Трима набиха 15-годишен в София

Пострадалото момче е в болница без опасност за живота
18
Трима набиха 15-годишен в София
Снимка: архив, БулФото

Три непълнолетни момчета са нанесли побой на 15-годишно момче в София, съобщиха от МВР.

Сигналът в полицията подала майката на момчето на 1 май.

Пред разследващите тя разказала, че нападението над детето й било извършено в района на ж.к. "Дружба", а след нанесения побой то било настанено в болница без опасност за живота.

По случая била образувана преписка, а в хода на проведени оперативно-издирвателни действия криминалистите установили тримата извършители – на 15, 16 и 17 години.

В присъствието на родители и инспектор на Детска педагогическа стая са им снети обяснения, след което са освободени.

Събраните материали са подготвени за доклад в Софийската районна прокуратура с мнение за прилагане на чл. 61 от НК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
Онуфриййй Българскии преди 8 години
До РаботливкоКолега, проблемът не се заключава просто в достъпа на невръстните цианкалии до криминалета, екшъни, порно - гейщини, и пр! Истинският и трагичен проблем е, когато предците на въпросните ментално - поведенчески педерастченца, са се взели вследствье изначално повредена трактовка на собствения си пропаднал лайф, за Батман, Рамбо, Хитър Петър, Цербер, Нерон, Ницше, Менгеле....и който и да е друг Велик или Безсмъртен!
13
0
 
6
 
! Отговори
Работливко преди 8 години
Така става като позволявяте на малолетните си сополи да гледат "Под прикритие". Всички за гангстери се мислят после. П.с. нямам нищо против предавянето.
12
0
 
6
 
! Отговори
Онуфрий Българский!! преди 8 години
До АнонименЩо ли ми се чини, че ако случайничко, ама ей тъй...съвсем случайничко се озова в качеството си на отьец на невинно пострадалото хлапе, то в резултат от мое пасивно бездействье ше са налице общо минимум 3 х 3 = 9 фрактури по крайници на виновни невръстни цианкалии - педерастченца!
11
1
 
2
 
! Отговори
Онуфрий Бъргарский:) преди 8 години
До АнонименЕрго!Скива ли се колко струваш, Отореняк прошляв?:) Парата дори и за фирка не ти стигна:))))
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прилагане на член 61 от НК - значи нищо.Ще ги погалят по главичките и ще им кажат:моля ви, не правете повече така,което е сигурен начин за създаване на чувство за безнаказност в тях и скоро ще ги съдят за убийство.
9
3
 
1
 
! Отговори
Онуфрий Българский:) преди 8 години
До АнонименДоста ти се иска да умееш да познаваш, обаче ни на йота не ти се отдава, Вербален Онанист!:))) Та дори и в нещастните си гърчове в опит да ме наведеш:))) Ае само се пробвай, и те завирам там, отдето си се пръкнало, Говненце Елементарничко:))):
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Онуфрии:)), очевидно си изключително "грамотен", което си личи и в написаното от теб, както и от лексиката и правописа, които използваш. Вероятно си високо образован юрист, кандидат юрист или още по-лошо, някой пишман прокурор, който не си е допил водката. Не смятам, че има смисъл да спорим.Хубав ден и успех :-)!
7
0
 
8
 
! Отговори
Helzo преди 8 години
Сигналът е подаден на 1ви Май?Вие кво, държите някои новини ей така в запас да ги пишете по - късно като няма какво да публикувате ли?
6
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде сега на протест срещу неромската престъпност!!!
5
6
 
0
 
! Отговори
Онуфрий:) преди 8 години
До АнонименМа кво да съм четял ве, Готин?:))) Ае земи сеа да *** отваргаш, че ше приложиш 61 самостоятелно, а не във връзка с последващите го, или пък във връзка изобщо с квото и да е друго относимо и приложимо право, та било то и древноримско класическо! Ае земи да изнесеш лекцья по матерьятя в некое климатично училище!
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Онуфрийн, чети, какво е написано в статията: "Събраните материали са подготвени за доклад в Софийската районна прокуратура с мнение за прилагане на чл. 61 от НК.".С други думи, нищо да не се прави по въпроса.
3
3
 
7
 
! Отговори
gost преди 8 години
Тия 100% са хафганистанци :D
2
9
 
0
 
! Отговори
Онуфрий:) преди 8 години
До АнонименТи ве, Умник:)) Кат си решил да се бръмчиш на вездесъщ в назаказтелен процес, поне да се беше позовал на нормативния акт ве:))) И ако ли да приемем случайно, че той е НК, то що не продължи с хипотезите си по следващите членове, та чак до 65 ве, а???
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С други думи, нищо няма да последва. Ето и самия член: Чл. 61. (1) (Изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г., бр. 75 от 2006 г.) По отношение на непълнолетен, извършил поради увлечение или лекомислие престъпление, което не представлява голяма обществена опасност, прокурорът може да реши да не се образува или да прекрати образуваното досъдебно производство, а съдът да реши да не бъде предаван за съдене или да не бъде осъден, ако спрямо него могат да се приложат успешно възпитателни мерки по Закона за борба