От днес до края на май отчитат парното в София

Следете дали отчетниците имат служебни карти
27 апр 2016 08:52,
5
От днес до края на май отчитат парното в София
Снимка: flickr

В София започва годишното отчитане на парното. Само едно от дружествата на територията на столицата ще отчете около 38 000 абоната в предвидените за целта по закон - 45 дни.

Отчитането ще става на две възможни дати и трябва да завърши до края на май. Потребителите обаче са недоволни от факта, че често дните определяни за отчет са работни вместо почивни, което ги затруднява.

През предходната отоплителна година само 2% от 70 000 клиенти на един от топлинните счетоводители не са осигурили достъп до дома си при отчитането в края на сезона.

Заради зачестилите случаи на пенсионери, измамени от мними служители на различни дружества, топлинните счетоводители съветват клиентите си да допускат в дома си само отчетници със служебни карти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нестерова пак не е в час.При нас го отчетоха още на 20-и април.Втората дата е на 4-и май.
3
0
 
7
 
! Отговори
kukoto преди 7 години
Абсолютни измамници са тези топлинни счетоводители. На майка -болна и възрастна жена- са и надписали в пъти показанията предходния сезон. Като ги сравниш с текущите предходните са по- високи в пъти.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще отчитат "Порното" :)
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо за да видиш кои са ти датите е нужно да се регистрираш. Отделно слагат едни хвърчащи бележки пред входовете които изчезват. От месец София Изток не подава нормално топла вода, а през водомера си плащаме за такава. Мъка е всичко в тази система. Няма качество, но пари се искат и хората немогат да се защитят и да си търсят правата.