Борисов полага огромни усилия да стабилизира страната

Лидерът на ГЕРБ, Дол и Фандъкова разгледаха ремонта на Лъвов мост
Обновена: 29 окт 2014 15:16 | 29 окт 2014 15:14, Анисия Иванова
35
Борисов полага огромни усилия да стабилизира страната
Бойко Борисов, Жозеф Дол и Йорданка Фандъкова на Лъвов мост. Снимка БТА

Полагаме огромни усилия да стабилизираме страната. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов относно консултациите през последните дни за съставяне на кабинет. Той, председателят на Европейската народна партия Жозеф Дол, който е на работно посещение у нас, и кметът на София Йорданка Фандъкова разгледаха днес новото кръгово кръстовище на Лъвов мост, което ще бъде готово до края на седмицата.

По време на инспекцията Фандъкова призна, че всички кметове се надяват скоро да има стабилно правителство. „За нас е много важно да се пуснат европейските средства. В най-добрия случай ни предстои още половин нулева година, но да се надяваме, че следващата година ще може да започне третата линия на метрото, но това зависи от това дали ще имаме стабилно правителство”, повтори тя.

От своя страна, председателят на Европейската народна партия отново повтори, че ако това, което се е казало тази сутрин в НС се случи, бързо ще се върнат европейските фондове в България.

При инспекцията на Лъвов мост той отбеляза, че при всяко следващо негово посещение забелязва как България бележи напредък. „Изключително много оценявам работата на вашия кмет. Много е приятно всеки път, когато идвам в София, да виждам нещата, които се правят с пари от европейските фондове”, добави Дол.

По време на инспекцията лидерът на ГЕРБ обясни, че Лъвов мост е бил едно задръстено, гадно място и уточни „тук колко арести съм направил като главен секретар“.

По думите на Фандъкова до края на седмицата трябва да бъде пуснато цялото движение на „Лъвов мост”. „Утре рано сутринта се пуска движението по кръговото кръстовище“, обясни тя. Тази вечер ще бъде спряно движението по северния тунел, за да може да се положи последният пласт асфалт, така че до края на седмицата кръстовището да бъде готово. Изпълнителите се вместиха в първоначалния си график, въпреки дъждовете и откритите археологически разкопки, посочи още тя.

По думите на градоначалника преминаването през новото кръстовище ще става за по-малко от 3 минути.
Тя обясни, че се надява догодина да приключи ремонтът на Централна гара, а относно Ларгото се надява да има положително решение от съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
to samo imeto bre ,kvo shte stabilizirash ,q se ogledai palna razryha,i mizeria .a sofia nee balgaria kon s kapaci....
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
13, специално за теб - проблемът ни е, че магистралите, които построи са ПО-МАЛКО отколкото построи Станишев, но хвалбите - поне 60 пъти повече. Че въпросните магистрали се разпаднаха - "Люлин" беше основно ремонтирана 7 МЕСЕЦА след рязането на лентичката, между Пловдив и Бургас от една година насам има КОЛОВОЗИ по шосето... Стига с магистралите, да кажем за ремонта - ПОД 1500 км.ремонтирани, като НИКОЕ друго правителство не е падало под 5000 км. И толкова - работа в икономиката - нито грам.
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зависи от коя страна ще се минава по Лъвов мост за три минути. Ако е по Сливница - може, но ако е през кръговото, в което е сложен светофар, а трамваят го цепи напряко - едва ли.
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
samo nemoga da se seta v kakvo pomaga ,vsi4ko napraveno ot GERB se rushi oshte na sledvashtat godina i vsi4ko e lesh ,zaplati afrikanski pensiii lesh kakvo e pomognal
25
3
 
24
 
! Отговори
Кратун преди 9 години
Хората идват работа да вършат, Борисов ги води по кръстовища и ги вози на метро. Като че ли идват от вдън гори африкански и си нямат такива неща
24
7
 
23
 
! Отговори
Българ преди 9 години
Борисов и другите около него гледат да се докопат до властта и парите.
23
2
 
5
 
! Отговори
Винету преди 9 години
До 17. Като ги слушам другите лидери, дето имат останалите 60 %, колко еднопосочно говорят, направо ум да ти зайде. Приказката за орел, рак и щука не важи за тях, защото трябва да се разшири с още няколко чудати животни.
22
8
 
27
 
! Отговори
тома неверни преди 9 години
Борисов полага огромни усилия да стабилизира страната-СЛЕД КАТО ПОЛОЖИ МНОГО,ДА Я ДЕСТАБИЛИЗИРА.....
21
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Парите може да са назаем, но комисионните са кеш ! Някои общинари станаха милионери в пъти.
20
10
 
10
 
! Отговори
do 19 преди 9 години
Противоречиш си! Хем бил получил мандат, хем бил обикновен депутат. Не е обикновен депутат, защото мандата е при него в момента! Дол е председателя на европейската народна партия към която принадлежи и ГЕРБ и немските ЦДУ у други десни формации. Кой иска да присъства на тази среща? Станишев ли? Дето ще го гонят след 2 месеца от поста му в ЕП или Доган. Не само си неграмотен, ами и ***! Ама реви си. Явно само на това си свикнал.
19
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре бе народе, по цял ден пишете в интернет, толкова ли е трудно да напишете в "Гугъл" "Финансиране на ремонта на Лъвов мост" и да видите как непрекъснато ви манипулират. Стойността на обекта е над 26 млн. лева, осигурени от общинския бюджет и КРЕДИТ от Европейската банка !!! Разбрахте ли КРЕДИТ , европейски но назаем ! Който аз и вие ще връщаме , защото нашата кметица така прави всички ремонти в София, с пари назаем.
18
6
 
6
 
! Отговори
do 19 преди 9 години
Просто не се излагай и замълчи. Или ако имаш да казваш нещо смислено базирано на факти ги кажи, че да го чуем всички.
17
6
 
18
 
! Отговори
До 14 преди 9 години
В "качеството" си на лидер на партията купила най-много гласове. Мандат може и да е получил, но правилтество не е съставил, той е най-обикновен депутат.Иначе е ясно кои са неграмотниците в тази държава. Кой ше гласува за Боко мутрата освен неграмотните.
16
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко ги е ловил престъпниците на Лъвов мост с голи ръце :D
15
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той може много гласове да е получил, ама няма дори 50%, което означава, че трябва да се вслуша в лидерите събрали останалите 60% от изборите, защото те взети заедно имат много повече гласове от него.
14
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хм съмнявам се точно за стабилност да полага усилия , може би просто за власт и възможност за грабене , за рязане на лентички и т.н. Ако доживеем ще видим !?
13
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дол ли? Ми тия са от един Дол дренки....
12
14
 
3
 
! Отговори
do 9 преди 9 години
В качеството си на лидер на партията спечелила най-много гласове на изборите!!! ДВОЙНО ПОВЕЧЕ от гласовете на втората партия. В качеството си на човека, който е получил мандат ПО КОНСТИТУЦИЯ да създаде правителство след изборите. Ако не успее, тогава следващият който ще прави опити ще бъде лидерът на БСП и на ДПС. Аман от неграмотници като теб в тази държава.
11
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ден днешен не разбирам какъв им е проблема на някои хора с Борисов?! Че спаси България от фалит ли, че построи половината магистрала за 3 години ли, че намалиха разходите на държавата ли? България е една бедна и неорганизирана държава, която не може да се оправи с един замах, понеже материала и е гнил!!! Трябва да си отиде старото поколение. Но до тогава трябва да се работи над основните параметри на държавата и това направи Борисов. Защо не ревете срещу Станишев, Доган, "царя" и кликата му?
10
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някога - КПСС... Сега - ЕНП... А ние си имаме независими политици... Повечето не с топки, а с цици...