Нова дупка зейна нощес на бул. "Черни връх"

Участъкът е обезопасен, укрепват ямата с бетон
Обновена: 23 юни 2015 23:07 | 23 юни 2015 22:56,
61
Нова дупка зейна нощес на бул. "Черни връх"
Новият пропаднал участък. Снимка: Facebook

Започнало е ново пропадане на участък от тротоара и пътното платно на бул. "Черни връх", съобщи в профила си във Facebook столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Още по темата

По думите й засегнатият участък е до този, който пропадна преди седмици, към тротоара, но сега е в посока север.

Целият участък е обезопасен. На място са екип на звеното за Аварийни дейности на Столична община, кметът на район "Лозенец" Любомир Дреков и екип на Пътна полиция.

Още тази вечер фирмата изпълнител ще извърши укрепване на засегнатия участък с бетон, пише кметицата.

"Поискала съм сутринта на терен да са експерти на "Метрополитен", "Софийска вода" и "Топлофикация" и да започнат подробно обследване на целия участък", настоява тя.

"Паралелно с това ще поискам и външна експертна проверка от Университета по архитектура строителство и геодезия", заключи Йорданка Фандъкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Gabriel преди 8 години
Може би препълнена подземна река е причината.Може би кладенци са решението...
46
0
 
1
 
! Отговори
непукист преди 8 години
Драснете няколко реда и за ремонтираните участъци по Цариградско.Например вълните пред сервиза на Тойота където движението е двупосочно ,а днес видях напукания нов асфалт мисля ,че се пада горе долу пред Бриколаж посока центъра.
45
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
фърлете в дупката 10-тина камунета с бетонни глави и повече никога няма да пропадне.
44
0
 
0
 
! Отговори
фори преди 8 години
До Анонименти не си добре ,взимаш ли си хапчетата редовно?
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайе, хайде, какво недоволствате! Нали така се създават нови работни места чрез перманентен ремонт!
42
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новите бойкови магистрали са ТРАГЕДИЯ! Вчера минах от Бургас към Ямбол и Ст. Загора, тези най-нови части за по-малко от две години са станали на ***! Тировете са издълбали същински окопи, ако има пет сантиметра асфалт и подложка, пак добре. То бива гепене, ама да откраднеш над 50% от работата го няма никъде.
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
новата спирак на Метрото - Витоша - трябавше да е готова огтомври, се обивиха нова дата - средата на другата година, били готови на40 процента. Завода за *** трябавше да е готов юни, сега отложиха за октомври. Ай сиктир, награбха се с парички, заради изборите, сега отлагат изпълнението. Същата работа като със Стадиона на Левски - Иво тонев обещаваше едни неща, после се оказа че сума години няма стадион.
40
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в Моменат се строи ужасно некачествено, вчера минах по Шииман, разбиваха асфалта за да да видят водопровод.....е няма такова яко стройтество, поне 20 сантиметра са квърляли по як асфалт навремето, сега хъврялт малок асфалт - и готово. Ама навремето са знаели да строят.Сега в Лозенец е кошмар, дупак до дупка, само гледат да откраднат.
39
6
 
6
 
! Отговори
citizen преди 8 години
"Така е когато се краде от всичко, когато прости и неуки са в управата на града защото са герберасти, верни на Тикваров."Хайде да ни покажеш, анонимни ***, какво се направи в червено-*** общини. Да видим Монтана, Видин, Силистра, Аскоу, Ямбол и т.н ***. Щото плювачите определено сте оттам, смърди на прасета отдалеч.
38
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако може да се разбере от цената на ремонтите колко се дава на Императора и колко остава за същинския ремонт. Тогава ще стане ясно, че с 50% от парите няма как да има качество.
37
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Качество, качество и само качество в...далаверите, кражбите и обещанията. Резултата е ясен, ремонт на ремонта на ремонта. Ние му казваме гепене в законова форма. И ние плащаме. Почните ли, имаме воля. Да но за далавери и тлъсто крадене.
36
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цариградско шосе- на вълни. Магистралите с 2 ленти, на вълни и дупки. Тунела на Магистрала Люлин- пропадна *** 1-я месец.Неоткритата магистталс Струма пропадна . Черни връх пропадна. Ботевградско шосе е на вълни. Ремонтите при ГРОБ изкарват максимум 2-3 месеца. След това наново.
35
0
 
13
 
! Отговори
Къде ли е преди 8 години
Прокуратурата да провери как беше избран изпълнителя. Приятелите на Братове ЖиПИ до вчера правеха бензиностанции, днеска строят метро
34
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е когато се краде от всичко, когато прости и неуки са в управата на града защото са герберасти, верни на Тикваров. Вижте Картофената принцеса, приказки, приказки и качество няма!!! Като магистралите на Тикваров. Изкарват до една година и и се нагъват като юфка. И започват безкрайните ремонти от които също се краде. Найс, а? За Рапона и сие, сигурно.
33
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
гербаджийска работа
32
0
 
16
 
! Отговори
Фандъковица преди 8 години
Тая дупка не е дупка .....като първата. Нема страшно, запушваме.
31
3
 
11
 
! Отговори
оксиморон преди 8 години
сега братойката ще каже, че това е нормално. Веднага 2ри орден
30
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Дядо ПетърДокато има народ които да мълчи и търпи!
29
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Държавата е една огромна дупка, пропада сама в себе си. Скоро и ще изчезне!
28
2
 
44
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
(Чуждите) пари са изхарчени. Гушките на приятелчетата - напълнени. Комисионните - прибрани. Партийната каса - пращи. Следващите избори - купени. До кога?