Сидеров и Чуколов били пийнали, "влачели" думите

Дясната ръка на Сидеров заплашил с насилие продавача от клекшопа
Обновена: 12 окт 2015 10:11 | 12 окт 2015 09:00,
114
Сидеров и Чуколов били пийнали, "влачели" думите
Снимка: Bulgaria ON AIR

Волен Сидеров и Десислав Чуколов са били във видимо нетрезво състояние. В това е категоричен Николай Александров, продавачът, с когото се сблъскъха в петък вечер двамата народни представители.

Тогава лидерът на "Атака" и депутатът щурмуваха денонощен магазин, тъй като според тях са продавали контрабандни цигари и наркотици.

Още по темата

Скандалът започнал в петък вечерта, когато момиче от НАТФИЗ си купило цигари и тютюн за свиване, а Атакистите й поискали документите.

Сидеров и Чуколов не давали на никого да си купи нещо от магазина, дясната ръка на националиста нападнал даже един от клиентите, а монетникът на клекшопа бил счупен.

"Г-н Чуколов ме заплашваше с насилие", каза Николай Александров пред bTV, като обясни, че народният избраник го повикал да излезе и подчертал, че "разбира се" ще го удари.

"И двамата трудно говореха и влачеха думите", посочи продавачът. Той повикал полиция, като сигнализирал, че "двама господа седят и пречат на работата" му без да посочи кои са те.

Униформените дошли, но не реагирали, казали, че Сидеров и Чуколов са с имунитет. Николай каза, че по думите на таксиметров шофьор, с когото е говорил, депутатът е ударил полицай в гръб.

Междувременно, магазинът бил проверен и нищо не било открито.

"Според мен те са го направили за внимание, защото предстоят избори", коментира в заключение продавачът.

Димитър Стоянов, бивш депутат от "Атака" и дългогодишен член на близкото обкръжение на Волен Сидеров, подчерта, че трябва да се търсят "причините, а не симптомите" за случващото се.

По думите му случката от петък показва "поведение на човек с абсолютна власт, на когото не му пука".

Стоянов призова хората да са по-активни, за да се намали влиянието на политически субекти като този на Сидеров: "Атака" не е в парламента, защото много хора гласуват за нея, а заради ниската избирателна активност".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
18
 
14
 
! Отговори
хе-хе преди 8 години
Сипете ли мръсотийка,форумци?Сипвайте,сипвайте,това можете,това правите!"Пияния"Чукалов там го каза много ясно:"Сега ще видите каква мръсотия ще се изсипе върху нас!?"Българската политика не ме интересува,но с продажни форумни мишоци като вас България няма бъдеще!Айде,лек ви ден!
7
8
 
5
 
! Отговори
Алов преди 8 години
Че какво като са пийнали.Били заваляли.Ако му бяха уринирали на прозореца там щях да кажа ,че са пияни.
6
6
 
28
 
! Отговори
реално преди 8 години
Е защо пък да не са пийнали?В извън работно време всеки може и да пийне и да се разхожда нощем!Въпросът е не пийването а поведението на този човек защото каквото и да прави го прави скандално и зрелищно за да го чуят и видят всички...Този човек и хляб да отиде да си купи ще направи скандал...
5
11
 
25
 
! Отговори
Размекнат мозък преди 8 години
Тоя Сидеров е тотално превъртял
4
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май ползва и други субстанции с тия буйни изблици.Аре стига с тоя имунитет, ами ако беше извадил автомат да изпозастреля всички????Отново блесна с пълна сила безмисленото съществуване на родната полиция!
3
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо си мисля, че Сидеров е нормален и сега искат да го изкарат луд. Той е емоционален на моменти и няма как да се разбере дали е пил освен с дрегер
2
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе свързано е с потока от рубли, или е намалял и са давили мъката или се увеличил и са запразнили :)
1
11
 
15
 
! Отговори
Искрен преди 8 години
Какво друго му остава на белия клоун!? Утре ще повилнее малко пийнал и на централна гара....опа тя е в ремонт, няма кой да го види...