Бияч от Околовръстното – проруски бунтовник в Донецк

Георги Близнаков бил там само за седмица, правил си селфита
Обновена: 29 фев 2016 13:49 | 29 фев 2016 09:00,
242
Бияч от Околовръстното – проруски бунтовник в Донецк
Снимка: BTV

Георги Близнаков, един от мъжете, които пребиха с палки шофьор на Околовръстното заради клаксон, се оказа част от спецотряда "Тайфун" на сепаратистката Донецка народна република.

От формированието заявиха за bTV, че българинът е бил там само една седмица – с основната цел да си направи десетина снимки за самореклама. Никога не е участвал в бойни действия.

Още по темата

От "Тайфун" не дават по-детайлна информация, но украинският портал "Миротворец" е включил Близнаков в базата си данни с проруски екстремисти, като в неговия "профил" има много снимки с други въоръжени бойци.

Биячът от Околовръстното се появява и на видеоклип, където получава медал за неясна към момента заслуга (ако приемем, че действително не е участвал в битки). Близнаков декларира: "Служа на Донецка народна република!".

Това не е първата странна изява на 46-годишния мъж, която се появява след ареста му. Преди дни бяха публикувани архивни кадри, които го показват като участник на турнир по бойни спортове.

Изправен срещу подготвен опонент и лишен от помощни средства, за 15-те секунди от видеото Близнаков отнася цял куп удари с ръце и крака, без даже да успее да замахне.

По този повод ММА бойци поканиха него и останалите задържани за побоя на "ден на отворените врати", в рамките на който да покажат способностите си – на ринг и в съотношение "един на един" срещу някой, който е в тяхната категория.

Припомняме, Георги Близнаков, Христо Христов, Александър Гечев и Мартин Марков бяха арестувани за побоя над Васко Наумов в ролята им на охранители на Ивайло Борисов – Ториното, сочен за дясна ръка на Златко Баретата.

Той заяви, че биячите са били в изпитателен срок, като ги защити, че са били предизвикани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сорошоиди недъагви. утре ще го пуснат с гаранция не ревете а внимавайте как се държите по улицата да не срещнете мен Че тогава *** ви жална ще видите огън и жупек как се хвърлят бутилки Интензивното на сламки ще ви хранят месеци ако изобщо излезнете от зеленчуковото състояние на командно дишане.Бой мърлявци ,кито не знаете как да карате а хвърляте бутилки псувате и носите палчочки.Да всмачкаш глава на *** пастирка или *** е дълг за всеки българин Задължително
79
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До :) влизач "това да се отречеш от Родината," Е ВАША ЗАПАЗЕНА МАРКА - подменяне на патриотизма с русофобство и макартистски антикомунизъм (при това същия не съществува).АДЕ без социални технологии - НЕ всички са кхретини.
78
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименте и от наше село гордите собственици на ИЖ'ки за 200 лв с имат за мъже, ама жените им ходият при тия с колите.
77
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И за децата стана очевидно,че тн. "пострадал" е платен провокатор, ***, *** и участник в тн. "протести". Поредната изценировка.
76
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МИ ЕДНИ КАТО МЪЖЕ СИ ПРАВЯТ СЕЛФИ С ОРЪЖИЕ,ДРУГИ КАТО РАДА ДЪЛБОКАТА СИ ПРАВЯТ СЕЛФИ НА АНАЛНОТО ОТВЕРСТИЕ,ВСЕКИ ,КОЙ КАКВО ГО ВЛЕЧЕ
75
6
 
4
 
! Отговори
Атила преди 8 години
Оставете момчето на мира ***.Каза ви се бръснатата тиква е хвърлила бутилка по колата и е излезнала с палка да ги удря .напсувала ги е аз ако бях щях да му рзмажа главата по плочките и после щях да се измия и да ида на църква.Такива *** има ,а този не е виновен .Браво ,че е смазал бръснатия ***
74
6
 
17
 
! Отговори
:) преди 8 години
русофилите са са смешни комплексари...това да се отречеш от Родината, да не признаеш и да те е срам от собствената история и герои...какво морално падение и деградация
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 87 Dwamata niamat nisto obsto erdin s drug!
72
4
 
4
 
! Отговори
Ротфронт преди 8 години
Нещо фотомонтиран ми се види.
71
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АЙДЕ ГЕЙ ДРУЖИНКАТА НА РАДА ДЪЛБОКАТА ОТ ЕВРЕЙСКО-ТУРСКАТА СЕКТА ДСБ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ЗАРАБОТВА ДОЛАРИ ОТ КОЗЯК СЕГА С ОБИЛНО КАШЕРНО ПЛЮВАНЕ И ПОВРЪЩАНЕ СЕГА ....
70
1
 
7
 
! Отговори
малчо преди 8 години
Тлъст мазен ***! Комплексар! Да та фане бати да те изклати!
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Do.103...razbira se snimki 4ovek ve4e moje da si napravi vsqkakvi...i v pove4eto slu4ai sa da zablujdavat xorata vav F.b ...da se 4udite ot kade sa snimkite...e razbirase i razni kompleksari da se po4ustvat po maje.
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 103 ЕСТЕСТВЕНО, а и кой е на снимката един господ знае.
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаме само 1 БГ патриот в ДЛНР и той беше убит още миналата година, при унищожаването на Дебалцовския котел. СМИ свраки !!!
66
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хаха аааааааа ""но украинският портал "Миротворец"" ТИЯ ТАМ ако ви кажат добър ден значи ЛУНАТА е в зенита СИ , както и БТВ пидололесболиберало СМИ срало.
65
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Георги Близнаков - пример за пълната деградация на путинофила и русофила. Това дали е бил само за една седмица и че само си е правил селфита е пълна лъжа. Българските путинофили гледат да му направят чадър, защото може да бъде поискан от Украйна за да бъде съден там. Едва ли е подписал договор с Путин за по-малко от 3 месеца. А и кой знае какви мръсотии е вършил там. Ако Украйна го поиска значи е измъчвал и убивал невинни хора, а наученото от велика Русия е започнал да го прилага и в България.
64
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проруските бунтовници си личат отдалече - същите са като тоя путинопитек.
63
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя богатир ли беше където го разхождаха с тупаници по ринга на клипчето!?
62
2
 
0
 
! Отговори
Истина е преди 8 години
До 74 Простотията, не ходи по гората, а в такива глави като твоята. И не са 5 милярда долара, а са инвестирани за 15 год. около 15 милярда, само за непросветените.
61
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Украинската прокуратура дали не го търси случайно?