Жена потрошена в автобус – 7 пирона в крака

Столичният градски транспорт крие шофьора
8 авг 2015 10:45,
35
Жена потрошена в автобус – 7 пирона в крака
Пострадалата жена. Снимка: Нова тв

Анелия Иванова е със счупен крак и 7 пирона в крака след слизане от автобус на столичния градския транспорт.

Оказва се обаче, че от шофьора не може да бъде търсена отговорност. Откритият свидетел на случката е само един, а са нужни двама.

Както винаги, на 2 юли вечерта Анелия слиза на спирката пред дома си. Но както никога, жената не успява да стигне до там.

"Подадох си десния крак и дясната ръка с чантата и почувствах как се затваря вратата и едно пропукване в левия крак. Автобусът тръгна и чантата ми започна да подскача по паважа. Десният ми крак започна и той да подскача и аз изпаднах в ужас", разказа пред Нова тв жената.

Единственият към момента свидетел Емил Попов разказва: "Автобусът започна да я влачи по паветата, след това спря, отвори вратата и жената падна, автобусът затвори вратата и продължи". 

Шофьорът така и не слиза, за да провери какво се е случило, а след като се свлича на земята, с помощта на Емил жената стига да близката стоянка, където таксиметров шофьор я откарва до "Пирогов".

Следват няколко операции, за които жената плаща над 1200 лева. От фирмата отказват да посочат кой техен служител е карал автобуса в деня на инцидента. Оказва се че, за да бъде санкциониран шофьора, е нужен втори свидетел.

"Обезщетението не е най-важното - важно е отношението", твърдо вярва Анелия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
4 ааааТеб трябва да те заключат синовете ти и дъщерите ти и да не излизаш никъде !Аз пък бях свидетел на ватман , който помогна на много възрастна жена да пресече през улицата при Операта !И каза , Е , аз ако не спра , заради тази жена , за кого ? Всеки се чувстваше благодарен за този жест !Не смятам че пътниците от този автобус , са се чувствали добре !
4
1
 
23
 
! Отговори
Sof преди 8 години
Ама и тия шофьори сa големи простаци.
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой е Столичния Градски Транспорт ?Пред Закона всички са равни !Ама има ли следствие изобщо в България и да се види разписанието на автобусите ? И кой е бил по това време !И като се подведат 3 *** шофьори , пътували по това близко време , ще се намери точния ?
2
41
 
4
 
! Отговори
aaaaaaaa преди 8 години
тая дементна баба къде е тръгнала и с голяма чанта ,няма ли синове и дъщери ,да си стои в къщи,не вижда ли ,че не е за сама навън!!!!!!!!!!!!!!!
1
54
 
1
 
! Отговори
Р.Гащанов преди 8 години
Че какво е виновен шофьора ,че тази е шапшал.Тя да се радва ,че с шутове не я е свалил.