Контрольори "почерпиха" нередовен пътник с глоба

Не му взеха парите, тъй като били дребни - на стотинки
11 юни 2016 09:25, Петя Славова
89
Контрольори "почерпиха" нередовен пътник с глоба
Снимка: архив, Булфото

Видео с нередовен пътник, който се опита да плати на контрольори със стотинки стана хит в интернет.

Случката се развива в столичния градски транспорт, в автобус №280. Младежът е предал стотинки на органите, които не са поискали да ги преброят.

Конлфиктът идва и от искането на общинските служители пътникът да слезе от автобуса, но той заявява, че няма да го направи, тъй като си е платил глобата.

В разговора се говори за увеличението на цената на билета на 1.60 лв, както и че при подобна сума никой не връща ресто на пътника. Вижте цялото видео.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
37
 
! Отговори
Анонимна преди 7 години
До ....Така наречената от Вас гавра е от страна на контрольорките!!! Човекът има пълното право!!!
34
38
 
6
 
! Отговори
Монетата преди 7 години
Аз предлагам на всички защитници на млдаже да почната им дават заплатите в жълти стотинки всеки месец! Нали не е проблем, законно платежно средство са според вас!
33
46
 
10
 
! Отговори
.... преди 7 години
На клипа се вижда някаква абсолютна гавра с тия служителки, на някакъв комплексар, който явно има много свободно време. Вместо да ходи при общинарите, той се гаври с тия които са най-малко виновни за цената на билета. С тая омраза до никаде няма да стигнем.
32
2
 
42
 
! Отговори
Eлена преди 7 години
До Анонимен 23:Предполагам,че се имаш за интелигентен.Да, ама не!Какъв нарушител те гони,иска да си плати глобата без да спори за това.Парите пари ли са?На контрольорката е проблемът да ги преброи и за какво ще вика полиция?
31
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Двете служителки трябва да бъдат снкционирани за това, че не приемат законни платежни средства - никой не е отменял стотинките. А след като са "ларж и черпят" пътника една глоба, да си я платят от джоба
30
1
 
11
 
! Отговори
до 44 преди 7 години
Имаше в моя град един пич на 45 някъде преди време, който продаваше билети в автобусите на различни линии. Някъде година се задържа..и викаше...някой иска ли билетче, а един авер имаше карта и му я показва, а тоя: Аз продавам билети, младеж, не ми трябват картите ви.Голям! Та тоя можеше и да седне да преброи стотинките на човека, АКО случайно беше контрольор, на някоя седалка- толкова над нещата!
29
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И защо е проблем, бе този 42? Аз ако съм на мястото на лелките ще отвърасекията и ще си започна да броя монетите. А той работния ден си тече...може да минат 30 минути, но ще ги преброя- товая е част от работата ми за която ми плащат 500 лева заплата. И нещо по-важни- ще ми починат краката на някоя седалка докатъо си ги броя. Къде е проблема?
28
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕВАЛА НА ТОЯ ЧОВЕК!!!
27
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато има хора, които се вторачват в тези нещастни женици, мислещи, че те са проблемът за всичките им неудачи,в се ще сме така. Проблемът е много по-голям. Да ходят да протестират пред общината, а не пред контрольорките, те си вършат работата за 500 лв на месец.
26
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези жени са никакви, а този е абсолютен ***. Не са те виновни, те си вършат работата, виновна е властта, а такива като тоя сигурно не ходят и да гласуват, мислещи, че са над тези неща. Колкото до глобата - той е длъжен да им плати 40 лв, да каже, че са толкова, я те ако преценят да ги преброят или да ги вземат на доверие. А не да им хвърля торба и да каже може и да са повече вземете си колкото искате.
25
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марешки: Преди 2 години цената на горивото беше 2.60 - цената на автобусното билетче- 1лев. Сега цената на горивото е 1.60- цената на автобусното билетче е 1.60.Това беше въпрос към някйоя платена от на Тиквата журналистка по Нова или БТВ вече ги бъркам....те са едно и съющо.Та, къде е логиката?Няма такава държава!
24
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 35Точно защото протеста на човека е срещу увеличението на цената на билета, затова и служителките да не го взимат лично. К'о ши кажиш?
23
8
 
9
 
! Отговори
280 преди 7 години
Младежа си е в правото, само че не това са хората (проверяващите) към които трябва да е насочен протеста, а към по-високите "етажи". Иначе се прави едни цирк за 4-5 минути, а резултат няма. P.S. Всяка работа (както и хората които я вършат) трябва да бъде уважавана и резултата от нея да не се приема лично.
22
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полиция щели да викат тия лелки изтрещели. Муахахахахахахах....защо? Защото някой иска да си плати глобата ли? Муахахахахаахахахахахахахах...Нема такава държава, бат Слави! Наистина няма!
21
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно как ли ще се получи от шофьора да си купиш билет с точно приготвена сума на жълто стотинки.
20
1
 
47
 
! Отговори
до 23 преди 7 години
не е арестуван,защото не е нарушител. момчето искаше да си плати глобата!
19
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека никой да не плаща билет
18
35
 
3
 
! Отговори
дебел депутат преди 7 години
Трябва билетчето да стане 5 лева,така българина ще се научи на уважение и респект.
17
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това означава, че никой не трябва да си купува билет защото монетите не се считали за парии 1 лев е монета и 60 ст. са на монети.
16
55
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като има гратисчия в рейса, шофьорът да спира, докато не си плати глобата! Изнервените пътници сами ще пребият нарушителя