21 души са задържани от полицията след "вечното дерби"

Още в началото е възникнало напрежение между двете футболни агитки
28 юли 2014 14:45,
21
21 души са задържани от полицията след "вечното дерби"
Снимка: Булфото

Двайсет и един души са отведени в столичните районни управления след футболната среща между ЦСКА и "Левски", съобщиха от пресцентъра на МВР.

Още в самото начало на мача за кратко е възникнало напрежение между двете футболни агитки. От хвърлени по полицаите пиротехнически изделия е унищожен предпазният шлем на униформен служител, посочват от МВР.

Намесата на полицаите е предотвратила разрастването на сблъсък, възникнал на един от входовете на стадиона между привърженици на синия отбор и служители на фирмата, ангажирана с проверката на билети.

27 човека не са били допуснати на стадиона заради употреба на алкохол. Един от задържаните е за нанесен побой над таксиметров шофьор, друг носел в себе си наркотици, в 15 от отведените са намерени забранени предмети и вещи по Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия, един от феновете е бил без документи за самоличност.

Задържан е мъж, прескочил предпазните заграждения на терена, и друг, който във видимо нетрезво състояние влязъл в пререкания с униформен.

След края на мача е заловен и футболен фен, който умишлено е повредил паркиран в района на стадиона автомобил.

Предстоят разпити на свидетели и преглед на видеозаписи за установяване на още извършители на противообществените прояви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
мероприятия застрашаваш ти живота на хората продължават вече повече от 20 години и нищООО!!!Дали не трябва да бъдат забранени така или иначе не можем да се радваме нито на красив футбол нито на класирани където и да било !!!Я вземете един чобанин от агитките и го пускайте в клетката при Кличко явно тия са объркали спорта !!!
9
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 9 години
скапан живот мизерия липса на реализация прави такива хора да се чустват съпричасни към нещо и да си мислат че постигат нещо и че са силни
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** на обществото.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В САЩ стадионите по американски футбол са винаги пълни с по 60 - 100 хиляди зрители, а един не се вижда с маска да обижда полицаите. Интересна работа.
6
3
 
4
 
! Отговори
anti LeWCki преди 9 години
do 5 LeWCki hooligansda chuvali sme che sa narkomani, prestapnici izdirvani ot Interpol, vse pak v Lulin vseki znae shto za narkomanski *** sa Sofia-WEST. Ti shte mi kazesh li zashto vse s droga gi zamesvat?
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 7 И накрая дисководещия пуска няколко диска за мърдащите.
4
1
 
15
 
! Отговори
Е и преди 9 години
Ало хулиганът! И като сме чували какво? Вие във филм ли живеете или къде? Отивайте си с фракцията и всичките ви задкулисни поддръжници някъде другаде да се перите. Е виж някое гето в Бразилия или Аржентина ще си намерите подходящото място и майстора
3
20
 
2
 
! Отговори
LEVSKI HOOLIGANS преди 9 години
ВИЕ ТУКА ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ ГО РАЗДАВАТЕ ГЛЕДАМ.ДА СТЕ ЧУВАЛИ ЗА ФРАКЦИЯТА ,,СОФИЯ-ЗАПАД'' ?
2
1
 
15
 
! Отговори
Фен преди 9 години
А сега трябва и двата отбора да останат без публика за няколко мача, защото всичката тази простотия и от двете страни с бомби, чупене, бой и т.н. следващия път може да приключи с жертви. Както може едни отбори да ги наказват без публика, така и сега да бъдат наказани тези псевдо грандове. Футболът е за хората, а не за напомпаните *** да си мерят безмозъчните тикви. И докато не се отърват всички агитки от тези бандюги, нормалните хора ще намаляват по стадионите
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само наркомани на снимката. Страховити родни "ултраси" винаги помляни от бой където и да гостуват в чужбина.