "Ал. Невски"

Без шумни концерти пред храм-паметника след 22 часа
10 юни 2010 13:26,
351
Фандъкова пропищя от джангъра на Пайнер пред "Ал. Невски"
Снимка: Булфото

Софийската община няма да дава разрешение за провеждането на шумни концерти пред храм-паметник "Александър Невски" след 22 часа, зарече се кметицата Йорданка Фандъкова.

Градоначалничката уточни, че ще бъдат премахнати всякакви шумни прояви освен национални и църковни.

Тя не поиска да конкретизира дали поводът за това й намерение е снощният концерт на „Пайнер“, но обясни, че след него в общината са се получили множество оплаквания, и то "съвсем основателни".

"Трябва да се внимава, това е центърът на София, наоколо има много домове и гражданите се оплакват от шум след 22 часа", каза тя.

Фандъкова поясни, че тези оплаквания не са били официални, но според нея и църквата не е съгласна да има шумни концерти пред храма.

"А за останалите ще предлагаме и препоръчваме други места", допълни кметицата.

Според Фандъкова пространството пред "Ал. Невски" е едно от малкото свободни и на фона на най-големия катедрален храм в София ръководството на столицата трябва да е много внимателно при издаването на разрешителни за това какво се провежда там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
4
 
34
 
! Отговори
sense преди 13 години
Трябва да я забранят тази музика със закон!!! Не знам къде ме боли вече като гледам деца как се кълчат под звуците на *** разни и маанета (при бате ви Енчо например). Какъв родител трябва да си, за да се радваш на собственото си дете, кълчещо се на тая помия! Абе, хора, събудете се!Ставаме все по-прости, елементарни, долни и необразовани. Срам ме е, че живея в това време!!!Гнус ме е от тази музика, от хората, които я слушат! Отвратително!!!
282
2
 
19
 
! Отговори
Див Петел преди 13 години
Само да добавя, че слушането на чалга вече е превърнало голяма част от българите в *** *** и тези мерки са доста закъснели, но все пак най-накрая някой забочна да се бори с праказата на чалгата.п.с. Единственото което ще ми липсва, са сексапилните ***, които се кълчат, "пеейки" чалга.
281
3
 
12
 
! Отговори
Мариян преди 13 години
Ние сме изпълнители на Фолклора искаме подкрепа от държавата тоя цирей трябва да се махне,къде отиват децата ни...питам се ако имаше фолклорен концерт или симфоничен дали някой би се възпротивил...сигурно Не,тоя Митъо ли е какъв е как може да поведе толкова много деца къ опростачване целенасочено на нацията,къде е държавта,до кога да търпим и гладуваме ние които носим истинската музика
280
3
 
18
 
! Отговори
Мариян преди 13 години
Кой *** даде разрешение да се постави сцена пред Българската светиня Александър Невски?Тея полуголи девойки,кой им даде право да се кълчат пред входа на най голямата ни църква,там където от векове хората влизат за помощ,за благодарност за утеха?Всеки един от нас е влизал със смирение.Тая *** кой я пусна на входа пред Храма.Това ли е мястото за тази тиня,тоя мръсен цирей които толкова години трови нашата култура!Къде е Столична община,къде е Светия синод,къде е държавата.При тая гнусотия какво да правят нашите деца освен да стимулират продажбата на наркотици!Лошо!
279
4
 
11
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Браво на Фандъкова, много се радвам, че имаме политици, които все още смеят да вземат решения в интерес на българския народ.
278
3
 
26
 
! Отговори
популист преди 13 години
Добре ще забранят чалгата да се дъни на площада, това е правилно. Но не виждам някой да прави нещо да предпази малките деца от тази отвратителна порнография. От маса чалгаджийски телевизии се лее денонощно кючек, въртят се ***, показва се напомпани цици и устни, разхождат се мъже облечени в чорапогащници и перуки... Е чудно ли е тогава, че усетът им към естетиката и нормите в обществото се изкривява? За младите момичето вече е унизително ако на 18 нямат силиконови цици и гадже - мутра...
277
1
 
13
 
! Отговори
CAnte преди 13 години
Мила Елена, колко много съм съгласен със тебе.Колко си права.Станахме 2-***.Има светлина в тунела виждам!Толкова се радвам че има още млади КАчЕСТВЕНИ хора в България!!!
276
3
 
17
 
! Отговори
Tom Araya преди 13 години
Слушането на чалга ви превръща в *** ***..
275
1
 
10
 
! Отговори
общинска грешка преди 13 години
След дъжд качулка.Въпреки,че харесвам кметицата, това,което беше разрешено на тези лековати момци и моми беше отвратително.
274
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Европейска столица !?!?!?!?!?
273
4
 
12
 
! Отговори
Кардашев преди 13 години
ЗНАМ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС,ЗА *** В УШИТЕ ТИ ЦИГАНИНО ЧАЛГАРЕСТ.АКО РАЗБИРАШЕ ОТ МУЗИКА МАЛКО,ЩЕШЕ ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯШ В УШИТЕ.ЗАЩОТО ТОВА ЧАЛГАТА СА СИ ПРЕЧИСТЕНИ *** СЪС СЪСИРЕЦИ КРЪВ ЗА ЦВЯТ.КАК СМЕЕШ ДА МЪРСИШ С ЧАЛГАДЖИЙСКИТЕ СИ *** ЕФИРА.Всички чалги сте еднакви-нямате мозък,пиете алкохол и се катерите да се кълчите по масите чуете ли този съсирек да звучи.Децата ви научават първо да пеят ТЕЗИ ГНУСНИ ПОВЪРНИ,А НЕ ДА ЧЕТАТ И ПИШАТ.СЛЕД ТОВА СТАВАТ ПОРЕДНИТЕ *** ПИЕЩИ иБИЕЩИ ЖЕНИТЕ СИ
272
3
 
10
 
! Отговори
Кардашев преди 13 години
Чалгаджийка,ти си *** бездомна и ядеш *** на болни ***.Такива *** като теб трябва да ги затварят между четири тонколони по време на концерт на *** ДЕТ и там да изкарат 2 часа за наказание.След това пак може да хапнеш *** НА ЧАЛГАДЖИЙСКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛЧЕТА.ЧАЛГА=***.
271
3
 
23
 
! Отговори
elena преди 13 години
Offf, pisna mi.... pisna mi ot seliandurshtina, chalga i ovcedushie... do vchera zakleti patrioti vyzpitani da obichat rodinata si oshte ot malki, dnes veche mnozinstvoto inteligentni, mladi i obrazovani hora napuskat Bulgaria,... zashtoto sa prinudeni! Jalko, mnogo jalko za vsichki nas. Tuk ostava chalga obshtestvoto- bydeshteto na Bulgaria. Plache mi se hora. Az sym na 23 godini i imam chuvstvoto che niamam drug izbor.. :(.. Izviniavam se predvaritelno za pisaneto na latinica.
270
3
 
16
 
! Отговори
MetallicA преди 13 години
Първо пиши на кирилица и после давай акъл кой е грамотен или неграмотен *** чалгаджийска!Хайде отивай да чишкаш и после на концерт на Каравана!/м/
269
4
 
13
 
! Отговори
СРАМ преди 13 години
срам за София,България,Църквата и хората . Тия мръсни *** и *** така да сквернят свещенната земя пред катедралата,все едно Таркан да си направи концерт в центъра на Ватикана пред базиликата Свети Петър
268
21
 
3
 
! Отговори
chalgadjiika преди 13 години
Zasto ste mi iztrili predishnia komentar???Polovinata ot napisanite tuk komentari sa negramotni!!!Ne ste li se zamisliali, che ima hora koito slushat chalga, vav vashite ochi sa prostazi i vse pak sa po-gramotni ot vas...
267
4
 
17
 
! Отговори
MetallicA преди 13 години
Много жалко ,че това е живота: Лошо облечени К*РВИ и повлекани с Мутри и убийци! От такива и от такъв живот хората са изпаднали до просешка тояга,ама си траят от страх.Трябва комбиниран разстрел и бесило пред Ал.Невски и конфискация на цялото имущество на тези.Жалко ,че не сме КИТАЙ,щяхте д авидите колко преслави и техните любимци щяха или да са в доживотен затвор или на електрическия стол или разстрел.Амин за чалгата Преслава,Ивана,Каравана и СИЕ! Скоро идва страшният съд и техният ред!
266
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Малина "пя" на плейбек, не заслужава да е на снимката до статията. Да бяхте сложили Глория, Камелия или Преслава.
265
24
 
8
 
! Отговори
beni преди 13 години
С вашите обидни коментари против чалгата и чалгарите се вижда колко сте ограничени. Чули сте една песен и вече обиждате на поразия без да знаете за какво става въпрос. А пък иначе като чуете нещо да се пее от живота плачете от умиление, защото пеят нещата от живота. Не приемате другото мнение, жалко, типични бай-***.
264
2
 
3
 
! Отговори
hristiqnina преди 13 години
naistra6noto e 4e carkvata nqma poziciq a e pozvolila tazi gavra.