Безплатни автобуси до Витоша тръгват в събота

Те ще тръгват от Националния стадион
16 юни 2011 18:58,
22
Безплатни автобуси до Витоша тръгват в събота
Снимка: Булфото

От 18 юни (събота) автобуси на градския транспорт ще возят безплатно туристи от центъра на София до Витоша, съобщи БТА, като се позовава на информация от "Столичен автотранспорт" ЕАД.

Безплатният превоз се финансира от веригасупермаркети.

Автобусите, които ще бъдат маркирани със специални реклами, ще се движат от начална спирка Национален стадион "Васил Левски" по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", бул. "България" до местността "Златните мостове" в природния парк "Витоша". Освен в началото и в края на маршрута, колите ще спират и по желание на разклона за местността "Копитото".

Колите в посока към планината ще тръгват в 9.00 и 10.00 ч. всеки почивен или празничен ден, а в обратна посока - в 16.00, 17.00 и 18.00 ч. Линията ще функционира до 25 септември.

Шофьорите ще раздават на пътниците билети за градския транспорт, които няма да се плащат. Превозният документ представлява застраховка за всеки от пътуващите, припомят
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Супер преди 12 години
БРАВО и веригите и на общината. Това кой го е направил и за какво...това си е тяхна работа. За мен важното е, че някой прави нещо за хората. Идеята е прекрасна. Дано това начинание да се превърне в ежегодно. ДАНО! Все си мисля, че с "кебапчета" или "безплатен транспорт като реклама" или с каквото и да е друго, тези които имат глави на раменете с които мислятс тях няма да се повлияят от рекламата или предизборен трик. Ще пазаруват пак от техните си магазини и ще си гласуват за който си пожелаят.
21
0
 
0
 
! Отговори
Българе преди 12 години
Тути, не е инициятива на Автотранспорта а на Лидъл!И общината 2 месеца спъваше проекта, щото не се облажиха с пари от това!
20
0
 
1
 
! Отговори
tuti преди 12 години
Вече е факт!!! разходката сред природата и чистия въздух никога не са били по приятни. Браво на Столичен автотранспорт за инициативата която поеха и осъществиха. Трябва да разберем че така се гради един по красив град!
19
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 12 години
До 16 АнонименНе, просто е далеч по-лесно да се юрнеш от центъра на София директно до планината, вместо да биеш път до Хладилника и там да се прекачваш.
18
0
 
0
 
! Отговори
Реторика преди 12 години
Всъщност реторичен/риторичен са дублетни форми: bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0
17
3
 
2
 
! Отговори
slav4o преди 12 години
Браво ,тия сигурно са отворили супермаркет на Златните мостове , ха-ха-ха
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Безплатен транспорт ли ти трябваше да имаш повод да се качиш?!
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Супер яко, ще се качваме по-често на чист въздух :) Една много хубава новина:)
14
1
 
6
 
! Отговори
king_for_a_day преди 12 години
Ъъъъъ, хора... къде в статията видяхте да се споменава името на Фандъчката? Какви са тези фикции за предизборни реклами, след като изрично си пише, че ИНИЦИАТИВАТА Е ЧАСТНА РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ НА ВЕРИГА СУПЕРМАРКЕТИ? Стига с тази Фандъчка, стига с изборите и политиката. Вероятно управниците дори не са чували за това. Което е съвсем нормално - така трябва да функционира обществото, към което уж се стремим - градивна частна инициатива, която да не бъде възпрепятствана от управляващите.
13
0
 
6
 
! Отговори
Fansi преди 12 години
Прекрасна инициатива..:))Браво! Трябва да има повече такива..:))Това трябва всяка година да се прави..:))Не смятам,че Фандъкова си прави реклама с това,жената се труди и показа желание за промяна, а това е много важно.Трябва да има повече такива управляващи като нея..Коментирам като страничен наблюдател.Виждам и преценявам.
12
0
 
13
 
! Отговори
king_for_a_day преди 12 години
Къде била уловката... Няма уловка, просто това са автобуси, пуснати от верига супермаркети, които по този начин си правят реклама - пише си го в статията. Между другото, това е един от малкото приятни начини да се рекалмира нещо - за разлика от билбордовете и транспарантите на всяки 50 метра. Добра инициатива.
11
2
 
5
 
! Отговори
BTG преди 12 години
До 7: не стига, че си неграмотен, ами си и позволяваш да коригираш другите. Пише се *риторичен*. Провери в речника.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
..........веригасупермаркети.............
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво!
8
5
 
1
 
! Отговори
Червената помия преди 12 години
Я какви нови мерцедеси!Само с няколко години по -стари от Икарусите, от Тошово време...Това си е направо чисто нов автобус!Я какъв модерен дизаин!Интересно, тях ще ги хване ли новото изискване (ако се въведе) да са максимум 10-15 годишни?Или това ще важи само за малките частни фирми?Пазете си билетчето, защото ако не дай боже се случи нещо-то Ви е застраховката!Приятна разходка!
7
3
 
4
 
! Отговори
правопис преди 12 години
Пише се "реторичен" ... от реторика
6
4
 
5
 
! Отговори
..до....2... преди 12 години
Питаш за уловката - приеми че няма, Няма да се ядосваш с *** на гей парада. Ако може , всички на които им е противен този парад да напуснат София.. Сами знаете - по умният отстъпва....
5
0
 
1
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Въпросът беше риторичен :)
4
13
 
5
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Уловката е фъндъкова да си купи гласове. Ще се разходя до Витоша, ама ПАК няма да гласувам за тая несретница.
3
6
 
1
 
! Отговори
Мони преди 12 години
Юруш,ударно и предизборно.Браво Фандък.