Блокаж на "Цариградско" от "Копенхаген" до "Брюксел"

От 8-ми започва вторият етап от ремонта на булеварда
5 май 2015 16:55,
3
Блокаж на "Цариградско" от "Копенхаген" до "Брюксел"
Снимка: архив, Булфото

Столичната община съобщи, че временно се ограничава движението по бул. "Цариградско шосе" заради рехабилитация на участъка от булл. "Александър Малинов" до Околовръстния път.

Заради ремонта на северното пътно платно - от 04.30 ч. на 7 май до 24.00 ч. на 30 май се забранява влизането на превозни средства между бул. "Александър Малинов" и бул."Копенхаген".

Движението ще се извършва двупосочно в южното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в същия участък.

За същия период от време се въвежда и временна организация на движението на автобусните линии 1, 3, 5, 6 и 505 в посока център.

Маршрутите за автобусни линии 1 и 3 се променят - от спирка "Метростанция Цариградско шосе" по северния локал до пътния възел над бул. "Ал. Малинов" и по специално сигнализираната пътна лента през надлеза до включването им в централното северно пътно платно.

Маршрутите на автобусни линии 5, 6 и 505 се променят от спирка "Корабчето", като от централното северно платно продължават по северния локал до пътния възел над бул. "Ал. Малинов" и по специално сигнализираната пътна лента през надлеза се включват в централното северно пътно платно.

В посока Пловдив автобусни линии 1, 3, 5, 6 и 505 ще се движат по маршрутите си, като спазват временната организация на движение в ремонтния участък.

Автобусите ще спират на всички съществуващи спирки и на временно изместената в северния локал спирка "Комплекс на БАН" с код 0086.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре поне, че не е до Ню Йорк.:)
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак ли там? Толкова време ремонтираха заради бул. Копенхаген, направиха кръстовището по възможно най-лошия начин, а сега пак ще го затварят.
1
0
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
Цено, де беше Брюсел *** ? това у Австралията ли беше, така де Австрията ?