TV7 под полицейска обсада. Спират ли я?

Входовете на телевизията са завардени от десетки полицаи*
Обновена: 29 апр 2015 14:17 | 29 апр 2015 13:23,
370
TV7 под полицейска обсада. Спират ли я?
Снимка: TV7

Всеки момент се очаква да бъдат спрени сървърите на TV7, с което се очаква и да бъде спряно ефирното излъчване на медията.

По думите на служебните лица там в момента се извършват "съдебни действия".

Частният съдебен изпълнител Кристина Димитрова, група хамали и много полицаи са пред студиото на медията. Те имат заповед да спрат телевизията и да изнесат имуществото й.

По информация на Нова телевизия обискът се извършва на основание на съдебен спор. Квесторите на КТБ са поискали от СГС да бъде иззето имуществото на ТВ7, но СГС се произнася, че това е национална медия и не може да бъде конфискувано.

Преди дни синдиците на КТБ обжалваха решението на СГС и правното основание за днешната акция в медията е периодът именно на това обжалване.

Полицаите са нахлули без никакво предупреждение в сградата, а десетина човека с анцузи са влезли в сервизните помещения, за да опишат техниката.

Към момента няма информация от прокуратурата и полицията за акцията в TV7.

Пред Dnes.bg PR-ът на телевизията Ани Георгиева обяви,че нямат яснота кое е предизвикало акцията на полицията в медията.

Засега е ясно, че в кабинета на изпълнителния директор на ТV7 се намира съдия-изпълнител със списък на техника, която трябва да бъде иззета.

Изпълнителният директор на TV7 Кирил Благоев заяви пред журналисти категорично, че телевизията ще продължи да работи.

"КТБ чрез частен съдебен изпълнител искат да изземат техниката по опис. Изведнъж, незнайно по чие нареждане, представители на банката решиха да започнат със сървърите. По този начин увреждат имущество за десетки милиони", обясни Благоев.

Изпълнителният директор обясни още, че списъкът на техниката за изземване е създаден още преди 2 месеца. "Трябваше да започнем от първа позиция, те започнаха от 130-та, което са сървърите", коментира още той.

Шефът на шесто районно Иван Пепелджийски обясни, че полицията оказва съдействие по искане на частен съдебен изпълнител. Той призна още, че не е чел делото по случая, но е знаел, че акцията ще се проведе днес. Пепелджийски заяви още, че министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова не е информирана за акцията.

От медията правят опити да се свържат с полицията и прокуратурата, за да разберат кой е наредил операцията в телевизията и какво цели. По думите на репортерите на телевизията инструкциите за акцията се дават по телефона, а не по списък.

Dnes.bg също прави опити да научи подробности по темата, но засега те удрят на камък.

*Обновено към 14.17 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Още по темата: акцияполициясървъриTV7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
браво безплатен обяд няма.Дължат пари какво общо има тука прокуратурата,вземат вещо лице и всичко се разпродава, така беше с TV 7 дни преди 18 години на друг измамник агафонов
255
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен Еми то преди две години Бойко Борисов бе нон стоп в ТВ7. Той комунистически *** ли е ?
254
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До куран Е сега като управлявате с ДПС? Нали заема го взехте с благословията на Доган. Бюджета на също с благословията на ДПС. Сега на съвета при президента също и т. н..Та ГЕРБ си управлява с ДПС само че тайно .
253
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отмъщението на Бойко Борисов за костинбродските бюлетини.Призна си го в ефир.А бюлетините си бяха автентични и ако не бяха хванати ГЕРБ щяха да ги използват за фалшифициране на изборите.В днешния случай обаче журналистите нямат вина за боричкането между тоя и оня.
252
2
 
8
 
! Отговори
местана преди 9 години
ами сега къде ще се плюнчат местан и станишев вероятно в алфа тв хахахадпс и атака победа само нашата майка партя БКП и ТВ7един е анадола и атака е нейната славадпс и атака победа само тв7
251
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
288 ти гейберастче ли си???
250
2
 
6
 
! Отговори
до ТВ7 преди 9 години
Кадиев не е критерий за истинност *** овца..!
249
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как се гънат журналята в ефир, "*** ние съжаляваме ,носиме бремето на предишни раководства на телевизията", "ние не сме искали така да отразяваме сега страдаме заради това" Алооо господата със свободата на словото защо не се бонтувахте като ибрика ви дърпаше конците ,а ся се изкарвате едвали не свободна медия!
248
3
 
9
 
! Отговори
до 290 преди 9 години
аноним -идиото,точно ти блажеши 20 години,*** Бойко като ви спря кранчетата ,го заляхте с помия.тв 7 са простаци.
247
7
 
9
 
! Отговори
ььььььь преди 9 години
До до ТВ7Бойко си живее като цар, а неговото наследство (16млрд ) ще си остане векове за правнуците, радвай се!Той не е винове, той само взима, той няма нищо общо, той няма вина, че е мутра..той не е виновен, че изтегли 16 млрд лв и хората нямат заплати и пари, той няма нищо бе ..просто мафиот
246
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До геноцитTV7 работи с руски пари, така че е нещо като мейнстрийм копие на Алфа.
245
5
 
6
 
! Отговори
геноцит преди 9 години
само дпс и атака победамайка бкп ще възкръсне отново и заедно с дпс и бсп и атака пак ще има тв7турция има още пари и ще ни даде за още една телевизия!дпс и атака победааааа
244
1
 
8
 
! Отговори
майор Деанов преди 9 години
ШЕХ.........ШАХ .......и МАТ ! ! !
243
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малиииии, що герберасти събраха да слагат плюсове на Вожда Слънце. Блажите ли, блажите ли продажници? За по 10 лева що помия докарахте тук. Но не е учудващо, какъвто кормчията такъв и екипажа.
242
4
 
12
 
! Отговори
куран преди 9 години
Какво ви трябваше да се зайгравате с доказаните масови убийци от дпс и с доказано серийните убийци от бспхахаххакато лапахте на серго и на местан не ви ли болеше ааа??сега ще лапате в анадола където е мястото на всички престъпници срещу човечеството!
241
3
 
7
 
! Отговори
до 285 преди 9 години
Аноним -идиото,кви полицейски кви мутренски работи ми дрънкаш бе.Точно такива кат тебе разбиха държавата 20 години .Ти си фашист.
240
2
 
11
 
! Отговори
Моме Калино преди 9 години
тралалалалааа,моме калино,моме Юлия що си така алчна за пари,защо се продаде на бареков и му се водихте по акъла.така ви се пада.И ва питам когато България се оправи ВИЙ ОТ ТВ7 КВО ШЕ РАБОТИТЕ?
239
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много тъжно за българската демокрация!!! Какви проверки,какви 5 лева? БЕЗОБРАЗЕН ГАФ ОТ УПРАВНИЦИТЕ И ДЪРЖАВНИТЕ ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛИ! НЯМА ТАКАВА МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА!!! ПРОСТО ОСТАВКА ЗА ПРОИЗВОЛА НА ФАШИЗОИДНОТО ПОЛИЦЕЙСКО ПРАВИТЕЛСТВО!!!
238
5
 
9
 
! Отговори
1234 преди 9 години
Хайде чудото свърши и заляха реките от реклами! Ще си позволя да направя обобщение случката е следната група нстръхнали и наплашени журналисти коткудякаха като кокошки срещу изпълнението на съдебно решение! Сега продължават да си придават важностти и да се изкарват някакви жертви!
237
1
 
5
 
! Отговори
журналята преди 9 години
НЮЗ РУМ,това не е телевизия това е ТВ7.