Без алкохол в София в деня на референдума

Забраната не важи за продажбата на едро и бира
Обновена: 28 дек 2012 11:16 | 28 дек 2012 11:16,
27
Без алкохол в София в деня на референдума
Снимка: архив Булфото

В Столична община няма да се продава и да се сервира алкохол в търговските обекти и в заведенията за обществено хранене в деня на референдума – 27 януари, от 6.00 до 20.00 часа.

Причина за решението на общината е осигуряването на  условия за нормалното и спокойно протичане на изборния ден, посочват от пресцентъра на СО.

Забраната не се отнася за обществени заведения, в които ще се провеждат семейни и обредни ритуали сватби, кръщенета и тъжни обреди, както и за продажба на алкохолни напитки на едро и продажба на бира.

Референдумът за бъдещето на ядрената енергетика у нас ще се проведе на 27 януари, а това е едва четвъртото национално допитване в историята на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
БРАННИК преди 11 години
Всички се взимате толкова на сериозно, че направо България да се е оправила от вас бе, как така това не се случва обаче? Аз още съм в кръчмата и си бъркам в пъпа а вие се косите какво съм написал. Ходи да протестираш като не ти харесва бе *** говоря за свободата на човека да си пише глупости а други да му ги четат, да се възмущават и да му отговарят, все едно ще го засегнат или променят. Пали на запад или ходи протестирай да връщат комунизма! Кръчмите са еднакви навсякъде самонадеяните също!
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В този ден трябва да се *** чорки,големи чорки
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойкот! Да се "нацепим" дружно.
19
1
 
2
 
! Отговори
Софиянец преди 11 години
"Без алкохол в София в деня на референдума". Ама вие очаквате ли,че ние, кореняците софиянци, ще се втурнем да гласуваме ?! Две партии - БСП и ГЕРБ - мерят пи**ите си, а ние ще играем ролта на барометър на това състезание?! Хайде де, ние не сме нито от Факултето, нито от Татарли! Да гласуват тези от селата и малките градчета, които се хванаха на въдицата на онзи червеногвардеец Станишко, на тетя Дина от Украйна изтърсака! А ние ще гледаме сеир.
18
0
 
2
 
! Отговори
пиачите преди 11 години
Е щом само в София няма да се пие приеме !!!!!????
17
1
 
1
 
! Отговори
Ауууууууу преди 11 години
Ужас, ужас...Не може да бъде. Няма маргаритки.
16
2
 
2
 
! Отговори
Никодимчо преди 11 години
Къв референдум, кви 5 лева!!! ПенЦиите нямат пари да си оправят зъбите, АЕЦ ще ми строят...
15
0
 
3
 
! Отговори
Пишурката преди 11 години
*** народ-слаба държава, но е добре за всеки случай и да е полупиян
14
0
 
1
 
! Отговори
afera преди 11 години
Невероятните спекуляции по адрес на АЕЦ Козлодуй започнаха. А референдума е за АЕЦ Белене, нали така?
13
0
 
1
 
! Отговори
Пацата преди 11 години
Важното е да има йеденье и пиенье, защо да участвам в референдум, ако никой не дойде да почерпи-това ни е нивото като граждани. Не си отстояваме правата, а после все друг ни е виновен
12
1
 
3
 
! Отговори
Жоси преди 11 години
Други варианти няма-без Белене внасяме ток от Турция, т.е те ни подават неща, но не е патерица
11
0
 
2
 
! Отговори
gandi преди 11 години
Бранник, не разбрах, ще успееш ли да участваш в референдума или ще си някъде под масата
10
0
 
2
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 11 години
Има ли смисъл и полза от Белене- има! Другите варианти са патерици. Ама, като свалиш гипса и хвърлиш патериците!? Относно БРАННИК-а- стой си в кръчмата и не пиши глупости!
9
3
 
4
 
! Отговори
Бай Ставри преди 11 години
До АнонименБез АЕЦ Белене цената на тока скача в пъти и ще внасяме ток!Без АЕЦ Белене атомната енергетика в България приключва - доброволно излизаме от клуба на 36-те ядрени държави в света и закриваме единствения високотехнологичен отрасъл у нас.Без Белене след 2020 г. ще има дефицит от електроенергия в България.Няма алтернатива като базов източник на ел.енергия,който не зависи нито от светлината на слънцето,нито от силата на вятъра.всичко е съобразено с най-строгите норми за безопасност
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Бай СтавриНяма как да се вземе позиция по тема, на която липсват основни параметри. Агитацията за гласуването е абсурдна, точно поради факта, че НИКОЙ няма идея за какво се гласува. Въпросния референдум е изключително голяма глупост и е изцяло загубено време, и пари. Който гласува на този референдум с идеята, че "решава" нещо, е за съжаление.П.С. Никога не съм пропускал да гласувам на избори, но на този "референдум" и с полиция няма да ме накарат да отида до урната
7
1
 
4
 
! Отговори
Леонсио преди 11 години
Нали никой не питал народа, нали никой не се интересувал от мнението му!? Ето, сега имаме това право, ама- едните бойкотират, другите- няма да гласуват, щото било идея на червените.... Ми- гниите си при ***, ама спрете да мрънката во веки веков! Ама след референдума- който е гласувал за- с ток от Белене! За другите- даси ползпат тоци, води, ветрове да си се топлят- поименно!!! Ееееее, аман от вашата простотия!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6
2
 
3
 
! Отговори
Бай Ставри преди 11 години
До АнонименКато не искаш чалгари да решават, ти, като представител на класическата музика- излез и реши ти! Само не разбрах- за Белене ли си, против ли си... Щото аз не съм чалгар, пък съм ЗА Белене.... мистерия,а
5
1
 
9
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
КАТО НЕ ДАВАТ АЛКОХОЛ....МАЛКО РАДИАЦИЯ ДА НИ ПУСНАТ......
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-циркаджийският референдум в историята на човечеството. Как ще оставиш шепа чалгари да решават бъдещето на държавата си... разбрал бай *** от икономика и ядрена енергетика!
3
1
 
3
 
! Отговори
Румбата преди 11 години
Румен Петков е в траур и заминава за Плевен да посети шадравана :Д