Следпразнична акция на МВР: Пиянде зад волана

Катаджиите ще дебнат и за изправността на автомобилите
Обновена: 5 яну 2011 13:03 | 5 яну 2011 13:03,
47
Следпразнична акция на МВР: Пиянде зад волана
Снимка: Булфото

Предстоят масирани полицейски проверки по пътищата и магистралите в Софийска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София.

Предстоящите спецоперации целят подобряване на пътнотранспортната обстановка и предотвратяване на инцидентите на пътя.

Катаджиите твърдят, че особено стриктно ще следят за употреба на алкохол, неправоспособност от страна на водачите, както и за техническа изправност на автомобилите.

От Пътна полиция предупреждават водачите да бъдат внимателни на пътя, да не шофират след употреба на алкохол и да спазват правилата за движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Катаджиите са си похарчили парите покрай Нова година и сега ще си посъберат пак.
25
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Следпразнична акция на МВР: Дай 20 и си свободен.
24
3
 
20
 
! Отговори
delev преди 13 години
Абе това момче от ляво на снимката пари ли брои? Цветанов ще я банне тая снимка...
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докато разни лекенца минават преглед само с 30 лева и документи, без автомобила им изобщо да минава през пункта за ГТП няма да се оправим.
22
3
 
11
 
! Отговори
:) преди 13 години
Колега недей да "спамиш", тука темата е пусната за оплюване на полицията-колко е некадърна, корумпирана, *** и безчовечна...още 1 такова мнение с благодарности и няма да се учудя, ако ти сложат БАН....
21
4
 
9
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Какво ще рече: "...собено стриктно ще следят за употреба на алкохол, неправоспособност от страна на водачите, както и за техническа изправност на автомобилите".Ще качват на стенд колите и ще ги преглеждат за проблеми по ходовата част ли?
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КАТ щели да "дебнат"...пък аз мислих, че проверяват за всички тези неща, които са важни за безопасното управление на един автомобил зимно време-както за водача, така и за другите на пътя....но журналяците естесвето ги разбират по- добре нещата от нас.
19
2
 
10
 
! Отговори
Благодарност преди 13 години
Така или иначе, дали пишат или не по медиите, резултатите от работат на полицията е налице - около 150 души не са загинали по нашите пътища за миналата година - толкова е разликата между 2010 и 2009 в броя на загиналите! Може би се дължи на кризата ?!?? Ако е така - да ни удари още по-силно кризатата та да няма никакви загинали по пътищата!!!!!!!!
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е завление за натрупване на начален капитал на новосформираната Общинска полиция. Влезте в положението на хората-дайте рушвет. Мислите ли, че е лесно да знаят, че шефа им има десетки апартаменти? От богобоязливост искат рушветче хората.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За да питат баламите.
16
2
 
8
 
! Отговори
Желев преди 13 години
,,Техническата изправност на автомобилите,,.Ами защо не закрият РИОКОС,ДВСК,ДНСК и Цветанов да поеме контрол над гори,води,епидемии,внос и всичко за каквото се сети човек.Или целта е да се чувстваме зависими,смазани,потиснати.Това е то ДЕкорацията.
15
2
 
3
 
! Отговори
haha преди 13 години
Te tia obshtaci sliapi li sa ta ne vijdat kakvo stava po ulicite, chovek i s neobigrano antikriminalno oko moje da vidi shto za paplach sa zad volanite i kolko hiliadi narushenia se praviat na den. Nishto ne se predpriema, lajat che s kamerite hvashtali po 400 narushitelia na den, che to samo na Orlov most za prestroiavane i skorost ima pone po 800 narushenia v chas da ne govorim navsiakade iz Sofia kadeto ima kameri. Jalka, rabota e tva darjavicata ni, da jivee rodinata Bulgaria. *** ushev.
14
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
''да вземат да направят една мащабна акция с кодовото име "ДУПКА" и да оправят пътищата ''Прав си и във всяка дупка да скочи по една кука и отгоре асвалт и валяка да мине.Та да се отървеме от тях веднъж за винаги!
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тцтц
12
4
 
14
 
! Отговори
KALT преди 13 години
Само да мина Калотина, от там нататък проблеми няма.
11
3
 
19
 
! Отговори
hristo_bsh@abv.bg преди 13 години
да вземат да направят една мащабна акция с кодовото име "ДУПКА" и да оправят пътищата
10
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Катаджия към перничанин:Кво работиш?перничанина:уеб-дизайнер съм..Катаджията:Ааа, значи компютри а?перничанина:Неее бее, хуебар съм хуебар...:))))))
9
3
 
9
 
! Отговори
СМЕХ ПО ЗАЛАТА преди 13 години
МОЛИМ?:)))
8
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Предстоящите спецоперации целят подобряване на пътнотранспортната обстановка и предотвратяване на инцидентите на пътя."Kak 6te gi predotvratqvat, kato v porednata mugla v sofiq, kato tazi na snimkata s vidimost edva 10-15 metra pred kolata, edin takuv veselqk s palka i BEZ signalizira6ta jiletka (na snimkata)me 4aka na sredata na platnoto li? Koga 6te go vidq takuv v mugla, 4e da reagiram i da spra? A kolite zad men...?Purvo da zapo4nat da mislqt s GLAVITE si kak bezopasno se spira kola!!
7
3
 
26
 
! Отговори
електорат преди 13 години
А ДО СЕГА ЗА КАКВО СА РАБОТИЛИ, И СА ПОЛУЧАВАЛИ ЗАПЛАТИ???