Протест срещу протеста пред Столична община

"Г-жо кмет, въведете ред!", "Цариградските вълни само за коли"
Обновена: 18 юли 2013 11:25 | 18 юли 2013 11:20, Камелия Цветанова
59
Протест срещу протеста пред Столична община
Всеки ден протестиращи блокират центъра на София, което обръква движението. Снимка:БТА, архив

Около 50-ина души се събраха на протест пред сградата на Столична община преди началото на днешното заседание на местния парламент.

Така те показаха недоволството си против блокирането на централни улици в града и поискаха кметът на София да е кмет за всички граждани.

Според протестиращите не е правилно Йорданка Фандъкова да разрешава протести по всяко време на денонощието.

Живея на ул."Аксаков" и ми трябваха 30 минути, за да дойда пред Столичната община, това е недопустимо, коментира участник в протеста.

„Г-жо кмет, въведете ред”, „Всички имаме права”, „Цариградските вълни само за коли”, „София е за всички”, бяха част от издигнатите лозунги.

Столичани настояват да има ясен маршрут, по който ще преминава протестното шествие, както и да е ясно за колко време, кога и кои улици ще бъдат затворени за движение.

Протестиращите настояват кметът Йорданка Фандъкова да изготви график по дни за провеждането на протести срещу кабинета „Орешарски”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обръщам се към г-жа Фандъкова - Госпожо, дръжте се като кмет на всички софиянци. Има хора, които сутрин отиват на работа. Благодарение на тях вие си получавате издръжката. Въведет ред, за да не стане така и под вашите прозорци да се вика "Оставка". Възмутително е да се пречи на хиляди хора да отидат до работните си места.
50
8
 
7
 
! Отговори
ionstorm преди 10 години
дин път минах пред НС да я видя аджеба тая "интернет интелигенция".Ми видях я.Някакви тъпани се мотаеха с тениски на партията на Кунева.По едно време се явиха някакви глиган-борченца.Повисяха си малко, така и не стана ясно какви са и за какво се борят, ама на тръгване си казаха чао с жандарите. "Айде, като се прибереш ми звънни."Накрая някакъв клош без зъби като сдъвкан и изплют ми разясни, че той най-добре бил при Бойко.Аз си представих какъв ли ще да е бил преди него, реших че съм видял предостатъчно и запалих с 200.
49
2
 
2
 
! Отговори
ionstorm преди 10 години
т ще сглоби, че ще се чуди от къде му е дошъл.Та така... След ***-пролетариата, да живее ***-ентелегенцията!
48
6
 
6
 
! Отговори
ionstorm преди 10 години
А опозиционната тиква къде е? А, тя е много обидена, прибра си детската градина и си отиде в Банкя да си опърдява дивана. А пък по Цариградско всяка вечер що интелект се въргаля, чак ще пусна някоя сълза от умиление. То цветът на нацията ли не е, то Интернет интелигенцията ли не е, то каймакът на Фейсбук-а ли не е, то чудо ли не е... Само фактът, че вместо на Орешарски ми бучат под моя прозорец да му искат оставката, сам по себе си е доказателство за визш интелект, почти космически.Накрая всичкия тоя ентелект ще бъде по-употребен от използван презерватив и на следващите избори такъв парламен
47
5
 
9
 
! Отговори
ц преди 10 години
Жалки сте ,платени писачи, за 30 лв и една пица загробвате бъдещето си .....
46
6
 
8
 
! Отговори
pamet преди 10 години
До АнонименКомунизмът е доказано силно дегенеративно психическо и ментално разстройство описано във всички уважавани учебници по психиатрия.За съжаление не се лекува.Просто се изолира приносителя в специализирано заведение
45
14
 
9
 
! Отговори
Пако преди 10 години
Оставка за Фандъка! Долу ГЕРБ, Капитал и Типинг Пойнт! Властта е на народа!
44
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Червените, май омекнахте и искате обединение с ГЕРБ вече? Но ние и против четворна коалиция ще продължим с протестите, докрай! До победата! България не е за вас - гербери, бспари, псевдонационалисти и дпсари - тя е наша, българска. На трудещите се за нескопосани частници, на земеделците смазвани от мутрите, промята е неизбежна. Ние сме длъжни от вашето зло да направим добро, защото то за друго не става.
43
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тихо, червени приятели... малко ви остана
42
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Контрапротест 200 човека с лица като Мишо Шамара, и хора без зъби, поради побоища и баби с дядовци. Протест няколко хиляди - майки с деца, интелектуалци, велики български изпълнители, бебенца лумпенчета и хора, които искат да живеят спокойно в България, в България.
41
22
 
23
 
! Отговори
Гого преди 10 години
Утре и аз отивам пред общината , как е възможно 50 *** да искат да управляват държавата , вече им писва на софиянци , всяка сутрин Бойко ги изсипва ит Дупница Ихтиман , днес имаше и от Благоевград да пият кафе , на този човек хич не му пука , ще хвърли страната в една омраза и ще я направи като Сирия. И тия протестиращите не знаят ли на кого служат , за 20 лв. и майка си ще продадат.
40
1
 
8
 
! Отговори
сащ преди 10 години
До StilchevБолен мозък си ти! С омраза и злоба нищо нчма да постигнеш :)
39
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Автобусите са от село Радювене. Д. Г. им плаща и биват извозвани от Ловешка област на контрапротест. *** народ - слаба държава.
38
3
 
13
 
! Отговори
eeha преди 10 години
ето го платените! да ги изгърчат кой им е платил и да лъснат нещата!
37
23
 
25
 
! Отговори
Stilchev преди 10 години
Комунистите нямат място в София!
36
11
 
6
 
! Отговори
rumen преди 10 години
dokoga protesti ot kupeni lica i postaveni i xora koito rabotat v tazi strana sofiy ne darjava v darjavata ima i drugi hora aaaaaaaaaaaaaaaaaa
35
16
 
26
 
! Отговори
123 преди 10 години
От тези имаше ли някой от София или пак автобусчето от Перник...
34
17
 
27
 
! Отговори
Петров преди 10 години
Подават оставка - отварят се улиците! Толкова е просто! И вината не е в протестиращите,но явно на някои не им харесва това и я търсят не там,където трябва!
33
21
 
15
 
! Отговори
ghghg преди 10 години
Най-голямата глупост... да се обоснове ясен маршрут от къде ще минават протестиращите... та даже и час.... Мишкарска работа е този "протест" срещу хората търсещи си правата....
32
32
 
39
 
! Отговори
Мартин преди 10 години
Оставка за Фандъкова!