Пиеш, удряш, бягаш, биеш и пак бягаш – история от Люлин

Ако сте виждали тази кола, позвънете на тел. 112!
18 окт 2015 20:54,
88
Пиеш, удряш, бягаш, биеш и пак бягаш – история от Люлин
Снимка: Раян Мерджанов / Facebook

Виждали ли сте колата на снимката? Ако имате информация за нея или за момчето с цигарата на кадъра, моля звъннете на телефон 112!

Към това призовава Раян Мерджанов чрез профила си във Facebook.А причината е повече от възмутителна и вбесяваща.

На 17-ти, в петък, той заедно с приятелката си и още едно момиче пътували към работа. Движели се в лявата лента на бул. "Джавахарлал Неру" в посока на мола в Люлин. Изведнъж обаче от дясната лента изскача колата от снимката. Управлявана е от момчето с черната тениска и татуировка (също на снимката). В колата пътувал с още едно момче. И двамата били на видима възраст около 20-25 г.

Засичайки Мерджанов, младежът на снимката удря странично колата на Раян, като го избутва в насрещното. Осъзнал какво се е случило, момчето от снимката тръгва надолу по булеварда. Въпреки че Мерджанов му присветквал и свирил, Opel-ът не спрял. Преминал дори на червен светофар.

Гоненето спира до блок 701. Там и двамата шофьори слизат от автомобилите. Мерджанов попитал какво прави, какви са тези изпълнения, защо не спира, а трябва да го гони. Питал още дали ще пишат протокол или ще викат КАТ.

"Ти луд ли си, нищо ти няма ...леко е одраскана, к`во толкова, `аре бегай... да не те бием пред гаджето ти", отговорил му шофьорът нарушител. Последвали и обиди.

"Направих снимката и набрах 112, обясних ситуацията и адреса и в същото време приятелчето на шофьора започна да ме бута, докато говорех по телефона, шофьорчето бутнал моята приятелка и се олял целия с кафето и", пише Мерджанов.

Там започнали по-големите проблеми. Двамата започнали да бият Мерджанов. Той успял само да попита оператора на 112 дали са записали адреса. От там го уверили, че екип на полицията пътувам към тях. Двамата биячи се организирали - единият държал, другият биел. И двамата обаче миришели силно на алкохол.

Намесили се и няколко минувачи - мъж и три жени. Явно уплашени, биячите се качили на колата. В екшъна се включил и таксиметров шофьор, който се опитал с автомобила си да запуши пътя на Opel-а. Безрезултатно - колата се качила на тротоара и отпрашила в посока център.

След 7-8 минути пристигнала и патрулката, дошли и от КАТ. Взели показания, описали щетите.

Сега Раян Мерджанов търси тази кола и тези хора. Ние се присъединяваме към усилията му да открие нарушителите. Моля, разпространете историята!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как така не могат да го намерят,нали колата е регистрирана на адрес, пълна пародия е таз милицията.
33
76
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
MLADEGITE SA PRAVI ZA DVE DRASKOTINI TRAGNAL DA GI PRESLEDVA.PRAVILNO SA GO NABILI.
32
2
 
52
 
! Отговори
Лелси каручка преди 8 години
До колегата потърпевш от тези ***, утре през деня тук ще кача данни на кого се води колата и адреса да можеш да му се представиш лично. Такива *** като това с опела ако се бяха качили да шофират по времето на прехода да са ги свалили от колата ама сега ........Преди години за подобни изцепки се биеше ама здраво от здравите момчета.Такива пияни и дрогирани не се изживяваха на тези дето ги оправяха тях.
31
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЗаради мислене като твоето старците по селата ги крадат и насилват.
30
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чета постовете и се обеждавам, че с всеки изминал ден хората в тази държава ИЗПРОСТЯВАТ и стават безчуствени и неадекватни.
29
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо хората да търсят колата?Тия милиционери, които винаги идват ненавреме, за какво им плащат?
28
3
 
78
 
! Отговори
Идиот преди 8 години
Защо го е гонил? Защото като дойдат ченгетата и видят щетите ще питат къде е виновния. Момчето ще обясни, че е другият избягал, ченгетата ще го питат защо не го е спрял и как те сега не могат да го намерят и нищо не може да се направи- знам го от личен опит.
27
2
 
33
 
! Отговори
перник преди 8 години
...нямаш ли винкел бе....
26
3
 
43
 
! Отговори
... преди 8 години
На снимката ви не се вижда лицето на палячото, както и татуса му. Дайте повече снимки на тоя м.ърльо. Ах че не е попаднал на мен. Излизам с щангата и му разбивам главата точно с един удар
25
70
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малко пердах е ял, защо се заяжда?
24
66
 
8
 
! Отговори
Лигата преди 8 години
Еее 2-3 шамара изял, голяма работа! Старците по селата са постоянно малтретирани! Ама те нямат фейсбук!
23
36
 
4
 
! Отговори
Бакшиш преди 8 години
Незнам защо моят колега се е упитал да пумогне вав ситуацията предвит това че е башиш...явно е некав добросъвестен начи..или пак искарва добри пари и се мисли за добър чувек..също така за устаналите ччитатели тука..разберете че ние несме в европа а сме южноисточните балкани и тук нещата никога няма да се пруменат..типичните момчета като тия които са извършителите са 50% от момчетата в София и даже 90% от младите момчета в устаналата част от Балгария..села..малки градове и така..сега приятелите м
22
75
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Профила на смешника дето реве по фейсбук ни е познат на всички - правят се на мъже опитват се да раздават правосъди и после като изядат шамарите почват да ревата във фейса и на 112 и да разпращат снимки, аз да му направя забележка, той сам се уля с кафето на приятелката ми, той ме напандна, уби мъ, извадими пистолет, беше пиян, друсан... абе мужльовци седете си мирни и не се правете на мъже и няма да има проблеми... търгнали сами да раздават правосъдие пък ревът ....
21
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се обадят веднага във ФБР от там ще проверят дали руски шпионски спътник не е записал случката .Ако не е ..... нямате шанс.Никой нама да знае нищо защото всичките камери в района ,а и не само там , не работят .Само парите за поставянето им са усвоени.Пищови трябва, пищови.Иначе няма да се оправим никога.
20
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колата има валидна застраховка Гражданска Отговорност. Пострадалият може да предяви претенции към застрахователя. Може да се провери в интернет. Въпросът е как ще докаже че именно така е станало както го е описал и че именно тази кола е виновната.Стига първо да я намерят.
19
18
 
15
 
! Отговори
mmm преди 8 години
Има си една приказка.Бой и е*ане не се връщат.Според мен селяните в тоя конфликт са и от двете страни
18
30
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв софиянец е тоя бедняк със строшен и очукан Опел.Такива бедни софиянци няма. Най-вероятно е някой селянин, дошъл в София да се прави на софиянец.Напоследък се навъдиха много такива. По крайните квартали е пълно.
17
4
 
45
 
! Отговори
КУКЛОВОД преди 8 години
ТЯ ТЪС КОЛА Е КУПЕНА ОТ ИТАЛИЯ ЛАКЪТ Е И ИЗГОРЯЛ ОТ СИЛНОТО СЛЪНЦЕ. САМО НЕ РАЗБРАХ ЗАЩО ПОТЪРПЕВШИЯ ,ЩЕ ГИ ТЪРСИ И ЩЕ ВЪРШИ РАБОТАТА НА МЪРЗЕЛИВИТЕ ПОЛИЦАИ? ДО КОГА ЩЕ ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ ?ПО НОМЕРА ЗА ДВЕ МИНУТИ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ СПРАВКА И ДА АРЕСТУВАТ ПРЕСТЪПНИКА
16
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
#ФОСТАВКАНАБЪЧВАТА
15
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
#ПРИГЕРБЕТАКА