19-годишно момче загина при тежка катастрофа в София

Трагедията се е разиграла на бул. Сливница
Обновена: 16 авг 2014 15:58 | 16 авг 2014 15:56,
49
19-годишно момче загина при тежка катастрофа в София
Снимка: архив Булфото

19-годишен младеж загина при тежка катастрофа в София, съобщиха от МВР. Трагедията се е разиграла около 11.30 часа днес на столичния булевард „Сливница”.

При инцидента са се сблъскали шофираният от младежа "Фолксваген Пасат" и "Фолксваген Шаран", управляван от турски гражданин.

Още по темата
Момчето е починало на място след удара. Спътничката му е отведена в болница за преглед. Образувано е досъдебно производство.

Работата по установяване на причините за тежкия инцидент продължава.

Както Dnes.bg писа четирима души са загинали в катастрофи през изминалото денонощие. На територията на страната са станали 29 тежки ПТП, съобщиха от СБА.

Ранените са 33-ма, като от тях трима са с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: жертваСофиякатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
8
 
! Отговори
до яребицата преди 9 години
май каруцар те правил
17
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
така се получава когато *** смени камилата с автомобил
16
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХОРА ПАЗЕТЕ СЕ от анадолските диваци
15
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вчера Сръбски тир горя на нмагистрала. Днес турчин убива българин с колата си.Преди време грък уби на пътя българка и избяга в Гърция. И още не са ни го върнали да го съдим, щото нашата "държава" не е поискала.Абе ше ни истрепят в собствената ни държава.
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
само дето било град Сливница, е не бул. Сливница. Изнасяхме едно време компютри за Япония; после се оказа, че не били компютри, а компоти. Нещо такова е и днес.бг :)
13
13
 
11
 
! Отговори
Ястреб преди 9 години
Българин с кола е опасен като *** с ръчна граната. Жалко за младежа, но докато не излезе някой политик със съзнание и да забрани моторните превозни средства на потомствените балкански каруцари ще е така.
12
0
 
13
 
! Отговори
Ко преди 9 години
Ко стана? Цензура нещо? Изтрихте коментара ми и що? Виновни ли сме, че преписвате сляпо и сте толкова кадърни. Последно, къде е катастрофата - на бул. Сливница или до гр. Сливница?
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора, внимавайте беееее!
10
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
над 10 000 паразита умряха при земетресенията в турция
9
6
 
9
 
! Отговори
Илчев преди 9 години
До Осман......преди години във ,,османско,, имаше силни земетресения.....доста *** останаха под отломките......пък ние ,,балъците,, и помощни екипи пращахме.....
8
1
 
9
 
! Отговори
.... преди 9 години
po to4no katastrofata e stanala Slivnica-Sofiq a ne na bul.. Slivnica ... to4no za otbivkata kum Opicvett .. i mnogo jalko za momcheto i sam 100% sigg che turchina gaden e vinoven za sichkoo :X .....
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
без колан може би?
6
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България има широки пътни палтна,инфраструктурата по градовете се подобри,не е нормално млади здрави българи да загиват като мухи всеки ден по пътищата,обществото не е интегрирано за нормален живот,трябва да се спазват правилата за безопастност,ако трябва на малд водач до 23 години да му бъде забранено да има радио в колата,чужда кола също не бива да се кара,трябват спешни мерки и отнемане на книжки,не само глоби
5
12
 
40
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 3Ей това турския шофьор е голям ***! Пускаш си мигача и тръгваш да го изпреварваш, а *** *** си пуска и той мигача след теб виждайки че си му дал мигач и ти изкача в лявото платно за да изпревари. *** анадолска ***!Това се случва с поне 90% от турските гастербайтери прибиращи се от Франция и Германия за Турция по магистрала Тракия предния и този месец. ***!
4
4
 
9
 
! Отговори
АНТИОВЦА преди 9 години
След катастрофата, турчина е тръгнал пеша да се прибира за турция.
3
5
 
37
 
! Отговори
Ердоган преди 9 години
На тез гастарбайтери трябва да им сложат тахошайби като на тировете и да ги задължават на 4 часа да спират за почивка.Нагледах се преди дни по пътя от морето до София на *** маневри и алогични реакции.Те като се юрнат и искат да минат без почивка до Турция при условие че са тръгнали от Германия да речем.Там култура на почиване няма ! Затова са и зачестилите катастрофи с турски тировеи всякаква турска *** ...
2
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като знам тоя булевард Сливница какъв жалък пример е за булевард и ти да тръгнеш с пълна газ по дупките му, ама на 15 годишния пасат к'во му дреме, хвърат ламарини изкривяват се джанти, апишлемето надува и надува газта.....пълна кретения.
1
26
 
16
 
! Отговори
Салахадин преди 9 години
Ох,лобистите с голяма мъка на сърцето ще решат сега и накладките на 1000 километра.За тяхно щастие година и половина "ФАРОВЕТЕ" добре пълнят сметките им.