Строителните отпадъци, къде? Челен опит на столичани

Как къде? Около дървета и стълбове от по един-два-три чувала
Обновена: 20 юни 2015 14:52 | 20 юни 2015 13:15,
26

Снимка: Булфото

Столичани от жилищна кооперация на улица "6-ти септември" демонстрираха иновативен метод за изхвърляне на строителни отпадъци. 

Остатъци от ремонт, струпани до скоро в двора на кооперацията, са изнесени и разпределини на групи около дървета и стълбове от по един-два-три чувала по продължение на цялата улица в участъка между булевардите "Евлоги Георгиев" и "Васил Левски", видя екип на Булфото.

Така се спестяват средства за изнасянето им със специализиран камион на фирма за събиране на такива отпадъци.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
5
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
всичко е един дълъг процес , за много хора все още е глупост и безмислица да си сложат колана в колата , за сметка на това оня ден се качих с един познат и щом запали колата и 3-годишното му дете взе да дърпа колана и трябваше да му обясняваме ,че не отиваме никъде , а само искахме да чуем мотора. Та с *** и рециклирането е така
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До една майна:))) само не Пловдив ,а :)е що така ,ще станете Столица чалга кокошките ще викат ,,Пловииииииииив тука ли стьеееееее ,мааааааайнаааааа ,,около + 1 милион трошляци моментално ще ви замърсят въздуха и ще ви изпотъпчат де-що има градинка,около1- 2 мил комплексари ще си избиват комплексите около 1 год докато свикнат ,после други ще довтасат .от културна столица ще станете бизнес столица ... и пр и пр докато дори на старите пловдивчани не им се доповръща и не се изнесе .
18
1
 
7
 
! Отговори
една майна преди 8 години
''Случаят София'' може да се реши, ако софиянци след допитване се откажат от столичните си функции. Правителството ще си намери друг град за седалище (само не Пловдив), а София ще ''олекне''........е, и около 200 000 софиянци ще останат без работа, но това е друга тема.
17
0
 
8
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Във всеки квартал общината прави място на което слага контейнери за строителни отпадаци .за стара техника и др. и проблема е решен.Поне така правят в много държави.
16
1
 
1
 
! Отговори
юши преди 8 години
нещо не си допрочел историята,а това че един град е многоооо стар не значи,че е супер
15
3
 
3
 
! Отговори
Юши преди 8 години
До 5 не си наясно с историята на СофияГрадът съществува от древността. Преди да говориш , почети малко за Сердика и СредецДо 50-60 години София имаше 300хил.жители
14
2
 
9
 
! Отговори
до 15 преди 8 години
Ами 90-те си беше пълно със селяни вече. Любимия бай Тошо, направи хубавите панелни комплекси като Младост, Люлин, Надежда, Металург и наби в тях прости военни от селата, и разни работници я от Кремиковци я от ТЕЦ-овете я от други глупави предприятия. Та тая работа със простаците е от края на 60-те. Края на 80-те вече беше пълно с Шафъори, стругари и все таквиз възпитани умници без претенции, които викаха на учените хора умалително и надменно, като доктор-чето или инженер-чето. Строя беше такъв.
13
0
 
5
 
! Отговори
vlady преди 8 години
Недоволните да сезират новия архиерей на епархията архимандрит Исахак Похосян.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Апропо - в Германия и Австрия се пазят от глоби, иначе и там има мърлячи. Но няма свобода за мърлячите
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това си е задължение на общината - лесно може да се разбере кой е правил ремонта и да се глоби. Или не?
10
8
 
13
 
! Отговори
пацо преди 8 години
Някои новодошъл "Софианец" от прованса, си прави ремонт и така е свикнал, на село да си хвърля по нивите ***. Абе мизерници. После у Виена било хубаво, а я там си хвърли така ***, всичко си е до нас, населението е келяво и мисленето му е на дребно и селско.
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как ще ги стигнем...германците...че и задминем, кога? И аз това се питам, другари и след мъглата, а мъгла!В Германия е 1000 евро глобата ако си изхвърлиш строителните материали в контейнера, а до дърво на тротоар не ми се мисли...може и в панделата да те вкарат, не знам!
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
София отдавна няма строително депо,фирмите насипват нивите на хората,после общинарите ходят и глобяват собствениците,да ви и държавата,не стига,че им съсипали имотите,ами и държавата те глобява,нищо,че тя не си е свършила работата,първо-да осигури сметище,второ-да осигури контрол над фирмите,които извозват отпадъците,превърнахме се в огромно бунище,добре ,че поизрастна тревата,та поскри *** ,само не знам кога ще се вземем в ръце да изметем най-големите ***,ония отгоре .
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре че има "сеУЪни *** прувинциътъъъъ" в Шопия, иначе с кого ли щяхте да се оправдавате, софийски селяни.
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има такава услуга предлагана от титан в Бургас. Идват на място с камион и ти отнасят строителнити отпадаци..цената беше на чувал по 2лв. Не е толкова трудно. Ако не си ценят времето нека обикалят с часове да ги разхвърлят из квартала Селска работа
5
1
 
12
 
! Отговори
Суека преди 8 години
Статията е заядлива не толкова истина ... когато си *** и *** по душа все едно откъде си и къде отиваш пак си оставаш БАЙ *** !
4
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха ха ха май забравихте че София всъщност са села обединени в едно. Интересно нещо става в София селяни се делят на кореняк селяни и пришълци селяни.
3
7
 
15
 
! Отговори
Софиянец-пенсионер преди 8 години
Браво на червения ***. Той просто мрази всичко и всички. Това не са СОФИЯНЦИ , а селяни като теб . Нямаме спор с тебе , заминавай си в селото или махалата , там всички отпадъци са на двора ти .*** .
2
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Софиянци. Толкова им е умственият багаж, но както каза Роската са умни и красиви............нищо, че живеят в *** и на всичкото отгоре плащат скъпо за това да са Софиянци.
1
3
 
10
 
! Отговори
Двуцветко преди 8 години
Скотове