Фенове с маски нападнаха автобус 94 в София

Счупени са прозорци, има ранени пътници
19 окт 2015 07:26,
32
Фенове с маски нападнаха автобус 94 в София
Снимка: архив Булфото

Маскирани футболни фенове са нападнали и чупили автобус на градския транспорт в столицата през изминалата нощ.

Злополуката е станала с линия 94 малко преди полунощ на спирка "Гара Пионер" в посока Студентски град, съобщи bTV.

Счупени са няколко прозореца на автобуса, а сред пътниците има 3-ма леко пострадали, които са били прегледани на място и пуснати за домашно лечение, съобщиха от МВР.

Случаят се разследва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 8 години
Как разбрахме, че са фенове ли? Много просто, уважаеми Уотсън. Това са типични фенове на простотията, малоумщината и повсеместната ганъовщина. Точно тия фенове най-лесно се познават.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
#ПРИТИКВИТЕЕТАКА #СВИКВАЙТЕ
19
1
 
10
 
! Отговори
!!! преди 8 години
Беше ужасно, сцепените глави, с постоянно шуртяща кръв, не са определение за "леко пострадали" !!!! Пострадалите бяха повече от 4-***, със сигурност. Едва ли ще чете, но искам да благодаря на момчето, което ме покри, защото, за жалост, бяхме точно до вратата и вероятно ме предпази от почти сигурен удар в това меле. Все още търся обяснение защо шофьорът отказа да тръгне и какво се случва, ако в 20-те минути, в които чакахме полиция, тази банда се беше върнала?!
18
4
 
9
 
! Отговори
Той преди 8 години
Хубаво да е видиш как уж не-комунистите се завръщат към партизанските си корени. Шумкарска история от червени страхливи пу*ки. Цяла вечер да клечиш в храстите при това въоръжен. Смешни сте, розови приятелки. Смешни!
17
0
 
6
 
! Отговори
Truth преди 8 години
Това изобщо не е вярно ама не е сутринта в 8 имаше вярната версия на ***.bg но са я изтрили и са набили тия глупости на всякъде 2 линейки, брат ми се е прибирал от работа, когато на спирката са влезнали 15 души през 4 рите врати и са биели всичко наред, той е със сцепена глава, имаше 2 момчета със счупени ръце и общо 3 *** бяга със сцепени глави, 2 линейки бяха в окръжна болница, кой плаща да се говорят тия глупости, нападателите са били с черни дрехи, маски у бухалки, потрошени прозорци
16
0
 
12
 
! Отговори
2013 преди 8 години
Хммм, ако бяха *** сега щеше да има поне 500 коментара как само бой ги оправя и т.н. А с какво са по-добри тия хулиганчета? Истината е, че трябват яки и незабавни наказания - независимо кой си позволява да вандалства.
15
0
 
17
 
! Отговори
Spacer преди 8 години
Подобни олигофренчета са силни само като са в групичка...по единично се *** яката в панталонките. Омръзна ми да гледам филмарчета с бръснати глави да ми се правят на големите родозащитници. Свастики татуират, снимат се във Фейса намръщени и гледащи лошо...Ама няма такава пародия просто. Ясно е, че родителски контрол няма, а и родителите сами по себе си са също ***. Обаче никой не е длъжен да търпи криворазбраните им фенски изцепки и болнави викания по гр. транспорт. Жалки сте.
14
0
 
13
 
! Отговори
червени боклуци преди 8 години
ходете си по селата ....
13
4
 
12
 
! Отговори
бачо Кико преди 8 години
тия малките *** не за първи път се изявяват тая година, същите точно, всички ги знаем ;)такива са феновете на говедата!показателно!!!
12
0
 
52
 
! Отговори
... преди 8 години
Сини, червени, жълти без значение. Точната дума е не футболни фенове, а футболни ***, защото това са най-долната *** на обществото - същества без цел в живота, не можещи, не знаещи и не зачитащи нищо.
11
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
CERVENI BOKLUZI--MIASTOTO IM E V ZATVORA.
10
6
 
12
 
! Отговори
до анонимен 7 преди 8 години
Да, то защото София се е напълнила с шопи .... сигурно половината са били от Каспичан и региона примерно... и се пише особености*
9
1
 
41
 
! Отговори
dsdada преди 8 години
Забранявай футбола.....и без това *** за зеле не става от никой от тях...
8
1
 
37
 
! Отговори
8.77 преди 8 години
На такива им чупиш всички кокали и после ги пускаш за домашно лечение.
7
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Беше ужасно!!! И да вероятно бяха фенове или поне със сигурност бяха насочени срещу феновете на Левски, защото, качвайки се в автобуса викаха футболни обиди към тях, а и ударите също бяха главно по тях. Пострадалите или повечето от тях бяха привърженици на Левски... Не знам какво значи леко ранени, но имаше няколко момчета със доста обилно кървящи глави, а момичетата и възрастните жени бяха в паника... Първо върху главите ни се изсипа дъжд от стъкла, а после и удари с бухалки и дървета...
6
2
 
32
 
! Отговори
?? преди 8 години
Случаят се разследва ??И така ще си остане , че са фенови , да не ти се случва. Обаче някой са в бронирани коли и това не ги интересува , колко става несигурен живота на хората , ни е да се разхождаш , ни е да си в автобус ??
5
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фенове ??
4
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно са скандирали, "Бойко Борисов пederasт "
3
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И как разбрахте, че са фенове? Отличителни знаци на някой отбор ли са носили или са скандирали името му? Ако е така, кажете отбора кой е!
2
8
 
44
 
! Отговори
Вербовчик преди 8 години
Както знаете, футболните фенове са новата "съвест" на нашата нация !Техните ударни щурмови бригади винаги са на разположение когато потрябва да спретнем един "спонтанен" протест или контрапротест, или да опорочим справедливи искания на група граждани и интелектуалци!Това са НАШИ момчета, верни на Партията в новата обстановка, по Путински образец !