Седем абитуриенти приети в „Пирогов“ след баловете

Днес изписват 15-годишното момиче с 4,3 промила алкохол в кръвта
Обновена: 26 май 2013 13:38 | 26 май 2013 13:38, Красимир Ангелов
25
Седем абитуриенти приети в „Пирогов“ след баловете
Снимка: Пирогов

Седем абитуриенти са постъпили в „Пирогов” през почивните 24 и 25 май, съобщи д-р Асен Халаранов, началник на спешния хирургичен екип на болницата. От всички постъпили само един е оставен за наблюдение в лечебното заведение.

Повечето от абитуриентите са постъпили в болницата с алкохолно натравяне, но в сравнително лека степен.

От болницата съобщиха още, че състоянието на 15-годишното момиче, прието в "Пирогов" с 4,3 промила алкохол в кръвта, след вчерашния случай в кв. "Овча купел", е стабилно.

От болницата посочиха, че момичето ще бъде изписано днес. Д-р Атанас Кацаров, главен административен лекар на Клиниката по детската ортопедия и травматология, посочи, че от „Пирогов“ ще уведомят Агенцията за закрила на детето, предвид това, че момичето е непълнолетно.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че след солидна употреба на алкохол на 25 май, момичето изпадна в тежко състояние, заради което бе повикан екип на „Спешна помощ”.

След пристигане на линейката, компанията на непълнолетната девойка нападнаа екипа на „Спешна помощ” и му нанесе побой. Нападнатите и пребити медици са добре, а нападателите са задържани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: Пироговабитуриенти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 10 години
да нападнеш екипа от Бърза Помощ е чиста форма на олигофрения.
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
колко прости и жалки пропаднали ***.те не са българия,докато ние сме тук.българия,това са свестните и нормални хора.тези пияни дъщери пред *** си майки,безмозъчни и безпътни,пречат на другите засягат нашите права като граждани.линч за тея и ,,агенция закрила на детето ,, да си вземе най-сетне функциите.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тва *** ще става майка един ден.там ли отиват данъците,да се ангажиа екип н спешна помощ на сметка на нас,данъкоплатците,да се третира този пропаднал ***,като човек.през това време е можел да се нуждае друг човек.
16
0
 
7
 
! Отговори
ААА преди 10 години
Бъдещето на България! Две бири и чалга да свири, жалко много жалко! Ботев, Левски и всички дали си живота в името на България е било напразно.
15
0
 
8
 
! Отговори
ATM преди 10 години
Алкохола на тази 15 годишната не е проблем, да знае майка и какви 'по-страшни' работи прави като се напие ;))
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
т.нар.абитуриентски балове в БГ - цунами от шизофренна простотия. И това е бъдещето на нацията? ПазиБОЖЕ.
13
0
 
7
 
! Отговори
край преди 10 години
Инфантилна лигава държава и общество. За такова нещо в нормалните страни се лежи в затвор и се плаща с всичко което имат гадовете. Сега обаче тук нищо няма да се промени. Миналатаа седмица ротвайлер нахапа деца в училищен двор. Новините са едни и същи от години и няма никаква промяна. Няма тякявя държава. На запад от Калотина не е така.
12
0
 
11
 
! Отговори
факт преди 10 години
явно в БГ вече остават само *** и утайката на обществото Жалко
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По btv преди малко излъчиха репортаж, от който чрез никакви усилия човек може да разбере, че това: facebook,com/tanq.georgieva.520 е момичето, обичащо да надига бутилката в компанията на (както писаха по-долу): "35 и 40 годишни ***" с криминални досиета в полицията, за вандализъм и наркотици...
10
1
 
22
 
! Отговори
Scarf преди 10 години
Как не ги е срам тия хора бе???
9
2
 
18
 
! Отговори
Помощ преди 10 години
Би трябвало пияната "девоѝка" и компания никога да не ползват услуги на Спешна помощ! А при евентуална нужда-да си търсят сами транспорт и лекар! За собствена СМЕТКА разбира се!!!
8
3
 
42
 
! Отговори
Избягал преди 10 години
А при " простите" Американци легалната възраст за употреба на алкохол е 21 години! При нарушение ГЛОБИ няма! Има само ЗАТВОР! И то много. Ех какво да правиш, " ***" народ са.......
7
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Глоба за пияно дете или глоба за побой?
6
5
 
11
 
! Отговори
men преди 10 години
bulgarskata zloba kraj nqma.vse edno nikoj on vas ne se e napival.No e fakt 4e v druga durzava na roditelite na momi4eto bi bilo nalozena globa.
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
abe kakvo da vi kaja.tazi e sas sigurnost ciganka ot bg proizhod.kakvato darjavata takova i naselenieto,ili obratno kakvoto naselenieto takava i darjavata.zatova ste na takova polojenie.
4
25
 
13
 
! Отговори
sdsd преди 10 години
винаги има такива случаи, стига хокахте, че сме пиели много. да не мислите, че в чуждите държави няма деца на по 15 години които ги приемат с алкохолно натравяне?? ние сме единствените да знаете....
3
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
смешна държавица
2
3
 
5
 
! Отговори
Митьо преди 10 години
Още 5-*** и стават 12
1
2
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Би трябвало да си заплати направените за нея всички разходи.