Преместиха барче, "паркирало" на столична улица

Караваната бе поставена на улица "Ангел Кънчев"
26 май 2016 12:52,
15
Преместиха барче, "паркирало" на столична улица
Снимка: bTV

Столично заведение реши да увеличи търговската си площ по странен начин и това породи спорове в социалните мрежи.

Въпросното разширение, което прилича на дървена каравана (и дори има регистрационен номер), заема място на ул. "Ангел Кънчев" в столицата.

Там мястото за паркиране винаги е трудно за намиране. Въпреки това обаче дървената конструкция на заведението се разполага именно върху места за паркиране – за които, твърди се, е платена такса "служебен абонамент".

Днес обаче дървената конструкция беше преместена, съобщи bTV. Тя бе премахната от собствениците на заведението, които са получили предписание от общината.

По време на преместването на място бяха изпратени и служители на Центъра за градска мобилност, които да регулират движението, за да не се стигне до задръствания.

Преместиха барче, "паркирало" на столична улица

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До приятно... и между спонтанно изникналитепо тротоарите мсички и табуретки за пушене на каките от пустеещите фризьорски салони и магазини
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не висяхте по цял ден по барчетата, собствениците нямаше да се принудят да се разширяват :-D Писна ми от безделници, които са толкова мързеливи, че чак ги мързи да походят, а искат да паркират точно отпред. Ами. София не е разтегателна!
12
0
 
1
 
! Отговори
Сим Саладин преди 7 години
Така е като не се съобразяват с Гродо-Устройственият план !
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гадове на къето и да погледнеш колко Криви злобни и Изпростели сме станали Хорицата.. Хорица а Не горди Хора за няколко ЛЕВА си затваряме оите и поглеждаме на другае на запад.. и пак викаме е Няма такава държава Каква ??? такава каквато сме си я направили ли ??? Да!!!
10
0
 
15
 
! Отговори
приятно преди 7 години
Мда, в този район или се върви по самата улица, с риск да те блъсне кола или трябва да се минава през заведенията, където те зяпат плюскащи хора с мазни усти.
9
0
 
19
 
! Отговори
Юрген преди 7 години
май некой ще връща рушвети ;)
8
4
 
24
 
! Отговори
:( преди 7 години
Боколенд е станата на мутрите, крадците и римляните. В Боколенд престъпниците се чувстват перфектно. Лошо е само за нормалните, работливи и честни хора.
7
0
 
24
 
! Отговори
Наглост без граници преди 7 години
Докато в общината и държавната администрация 99% от хората са алчни лешояди, ще има и такива селски тарикати. Ако има нещо хубаво в ФБ, то е, че лесно се разсмърдяват такива нагли изцепки.
6
0
 
19
 
! Отговори
Кой знае преди 7 години
колко общинари са захранени . Данче, кажи какво стана с Любчо ? Къде го покрихте ?
5
0
 
29
 
! Отговори
Oптимист преди 7 години
Безумие, което могат да извършат само Рафи. Според мен е скандално и очевидно ,че имат лоби в общината, която си затваря очите за всичко това - от паркиралите коли на Кърниградска, изкоренените кестени по Витошка, та до тук. Веска Георгиева от инспектората пак ще си затвори очите, това е ясно.дори и да имат служебен абонамент, той касае превозни средства, а не търговски обекти, плюс това след 19 часа, местата отредени за служебен абонамент са за свободно ползване.
4
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто собствениците на Рафи си правят каквото искат, връзките на собствениците с общината са много силни. И на Витошка и на Кънчев. Скоро ще направят и тротоара на две нива.
3
0
 
26
 
! Отговори
Но преди 7 години
А нещо за така нар.временна постройка на тротоара и масите пред нея? Погледнете я, тази конструкция е целогодошно използвана, и изобщо не е декоративна, както пише на сайта на община Средец!
2
0
 
33
 
! Отговори
Иво преди 7 години
А тротоара?
1
5
 
33
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Бойколандия.