Къде няма да има вода в София на 1 септември?

"Софийска вода" осигурява водоноски на потърпевшите
31 авг 2015 09:44,
2
Къде няма да има вода в София на 1 септември?
Снимка: "Софийска вода"

На 1 септември 2015 г. (вторник), във връзка с изграждане на водопроводни връзки в жк. „Младост“ 4,  се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: м. Американски  колеж, ул. 186 от ул. 190 до ул. 182.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 182, ъгъла с ул. 186.

На 1 септември 2015 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Александър Малинов“ и ул. „Свети Киприян“ в жк. „Младост“ 2,  се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: бл. 261.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 258 А.

На 1 септември 2015 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ген. Паренсов“ и бул. „Евлоги Георгиев“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Евлоги Георгиев“, ул. „Граф Игнатиев“, бул. „Васил Левски“ и ул. „Генерал Гурко“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Паренсов““, ъгъла с ул. „Любен Каравелов“.

На 1 септември 2015 г. (вторник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Иван Вазов“ и ул. „Кузман Шапкарев“, кв. „Център“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Георги Сава Раковски“, ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“, ул. „Дякон Игнатий“ и ул. „Аксаков“.

 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Славянска“, ъгъла с ул. „Георги Бенковски“.

На 1 септември 2015 г. (вторник), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Вейниците“, кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 11:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Перуника“, от ул. „Градище“ до ул. „Урал“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вейниците“, ъгъла с ул. „Перуника“.
На 1 септември 2015 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Горна махала“ на ъгъла с ул. „Яшарица“, кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Яшарица“, ул. „Глас народен“ между ул. „Яшарица“ и ул. „Родна песен“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Яшарица“, ъгъла с ул. „Родно село“.

На 1 септември 2015 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ангел Маджаров“, кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ангел Маджаров“, ул. „Спортист“, ул. „Гилица“ и ул. „Панова“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада в кв. „Челопечене“.

На 1 септември 2015 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Луи Айер“, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Луи Айер“ от №62 до №136.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Луи Айер“ №118.

На 1 септември 2015 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Трайко Запрянов“, с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на:
ул. „Проф. Трайко Запрянов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Младен Ангелов“, ъгъла с ул. ул. „Проф. Трайко Запрянов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-дразнещото е че тези хоира не работят. Разокапават, и....садят да чакат багера.И така два-три дена. Правят един бурдюр отляво за три дена. Заминаваме на море. Като се връщаме от море - единственият напредък е, че има бордюр и отдясно. ЗА ОЩЕ ДЕВЕТ ДНИ! иначе е още по разкопано. ЕДната фирма слага чакъл, след два-три дена идва другата и го разбива. Това може само в България да се случи.Като не видостига техниката - правете го поетапно.А това че ВиК няма комуникация с "Пътища" съм без думи
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези от ВиК са за бесене. в Лозенец правят оасновен ремонт Вик, асфалтиране на улици, и още една една фирма.И не си кореспондерат. ОТ Вик разкопават в 9,00 спират водата и....си заминават от другата фирам идват чак два часа по-късно, за да почнат работа. Това ако беше запдан държава можехем да ги осъдим. нито можеш да переш, нито да миеш,, нито да пиеш, нито да се изкъпеш, нито да пуснеш прахоскмучака - нали ще се напрашиш. И да пиеш вода не можеш.