Лекари се борят за живота на уволнената пияна учителка

Жената е закарана в "Пирогов" след смесване на лекарства с алкохол
18 дек 2012 21:01,
201
Лекари се борят за живота на уволнената пияна учителка
Снимка: БТА

Преподавателката по руски и немски, която влезе пияна в час преди седмица, а след това бе уволнена от столичното 130-о училище, е приета днес в УМБАЛСМ "Пирогов”. Това съобщи bTV, като уточни, че рано тази сутрин Илияна Иванова е била докарана в болницата с отравяне след смесване на алкохол и медикаменти.

Има опасност за живота й. Засега от „Пирогов” не посочват дали става въпрос за опит за самоубийство или предозиране с лекарства в комбинация с алкохол.

Учителката е споделяла пред приятелка, че може да посегне на живота си, пише вестник "Стандарт".

От столичния инспекторат по образованието бяха обещали да ѝ подадат ръка и да търсят най-доброто решение за нейния случай, но от училището, където Иванова работеше, потвърдиха освобождаването ѝ от длъжност. Това може да е допринесло за отчаяната постъпка на преподавателката, която е самотна майка на три деца.

Инцидентът се случи на 10 декември около 10.00 часа сутринта в столичното 130 училище. Тогава експертиза показала, че тя е била с 2,64 промила алкохол в кръвта.

Късно вечерта на същия ден Софийският районен съд прецени, че извършеното от Илияна Иванова не е дребно хулиганство и предаде случая за разследване на прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
46
 
! Отговори
До тъпото джудже преди 11 години
Джудже тъпо, даже не заслужаваш презрение, а не някой да се занимава да ти слага минуси. Ти по ум и по душа и сърце си толкова нищожен, че хич те няма в човешкия род. Лика-прилика си с мутрата Борисов, който по БТВ отговори на въпрос на майка на 2 деца, как да ги гледа с тези ниски доходи-отговорът на т.н. премиер беше :"Като ги е раждала, да е мислила". И това е отговор на мин.-председател на страната, която той изкачи на 1-во място по демографска катастрофа и най-бързо изчезваща нация в света!
90
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой уволни тази жена и майка ?!
89
0
 
44
 
! Отговори
фен на "джуджет преди 11 години
Чета коментарите и във всеки втори виждам думата "помощ". Ами вместо да се правите на велики по форумите помогнете на жената бе смешници.
88
0
 
49
 
! Отговори
Desi преди 11 години
АНИ тук не става въпрос за професия , а за една човешка съдба , за една живота на една жена успяла сама да отгледа 3 деца.
87
0
 
66
 
! Отговори
Дянковточи държ пари преди 11 години
Учителката гледа 3 деца с мизерна учителска заплата и не е издържала на напрежението, а Дянков живее БЕЗПЛАТНО в държавна резиденция, БЕЗ ДА ИМА ПРАВО с цялото си семейство, обслужват ги многобройни слуги, за което пак ние плащаме, а с любовницата си Дянков обикаля света, уж в командировки, пак с нашите и на учителката и на децата ни пари.Освен това вече надиплил милиони в личната си сметка, как става това със заплата, макар и от няколко хиляди ? Защо слугинските медии не казват и дума за това?
86
0
 
42
 
! Отговори
Валя преди 11 години
До Ани 97Аз разбирам, скъпа Ани, не съм тъпичка. Ти попита какво ще кажем за частните уроци, аз ти отговорих, доколкото можах.Нека наистина се помолим за подобрението на тази жена, пък и на нас самите. Имаме нужда от подобряване.
85
17
 
34
 
! Отговори
джуджето преди 11 години
Иван Павлов кефиш ме пич ...........а тея дето се правите на самаряни -съберете парички и ги пратете на женицата да си купи алкохол а не шоколади на дечицата си !!!!!!!
84
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази долна и *** директорка доволна ли е ! Спи ли спокойно! Ако има съвест би трябвало да напусне училище!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
83
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много приятна жена, дано да се оправи и да си гледа децата.
82
14
 
34
 
! Отговори
джуджето преди 11 години
В сила е старата българска поговорка "Каквото почукало-такова се обадило".............хайде сега шляпайте минусчета ***...............
81
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 92 Труд и за тоалетна хартия не става ,такъв *** е този вестник А и ако се докаже ,че учителката е чела статията се нарича ,,подтикване към самоубийство и журналята може да си плати
80
0
 
66
 
! Отговори
Тракторист преди 11 години
Кофти случай! Гаден живот, насилие, безпаричие, други проблеми, човек рано или късно изпатква и прави някоя глупост без да я мисли....и остава на улицата. Посяга си на живота отчаян. Живота е суров и не *** никой! Казва се - естествен подбор. Относно даскалицата, пожелавам на жената да се оправи и да намери работаи да догдеда децата си. Тя има нужда от помощ, не да я хулим!
79
1
 
47
 
! Отговори
Валя преди 11 години
До Ани"Балканът вратник няма" - както казвали дърварите, ако някой намирал кусур на дървата им. Стани учителка, давай частни уроци и бъди рахат.Но не ти ли се струва, че поводът е твърде неподходящ за подобен разговор? Мисля, че обсъждаме едно нещастие, а не частните уроци.
78
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
иван павлов, ти си един много *** ***.
77
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да се помолим всички да оживее ! И да отгледа хубавите си деца!
76
0
 
52
 
! Отговори
Валя преди 11 години
В Trud.bg в рубриката АНАЛИЗИ вчера в 23.30 излезе размазващата статия на Дона Делова с подигравателното заглавие "На учителя с любов / и вино/". Но естествено кой би могъл да си помисли, че учителката може да я е чела преди да вземе хапчетата, или че безгрешната журналистка има някаква вина, или че вестник Труд не е в правото си! Та той, невинният вестник, даже едновременно с това е подел кампания да ни покаже и положителния образ на учителя. А за Илияна Иванова никаква милост!?
75
1
 
44
 
! Отговори
do 86 преди 11 години
Няма да е върне, защото всичко в тази държава се контролира от хора без качества, издигнати от БКП. А те не са хора с качества, дори човешки...
74
0
 
62
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
Господ да и` помогне и да оживее женицата! Така става, когато злобни и безсърдечни хора издевателствуват над някого, та макар и допуснал грешка.
73
3
 
63
 
! Отговори
Човек преди 11 години
Министър Игнатов, акo сте човек, ВЪРНЕТЕ ЖЕНАТА НА РАБОТА!! Тя трябва да живее и работи за да отгледа децата си!! Милост за живите!
72
27
 
41
 
! Отговори
Накъде отиваме... преди 11 години
Тази жена е наистина безотговорна!Как може да е самотна майка на 3 деца и да си посяга на живота!?Толкова голям егоист ли е че мисли само за себе си???Ако е така защо изобщо е станала майка (че и цели 3 пъти)!?!??!