57-годишен мъж се самоуби в центъра на София

Близо четири часа психолози се опитваха да предотвратят драмата
Обновена: 30 апр 2011 00:51 | 29 апр 2011 23:56,
325
57-годишен мъж се самоуби в центъра на София
Снимка: Архив Булфото

57-годишният Борислав Иванов, който в продължение на няколко часа заплашваше със самоубийство,
сложи край на живота си.

Около 19 часа в петък той се заключил в офиса си на ул. „Г.С. Раковски” и бул. „Дондуков”.

Близо четири часа психолози се опитваха да предотвратят драмата.

Още по темата
Остават неясни мотивите за действията на мъжа.

Борислав Иванов не е криминално проявен, а в петък празнувал рождения си ден. Той имал сериозни финансови затруднения, но не е ясно дали това е причината да посегне на живота си.

Служителите на МВР са положили всички усилия да предотвратят фаталния край.

„Предприехме тактика за повече преговори и за изчакване. Самият човек също поиска от психолозите отсрочка от два часа, въпреки това обаче не успяхме да предотвратим самоубийството", заяви пред Фокус старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР.

По информация на полицията Борислав Иванов има законно притежавано оръжие, но не уточниха как се е самоубил мъжът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Напиши коментар Коментари
237
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всичко си е ОК.*** народ>>>избира са "подходящите" управници>>които пък му *** мамата!
236
6
 
50
 
! Отговори
невена преди 13 години
за такъв живот ли сте мечтали хора?!преди години такива неща четяхме и гледахме,че се случват най-вече в америка,а сега станаха ежедневие и тук,до това води тази криворазбрана демокрация-до пълно изтрещяване и оскотяване на хората
235
21
 
16
 
! Отговори
до 251 преди 13 години
Ами да :))) Те комунстите понеже сега нали са безработни и във лошо финансово състояние, откак го няма гея да им раздава парички и сега света им е черен и за всичко им виновна мизерията :)) Ами така е, винаги гледаш на света през собствения си поглед :))) На никой от простите комунисти не му хрумва, че човека може да се е гръмнал заради лични проблеми, може болен да е бил, за тях всичко опира да РЪНЪТЪ, гладен бил, като тях милите :)))
234
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами това е заради беднотията и мизерията. Веднага става ясно, защото като видите в уикипедия списъка на страните с най-много самоубийства на глава от населението - пред нас са най-бедните - Япония, Южна Корея, Литва, Франция, Белгия, Швеция, Полша, Швейцария, Австрия..там колко ли гадно се живее за да си посягат толкова често...
233
9
 
16
 
Отговори
Герберче преди 13 години
Той имал сериозни финансови затруднения... Лелеее, хваща ме страх за Бат'Бойко и Малък Пицко! Техните финансови затруднения са повече от сериозни направо мистериозни. Да не посегнат на себе се, завалиите...
232
0
 
11
 
! Отговори
До 248 преди 13 години
За съжаление брат, никога. Но все пак не е безсмъртен нали?
231
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а Дянков кога ще се самоубие ?
230
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тоя е пълен глупакможеше да се самоубие в парламента с 2 кила тротилщеше да стане национален герой,учебниците щяха да пишат за него
229
3
 
31
 
! Отговори
osverepial преди 13 години
me4tata mi e da vidia osverepelia balgarski narod na ulucata i banki ,magazini, benzinostancii,vsi4ko pod noza..............
228
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** народ сме ние само блеем и търпим да ни газят всякакви *** и когато на някои му писне го плюем ,че е имал смелостта да се отърве от мъките !
227
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В тази ненормална държава все по-често ще се случват тези неща. Държавната администрация малтретира хората. За тях няма законови срокове, но за хората са много стриктни. От НОИ се гаврят с безработните и се чудят какви простотии да измислят за да им спират плащанията. Жалко за човека, кой знае коя простотия го е довела до това крайно решение. Бог да го прости.
226
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** и баща ти затова ли ти дадоха живот бе, затова ли те отгледаха от една мръвка, да идеш накрая да се гръмнеш ей там
225
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
няма по тъпо нещо от това да се самоубиеш
224
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има ли държава в света където да глобяват БЕЗРАБОТНИТЕ за не подадена данъчна декларация !
223
1
 
7
 
! Отговори
666 преди 13 години
....по времето на комунизма фройдизмът беше забранен...и за това господа "психолози'' имате съществени пропуски ,а и толкова сте ходили на лекций тогава ,а пък сега няма начин да направите нещо каквото и да било.Гледат ви хората и другите около вас и се чудят как може да сте толкова жалки.
222
0
 
17
 
! Отговори
Лингвист преди 13 години
Всеки които не отговаря на общоприетите от управляващите норми е или психично болен или криминално проявен !Щом си траеш и си плащаш всичкия рекет на държавата си нормаленТака е било и при османско иго когато хората които ДНЕС наричаме освободители са наричали хаймани,хайдути и разбойници.
221
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
дали ще се самоубиеш или ще получиш масивен инфаркт от безизходицата в която си докаран е едно и също и виновни има, това са гадовете които управляват държавата,а държавата се олицетворява от простака бойко борисов,той е виновен!Да гори в ада дано!!!
220
3
 
19
 
! Отговори
Гацо преди 13 години
Този пичага Бог да го прости и момчето от Сливен дето превзе офисът на банката са само началото на интензивните самоубиства у нас . На който не му е язно да кажа с раздаването на несъбираемите кредити се постави тоталното заробване на народа .В БГ бизнес могат да правят само партиино обвързаните хора а така и тези на ниско ниво покровителствани от корумпирани служители . Всички останали сме зомбирани роби или излишни които поемат кам терминал 2
219
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
134 % е увеличението на здравните вноски, внесени от лицата, които са трайно безработни. До средата на септември са събрани 2 696 964 лева повече от вноски за здраве от тях. За деветте месеца на тази година по сметките на НАП от лица, които внасят сами здравно осигурителните си вноски, са преведени 4 702 573. лв., докато през 2009 г. трайно безработните са платили 2 005 609 лв.ГЕРБ дой и от телетата вече мляко !!!
218
1
 
7
 
! Отговори
галактика преди 13 години
Не приемам версия, че става дума за психично болен /някъде беше споменато/.