Футболни хулигани 2 години няма да посещават спортни прояви

Арестуваните непълнолетни ще бъдат съдени допълнително
Обновена: 8 сеп 2012 18:14 | 8 сеп 2012 18:13,
25
Футболни хулигани 2 години няма да посещават спортни прояви
Снимка: Bulphoto

В Столична полиция продължава дейността по установяване на всички нарушители на обществения ред около футболната среща България – Италия. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Вчера служители на столичната полиция предотвратиха сблъсък между поддръжници на Левски и ЦСКА малко преди началото на мача. Днес Софийския районен съд осъди трима от задържаните по Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Те няма да имат право да посещават спортни прояви за срок от две години. Освен това съдът постанови двама от футболните привърженици да останат в ареста за 10 денонощия, а третия - за 15 денонощия.

Задържаните непълнолетни момчета са предадени на близките им и ще бъдат съдени допълнително.

В СДВР продължава работата по установяване на всички нарушители на обществения ред по време на футболната среща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малко им са 10 дни. Глоби с размер 10 пъти изпочупеното и отнемане на имуществото ако нямат да платят. То стадиони, спирки, градски транспорт, след всеки мач изпотрошено за милиони. Как цивилизованите фенове на запад дори от различни отбори си пият заедно след мача. Нашите са на принципа "И да паднем и да бием, пак ще ги набием" . Отива се на боксова среща, не на футбол.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анти ултрас преди 11 години
Всички, които трошат автобусите, трамваите и тролеите са хулигани и са за затвор и солени глоби. Не може след всеки мач да трошат транспорта тези нещастници. Драскат с маркери, блъскат покривите на транспорта с карабинери и пробиват дупки. Това са абсолютни *** и ***, мястото им е в затвора и трудово-възпитателни лагери, там да използват тяхната агресивна енергия за положителни цели.
17
0
 
0
 
! Отговори
до варг преди 11 години
Не държавата, т.н. фенклубове. В тях се подвизават само хулигани и алкохолизирани наркомани.
16
2
 
5
 
! Отговори
varg преди 11 години
Държавата направи всичко възможно,за да изгони публиката от стадионите.
15
0
 
7
 
! Отговори
Do Ultras преди 11 години
Защото бричед, дадохме демокрацията, точно на когото не трябваше! В допълнение големия процент необразовани българи(само си мислят, че са такива със цяла дисага въображаем акъл)Ето ти на лице, едно лесно контролирано общество, насажда им се омраза към различни групи от хора със идеята, че те са основите на всекидневните житейски проблеми на българинът.И докато всички си мислете, че *** и турци са виновни за нашето положение, сетете се кой краде жици за да се нахрани и кой живее в лукс
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
властта може да приеме какъвто си иска закон и да го изпълни, ако искат и доживотно затвор могат да ви сложат за люпене на семки в парка... и пак няма да има реакция а овчедушно наблюдение!
13
4
 
7
 
! Отговори
ultras преди 11 години
ок наказали са ги..нп.. само се чудя защо държавата не е толкова строга с истинските престъпници и вредители, а се гордеят, че са наказали някакви пишлемета... това ли са най-големите злодеи за обществото.. м?
12
2
 
14
 
! Отговори
До Българин до 7 преди 11 години
Да бе, вие комплексарчета ( ултрасите ) може да ходите само на "хайки", защото като сте 10 срещу 1 сте много силни, но сами се посирате като карпатски вълци. Това по-комплексиран човек от футболния хулиган няма, до един трябва да чукате каманаци на Белене.
11
9
 
4
 
! Отговори
Hooligan преди 11 години
Чоплещите семки да чоплят пред телевизора. Айде бе един бой не сте изяждали ли? Това е репресивен метод защото 99% от "хулиганите" са националисти и така масончетата и турците лесно ще ни вкарват по арестите. Забравихте Катуница или все още сте на мнение, че *** Киро е хрисим а ние сме наркомани и ***? Бъдете мъже не п***тки.
10
4
 
6
 
! Отговори
бай Манго преди 11 години
до българин Ела да ти разпора дупето със моя ятаган черен.
9
0
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
НЯМА СИ НИ ЕДНА.СЛЕД НЯКОЛКО СРЕЩИ СЪЩИТЕ МАЙМУНИ СА ПАК ПО СТАДИОНИТЕ.
8
3
 
2
 
! Отговори
гари преди 11 години
До 10Ти да не си *** или травестит, че му искаш лошото на човека?
7
3
 
22
 
! Отговори
ДОЛУ БОиче преди 11 години
Футболни хулигани = *** !!! Тва за мене са хора с отклонения...Какъв спорт какъв футбол ? То тва не се интересува от нищо свързано със спорта само да се изяви публично...Колко по на време се обарнете към специялист, толкова по-добре...ЛЕКУВАИТЕ СЕ и само ЛЕВСКИ хаха
6
0
 
4
 
! Отговори
do 9 преди 11 години
vij da ne svar6e6 vav nqkoq kanavka pri nqkoq akciq -priqtelki savet
5
3
 
16
 
! Отговори
м'4ето преди 11 години
ако въпроса е как да се калят най-добре, няма по добра закалка от трошене на камъни на кариерите в най-големите жеги.И за да е по "фън" да им дават малко вода и само хляб :)
4
2
 
8
 
! Отговори
do 4 преди 11 години
ave me -KO- te- lo provokator 6to ne odi6 da se razpravq6 sas nqkoi *** ti 4e pra6ta6 deca mai neti darji xalkata *** dolen
3
2
 
25
 
! Отговори
Браво преди 11 години
Само така, узъптете ги тези гамени, нещастници!
2
4
 
18
 
! Отговори
Критичен зъркел преди 11 години
За тези хора мога да напиша една английска поговорка - "Hools are fools !" Точно, кратко и ясно.
1
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kakva mlade6 si imate za 4udo i prikaz sas u.....i da so4i6