Пропаганда на ГЕРБ в сайт на столична поликлиника видя Кадиев

Това е недопустимо и уронва престижа на институцията, възмути се съветникът
Обновена: 7 яну 2013 14:42 | 7 яну 2013 12:24,
168
Пропаганда на ГЕРБ в сайт на столична поликлиника видя Кадиев
Снимка: Facebook

На сайта на 20-а поликлиника в София тече пропаганда на ГЕРБ, алармира червеният общински съветник Георги Кадиев.

На началната страница се вижда изписан от първите букви на всеки ред с удебелен шрифт и главни букви текстът "ГЕРБ" вертикално, подобно на „Азбучна молитва“.

„Подобен вид пропаганда в общинско лечебно заведение е недопустима и уронва престижа на тази инситуция. Не само е нередно, то е и забранено от Наредбата за обществения ред на територията на Столична община”, категоричен е Кадиев.

Той вече е подготвил питане по случая до столичния кмет Йорданка Фандъкова за нейните действия по въпроса.

"Считам, че това e грубо нарушение на наредба на СОС, но и тежък морален инцидент. Пациентите на нито едно лечебно заведение в страната не би трябвало да се делят по политическа принадлежност, нито да бъдат политически агитирани при посещение в болниците", посочва общинският съветник на БСП в питането.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
23
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП почват да ме изнервят от сега, до изборите няма да се дишат
55
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
баси простака е тоз Бойко !
54
22
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някаква зашаматена лекарка цопнала нещо на сайта преди 4-5 години, а Кадиев орева варталъка. Когато Станишев, Доган и Царя разпродадоха горите и черноморието, Кадиев спа, а сега изведнъж се притесни за благоденствието на България :))). Егаси цирка... не знам има ли все още толкова *** народ да не го разбира, честно! Щом като го правят, явно има хора, които се връзват...
53
1
 
5
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
До мучачоКо речи?
52
21
 
11
 
! Отговори
мучачо преди 11 години
ко ривете ве *** само герпградиме балгария!!!!
51
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Слави много приказва, ама той е тоя, който сваля ципа на разни хора, заради тях поде атака срещу ББ. Оттогава хората не гледат Слави, понеже разбраха, че атаката му е преднамерена и че и Слави се продаде и че е фалшив. Нямам познат, който да гледа Слави, а и най-качествените му хора неслучайно го напуснаха - Росен Петров, Деси Добрева, сценаристи... най-качествените му хора бяха това. Не съм го гледал с години, да е жив и здрав иначе, някога направиха добри песни поне.
50
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЛАСУВАЙТЕ ПО СЪВЕСТ И СЪС СЪРЦЕТО СИ.НЕКА ГОСПОД ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.НА РЕВОЛЮЦИЯ ВЕЧЕ НЕ СЕ НАДЯВАМЕ.НО АКО В ПАРЛАМЕНТА ВЛЕЗНАТ ПОВЕЧЕ ПАРТИИ ЩЕ НАСТАНЕ ИСТИНСКИ ХАОС И ЩЕ ИМ ГЛЕДАМЕ СЕИРА.
49
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аха, а кога е направен сайтът?
48
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пропаганда на ГЕРБ в сайт на столична поликлиника видя Кадиев ----------Кадиев да си сложи цайси с 25 дептара и да погледне в огледалото да види що е то пропаганда. Това е най смешната новина, която съм чел от доста време насам :DDDDDD
47
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГОЛЕМИЯТ ЦИРК ИЗБОРИ`13 ЗАПОЧВА!ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА ХОРА, ДОБРЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ И БСП И ГЕРБ РАБОТЯТ С ПРЕСТЪПНИЦИ И МУТРИ.ЗНАЕТЕ ЧЕ, ПОВЕЧЕТО ПАРТИИ СА МАРИОНЕТКИ И ДОСЕГА, КОЙТО Е БИЛ НА ВЛАСТ ВСЕ Е КРАЛ!ЗНАЕТЕ ЧЕ, ТРЯБВА ДА СЕ РАЖДАТ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА И ДА СЕ СПРЕ ПОЗИТИВНАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ КЪМ РОМИТЕ.ЗНАЕТЕ ЧЕ, НЕ ИСКАТЕ ДА СИ ДАВАТЕ *** НА ЦИОНИСТИ, МАСОНИ И СВЕТОВНАТА БАНКА.АКО НЕ ГЛАСУВАТЕ, ГЛАСОВЕТЕ ВИ ЩЕ БЪДАТ ПРИЧИСЛЕНИ КЪМ ТЕЗИ, КОИТО СИ ГИ КУПУВАТ.
46
16
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГарантирамеЕдинственоРазруха вБолнолечението
45
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя пък Слави Трифонов кой го гледа вече...
44
16
 
18
 
! Отговори
Слави Трифонов преди 11 години
Добър вечер уважаеми зрители. Спите ли? Поздравявам майките на нашите ръководители. До вчерашни мухльовци, а днеска дупета. Играят си на страшни, безкомпромисни ченгета. И правят операции с позорни имена. Октоподи, скариди и друга морска храна. А пред кабинетите ги чакат журналистите, Такива журналистки само да искате. Още не са я качили в джипа, а тя вече посяга и сваля му ципа. Такъв е живота. Поздравлявам всички вестници и главните редактори и техните заместници. Всеки пише за всичко, а от нищо не разбира. Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Не ми говорете за закон и конституция, в тая държава всичко е проституция. Пак ли ще живееш в лъжа? Нема такава държава. Пак ли ще търпиш и до кога? Нема такава държава. Няма смисъл от това и последната илюзия умря в тая страна на власт е глупоста. Добър вечер уважаеми зрители. Спите ли? Колко данък ще вземат на народните будители? Двама - Трима студенти уморено протестират, нямат шанс тук за тях, най-добре да емигрират. Силиконов живот, силиконови цици, силиконови мечти и фалшиви политици. Всички те живеят в една *** реклама, в която свободата е сравнена със салама. Новините започват с дебат за бюджета К'ви дебати, ***, депотати и ментета. На трибуната качва се некъв ***. ***, ***, но облечен във власт. В устата му глупости, в очите му злоба. Той тая власт ще я стиска до гроба, а щом свърши поредния смешен дебат, ще отиде да *** в Студентския град. Пак ли ще живееш в лъжа? Нема такава държава. Пак ли ще търпиш и до кога? Нема такава държава. Няма смисъл от това и последната илюзия умря в тая страна на власт е глупоста. Добър вечер уважаеми зрители. Спите ли или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история? Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер внезапно събужда се милионер? И нали уж са нови, а пак са си същите, правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. И изведнъж става ясно, че са пълни с имоти. И изведнъж става ясно, че са пълни ***. И какво да ги правим сега тея кавали щот така или иначе вече са ни ги "избрали"? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? До кога ще си траем, вече става банално? Толкова ли е трудно да живеем нормално? Пак ли ще живееш в лъжа? Нема такава държава. Пак ли ще търпиш и до кога? Нема такава държава. Няма смисъл от това и последната илюзия умря в тая страна на власт е глупоста. А бе, нема такава държава!
43
17
 
19
 
! Отговори
Гнусно е ! преди 11 години
Кадиев е нагло червено теле, но факта си е факт - в сайт на болница (правен с вашите пари) се лее герберастка пропаганда.
42
3
 
15
 
! Отговори
ШОПА преди 11 години
ВСИЧКИ РАБОТИМ ЗА ДА ИМ ПЛАЩАМЕ ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ И СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ ОПОМНЕТЕ СЕ БЕ ХОРА.
41
13
 
26
 
! Отговори
WTF? преди 11 години
Колко ли трябва да си *** за да направиш такава "пропаганда" ? Какво си е мислил гениалния пишман дизайнер, когато е творил над този "шедьовър" на скритата реклама ? ГЕРБ феновете биха дори *** по малоумие и дебилност :)
40
15
 
18
 
! Отговори
Фидел преди 11 години
Г-н Кадиев още ли си вярва ,че ще стане политик?Смеят му се и от ГЕРБ и от БСП!
39
2
 
24
 
! Отговори
shopa преди 11 години
3 200 000 000 ЛЕВА ВЗИМАТ *** КАТО ПОМОЩИ БЕЗ НИЩО ДА ПРАВЯТ. ТОВА НЕ ВИ ЛИ ПРИТЕСНЯВА ПОВЕЧЕ БЕ ***
38
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГражданиЕжедневноРазграбващиБългария
37
15
 
16
 
! Отговори
Мадиев преди 11 години
Георги Кадиев е психопат ;)