Фандъкова: В София има всичко, само море не сме открили!

Тя защити уволнения си колега от Пловдив с "Харлем шейк"-а
Обновена: 12 мар 2013 15:26 | 12 мар 2013 14:01,
139
Фандъкова: В София има всичко, само море не сме открили!
Снимка: Булфото, архив

Кметът на град София Йорданка Фандъкова заяви че откакто управлява града не почива през уикенда.

„Обикалям София, за да търся нередности. По време на една от инспекциите си установих, че част от плочките на централния вход на Южния парк не са сложени както трябва. Недобре свършената работа ще е за сметка на фирмата изпълнител”, каза кметицата в ефира на TВ7.

Заради старанието й в столицата имало абсолютно всичко. “В София има всичко, само море не сме открили”, категорична е Фандъкова.

Още по темата

По думите на кметицата метрото ни е едно от малкото в света, които имат на всяка станция и на всеки вход асансьор. Това, което предстои на Фандъкова да направи, е изграждането на следващите участъци на метрото, довършване на двете кръстовища на две нива, както и да се разширят част от улиците.

Градоначалникът разкри още, че на булевард “България” ще бъде изградено първото оригинално кръстовище на две нива с въжета, подобно на Дунав мост.

Във връзка със скандалите, свързани с пловдивския учител Христо Данев, тя заяви от позицията си на бивш директор, че “би стимулирала преподавател, който има контакт с деца извън училище”.

Тя разказа още, че учителката, идвала пияна в час – Илиана Иванова, в момента преподава в частно училище

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
1
 
! Отговори
пипи преди 11 години
не всичко има в София работа няма..........
123
0
 
0
 
! Отговори
Мечта преди 11 години
Искаме море,ама от бира.Да се излегна на плажа и проточа маркуч в морето и да лоча без спиране.И ако може и по някоя херинга така поне по 4 -5 дневно.Ето това е то здравословното пиене и храна.Така го разбираме живота.Е те от там не бих мръднал,и през зимата там ще си лежа.
122
0
 
0
 
! Отговори
ДАНЧО преди 11 години
Данче отрежи една лентичка на Ариана и готово,кажете на хората ,че ГЕРБ направиха морето до колене и ако са гладни да го подквасят ,я си представете ,че стане.
121
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За голямо съжалениие Черно море е някъде в провинцията...
120
1
 
3
 
! Отговори
ДИВЧО преди 11 години
Данче,изпуснахте момента с шефа ти Боко!Трябваше да обявите Панчаревското езеро за море,да го поосвежите от тук-от там с европейски пари/пък и за вас все щеше да остане по нещичко,че инак бива ли/ и да му резнете лентата!Сега към списъка с постижения,Боко щеше да казва:"Ето и море направих,а не като Станишев,дето и шадраван не направи"!Те така се печелят гласове!
119
2
 
4
 
! Отговори
до 122 преди 11 години
абе вие като си повтаряте ,че софия е красива вярвате ли си ,беше преди 40г.когато бях студент сега остана красиво само името -сложили един идол на чапкъна в центъра и му се кланят,ходили ли сте в други столици,че на мет един кайро ми харесва повече-прашен ,мръсен,с два светофара ,но с много повече дух,а за метрото -започнато още през 70г.на миналия век,сега се намериха най -крадливите да го правят,а да те светна в рим се пътува с 1 евро за 75мин. и безброи варианти за пътуване с метро и автобус
118
2
 
3
 
! Отговори
ама преди 11 години
неграмотнице дето през живото си тухла върху тухла не си слагала,живееш в наследствен апартамент,наясно ли си ,че след мандата си г-жа никоя,започнала да ръси бисери като ***,айде отивай си да ставаш даскалица,ако някой си даде децата му да ги учиш
117
0
 
4
 
! Отговори
националист преди 11 години
Е за това море ви се налага да ходите в провинцията.Вземете си направете едмо ние ще ви пратим малко пясък :))))))))
116
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
УНИКАЛНО НАГЛА,БЕЗОЧЛИВА КРАДЛИВА ***.ОСТАВКА НЕЗАБАВНО.
115
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДАНЧЕ,ДА ТИ ИМАМ УСМИВКА...
114
1
 
6
 
! Отговори
внотя преди 11 години
уф, тръгвай си и ти, Фънди!
113
1
 
6
 
! Отговори
Подстрекател преди 11 години
Искаме и море да има.И пристанище също.През лятото на плаж да киснем.Варна и Бургас са ни много далече.Колко му е по Искър даа се сложат шлюзове та да стане плавателен и да се свърже с язовир Искър.Стига толкоз асфалт.И водни магистрали трябват.Под шлюзовете като се направят още 50-ина ВЕЦ ето ти и печалбата.Ако ГЕРБ дойде пак на власт да обещае море и пристанище!
112
1
 
4
 
! Отговори
Gost преди 11 години
Всичко имало. Два основни проблема не можа да реши тая овца- ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ- ХИЛЯДИ ДЕЦА НЕ ГИ ПРИЕМАТ И УЛИЧНИТЕ ***- точно нищо не правят екоравновесие- звънях им- конкретно за една глутница като магарета и смалки кученца на всичкоот отгоре - нищо не направиха!!!! Да не можеш да си запишеш на детска градина и навсякъде да щъкат глутници диви животни и *** навсякъде- в 21-рв век в т.нар. европейска столица. А, да метроот- в Лондон метроот датира от средата на 19 век!!!!
111
3
 
3
 
! Отговори
КАКА преди 11 години
ДА БЯХТЕ ГО ОТКРИЛИ-ДА РЕЗНЕТЕ С БОКО ЕДНА ЛЕНТА, ПЪК КАТО ПОТЪНЕ ДЪРЖАВАТА И МОРЕ ЩЕ ИМАТЕ....МОРЕ ОТ НАРОДНА ЛЮБОВ МИНИМУМ
110
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Госпожо Фандъкова, не обикаляйте ами направете на сайта форма за контакт, всеки ден ще ви пиша за нередности.Обещавам Ви!София е красива, но много ***, навсякъде има отпадъци, а калта...навсякъде капне ли малко дъжд, всичко става в кал.Трагедия.Крайните квартали са като гета.Дупки в които ежедневно си трошим колите, неподдържани градинки, стари сгради.Така че, няма всичко.Има още много, много да се прави.Ами кучетата,колко човека още трябва да умрат за да се реши този проблем.
109
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВИЕ ЗАТОВА СИ ОТИВАТЕ .НАПРАВИХТЕ ГРАД-ДЪРЖАВА И ХОРАТА ВИ НАКАЗАХА.СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ НО ТИКВАТА ТАКА И НЕ ГО РАЗБРА.
108
1
 
1
 
! Отговори
до 110 преди 11 години
Драгий ми Варненецо, да те уведомя, че от данъците, които Софианци /включително и селяните живеещи в Сф/ плащаме в Столицата остават 50%Другите 50% отиват за *** по малките градове и селца, като вашето.При това бат Бойко вдигна мизата на 50%, преди това беше 20%Ако всички пари си останат за нас - вие ще си тънете в мизерийката, а ние ще сме си добре и аз горко съжалявам, че това не е така ...
107
2
 
1
 
! Отговори
:)) преди 11 години
а дошли да живеят в софия, вие като иматие море кво правите с него, плажовете са ви под всякаква критика! Това че събираш повече плюсове е само защото цяля българия мрази София понеже е СТОЛИЦ................България с малка буква, София с голяма.:)Ти София над България ли я слагаш?:))Остави факта, че си и доста неграмотен. А се пъчеш като пуяк и викаш-ази съм софиянче..:)))Неграмотно, неграмотно-но софиянче.:)
106
4
 
3
 
! Отговори
Саби преди 11 години
Казвал съм го и преди,казвам го и сега,за мен тази жена е може би един от най-свестните хора на тази земя,пребори се с рак по време на мандата си като кмет на София,за мен тази жена е истински герои и искрено и пожелавам здраве и цялото щастие на света.
105
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Данче--не ги слушай!