Немарливост предизвика свлачище на "Цариградско"

Пропадането е в близост до Интер експо център
Обновена: 12 окт 2015 12:33 | 12 окт 2015 12:20,
44
Немарливост предизвика свлачище на "Цариградско"
Снимка: архив Булфото

Свлачище се активизира на столичен булевард. Инцидентът е станал на бул. "Цариградско шосе" близо до Наклонената кула и Интер експо център, информира Тенчо Тенев, директор на "Пътна полиция"-София.

Причината за свличането на земната маса се оказал неукрепен изкоп на строителен обект, който е свлякъл част от тротоарната настилка.

Екип на Дирекция "Контрол по строителството" към Столична община е изпратен на място. По първоначална информация вследствие на недобре укрепеният изкоп на частния строеж и силния дъжд се е получило свличане на земна маса. Проверката продължава.

Екип на звеното за аварийно-спасителни дейности и Пътна полиция са на място и осигуряват обезопасяването и движението в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В япония улица се измазва за ден, в германия също съм чувал че за два-три дин са се справяли. у нас ча четири месеца не могат да направят ремонт на три улици.
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Миналата година ремонтираха Цариградсоко. И по-миналата.И по-по-миналата.Видяхте ли сега.Ами витоша? направиха я - след две седмици се начупиха плочките. Защо не се чупят на шишман? защото са строени по Царско време.Ремонтираха Майор Томпъсн - жал да ви стане - минават с асфалта, и после пак го чупят - сетили се че не са опавили дадена тръба. Пукат тръба - седят два часа докато дойде ВиК. четири месеца ремонтират три улици, последната още не е свършена. След тях - мазало.
25
1
 
4
 
! Отговори
Льольо преди 8 години
Глупавия търси виновника за даден проблем, а умния - причината. Извода е че много голяма част от коментиращите тук не са от втория вид. Под почти всяка новина тук коментарите са тоя е виновен, оня е виновен. "Глупав" май е прав като казва че живеем по-добре отколкото заслужаваме. Тъжно, но факт.
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щото бил частен обект общината нямала вина--да ама не. Общината пробира едни пари точно за това да надзирава строителството.А когато Бойко реже ленти и открива частни обекти? Какъв е неговият принос??? Или обектите са негови но са строени на чуждо име?Значи в единият момент няма нищо общо ,но когато е за рязане на ленти е там и е благодарение на него.
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
цялото строителство на инфраструктора в софия е немарливо
22
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как да нямат вина герберастите? Кой е дал разрешение, кой е контролирал строежа, кой, кой? Баба ми от Мексико. Може ли нещо голямо като този обект да не е минал през Столична община и Батко да не си е дал благословията? Има ли нещо което ще се прави без Мъдреца на мъдреците да си е пъхнал хоботчето? Или честността и съвеста са му проговорили?
21
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко и Йорданка бързо да тичат да резнат лентичката за откриването на свлачището.
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де, а досега къде спаха, тези дето трябва да контролират този строителен обект?
19
5
 
14
 
! Отговори
активист на БСП преди 8 години
Така строи Тиквоний !!!
18
1
 
23
 
! Отговори
Смях преди 8 години
Хайде сега пак да затворят Цариградско за ремонт 3 месеца...
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като чета сега, герберунгелите се разшетаха. Бойко, Бойко ...немойко. Прекрасна и неповторима първичност, интелектуална немощ, чудовищна алчност, животински страх да не го утепат, безпорен талант в заблудите, неприкрита омраза към народа си, космическа наглост. Големи сме късметлии с такъв ***.
16
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БОЙКО БОЙКО БОЙКО БОЙКО БОЙКО
15
7
 
7
 
! Отговори
До всички знаещи преди 8 години
Сличането се намира на тротоара на отбивката, която води от бул. Цариградско шосе до бул. Копенхаген. И пак за ваше сведение тази отсечка беше ремонтирана през 2014 година и няма нищо общо с тазгодишните ремонти. Колко по-сериозно от това?
14
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ало. гербомразтите, първо трябва да схванете някои нещица, после плюйте:1. Свличане и свлачище са различни неща2. снимката няма нищо общо с произшествието и даже си пише "архив"...3. Проявената немарливост и причината за свличането е неукрепен ЧАСТЕН изкоп, не ремонта на пътя4. Докато не се ремонтира, няма как да знаете с чии пари ще стане, дори и да питатет враките от Позитано.
13
5
 
15
 
! Отговори
... преди 8 години
"Екип на Дирекция "Контрол по строителството" към Столична община е изпратен на място", къде беше тоя екип когато са копаели ? Нека позная, на по бира. Или отново сме свидетели на строене после "случайно" рушене след което строене отначало - като Белене. Усвояваме ли средства, другари общински съветници и кметове ?
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нема страшно! Юрданка може да не разбира но ремонтира. И това ще ви оправи ***. Кво толкова е станало? Неколко милиона и го оправяме. Виновен ли? Нема такива нещо. Природата, водата, времето, Луната, небето...те са виновни. Наши плащате данъци? Ще плащате защото требва да краднем и пълним сметките. Наши сте овци, траете си, значи ще ви дерем кожите. Ех, нема такъв народ, ти го лъжеш и мамиш а той си те избира ли избира. Батко Б.
11
5
 
8
 
! Отговори
Глупав преди 8 години
До шашавА ти пък си най-умния, та дори не разбра че става въпрос за частен строителен обект. Или пък ако с твоя огромен капацитет си прозрял нещо друго,защо не го споделиш със нас. Но съдейки по начина ти на разсъждение дълбоко съм убеден че си незряла, лесно манипулируема личност, податлива на популистки идеи. Живей си живота и си плюй на воля, щом това те прави щастлив. Успех
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Резултатите от години на немърливост и корупция тепърва ще се проявяват. България е в ступор
9
2
 
3
 
! Отговори
Марков преди 8 години
До БрадватаПравилно е написана думата!
8
7
 
14
 
! Отговори
??? преди 8 години
Какъв изкоп, какъв строеж.На снимката няма никакъв изкоп.Кажете истината , Че ТИКВАТА така строи.Нали се фука , че той лично ги прави тези пътища, едва ли не с личните си....комисионни...