Цвети споделила, че нещо я тревожи, не могла да спи

Прокуратурата потвърди: Става въпрос за опит за самоубийство!
Обновена: 15 юни 2016 09:50 | 15 юни 2016 09:26,
80
Цвети споделила, че нещо я тревожи, не могла да спи
Снимка:БФХГ

Към този момент прокуратурата работи по версията опит за самоубийство. Няма индикации за умишлено бутане. Това заяви Румяна Арнаудова, говорител на Главната прокуратура пред Нова тв за трагедията с едно от златните момичета - Цветелина Стоянова.

Тя обясни, че прокуратурата работи по случая. Освен основната версия за опит за самоубийство се работи и по версията за случайно падане, тъй като парапетът на терасата бил много нисък.

По-късно треньорът по бокс Ангел Ангелов, който е кръстник на Цветелина Стоянова разказа, че по думите на баща й тя е била извадена от националния отбор.

"Искам предварително да се извиня, ако засегна някого, но не може спортист от такъв ранг да се остави така. Треньорът е най-големият психолог, той е денонощно с момичетата. Илиана е голям спортист и ръководител. Тя е моторът на отбора. Не знам как се е допуснало това положение", каза Ангелов. Той обясни, че не знае каква точно контузия е имала Стоянова.

"Олимпиадата беше заветната мечта на момичетата. Когато тя е отказала дори да присъства като зрител сега в Израел, това е трябвало да бъде сигнал или звънец, че нещо се случва с нея", смята Ангелов. Той разказа, че тя е била много разстроена от неучастието си в отбора.

Илиана Раева коментира, че през последния месец и половина Цвети е отказвала да тренира. По думите й бабата, братът и приятелят на Цвети много са се грижили за нея. Тя е била обичано и обгрижвано момиче. Раева лично също много е обичала и момичето и е имала специално отношения към нея, след като е останала без майка на 12-годишна възраст.

Раева коментира още, че 21-годишната гимнастичка изненадващо е обявила, че не иска да тренира след първенството в София. Тя се е опитала да я убеди да продължи да играе за отбора. На Цветелина са били направени пълни медицински изследвания и лекарите са й казали, че е напълно здрава.

Председателката на Федерацията по художествена гимнастика е категорична, че момичетата от ансамбъла не са били свърх натоварени на тренировки.

Цветелина Стоянова се е оплаквала на своите съотборнички, че нещо я тревожи и не може да спи. Не е можела да каже какво точно я тревожи.

От "Пирогов" обясниха, че кръвоизливът е овладян, но състоянието на Стоянова остава много тежко. Тя не е в съзнание и е на апаратна вентилация. На този етап състоянието й не позволява други интервенции. Цвети Стоянова има съчетана травма в областта на гръдния кош, сериозен белодробен проблем, както и травми в областта на корема и прешлените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
4
 
! Отговори
Преживяно преди 7 години
До bolbovКато се омъжих се започна-станно присъствие през нощта,сърцебиене,страх... който го е преживявал знае.След споделяне с близки, четене на литература по въпроса и молитви разбрах каква е причината. Дядото на съпруга ми е бил активно свързан със спиритизъм,а и аз съм викала като малка дама Пика.Помолих Бог за прошка,изхвърлих всичко от къщи като музика,книги,филми, включително детски с духове и Бог ме освободи.Препоръчвам книгата:"Radical protection"на Derek Morris и Псалм 91 от Библията
56
0
 
7
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Искам да споделим честно,защото и при мен наблюдавам нещо подобно.Една необяснима тревожност'безпокойство,безнадеждност.Имамсведения за такова състояние и при други хора включително и млади.Коя е според вас причината пълната социална и морална катастрофа,в която се намира нашия любим народ или нещо друго необяснимо,въздействиевърху човешката психика !!!?
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Живея в квартал с доста спортисти.Не е до психотронно оръжие.До превръщането на всяка мозъчна клетка в мускулна е.Тая се е самоубила щото е била слаба физически.Ако беше някой мускулест пръч щеше да ходи да се заяжда с някой значително по-слаб за да може да го пребие.Тия така разпускат от напрежението.
54
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Красива е, горката, може би смъртта на майка й също и е повлияла, но тя трябва да живее.
53
1
 
10
 
! Отговори
Буда преди 7 години
А причините поради които е използвано такова оръжие от българските или израелски служби може да се разследват, но не и във България. Например указания за саботаж по време на състезание в Израел, момичето отказва да ги изпълни,заплашва че ще разгласи за указания натиск и т.н.
52
1
 
10
 
! Отговори
Буда преди 7 години
Ако се установи честотното излъчване на мозъка на дадена човешка личност или човешки индивиди, хората могат да бъдат командвани и манипулирани дистанционно, чрез излъчване на психогенератора на определени импулси в диапазона на техните честотни вълни. Жертвите започват да чуват нелепи команди. Не са редки случаите на немотивирани на пръв поглед самоубийства, на неоправдана агресия към близки ... Човек става зомбиран. Превръща се в играчка. Затова психотронното оръжие е по-страшно от всички други видове оръжия.
51
1
 
7
 
! Отговори
Буда преди 7 години
после тези записани емоции да се изпратят на друг компютър и, по желание, тихо да се излъчат и да променят емоционалното състояние на човек.
50
3
 
5
 
! Отговори
Буда преди 7 години
Скочила от 6 етаж, първи дошли полицаите и тя им казала че сама е скочила?!!!Цветелина Стоянова не може да се е самоубила, по точно е самоубита. Цвети Стоянова не е имала депресия, но не е можела да спи и е изпитвала страх- точно симптомите при атака с психотронни оръжия. Запис на мозъчни вълни, наслагване на запис на самоубиец и готово. Сега е възможно, използвайки супер компютри, да се анализират човешките емоции по електроенцофалограмен начин и да се направи точно тяхно копие,...
49
4
 
12
 
! Отговори
mimi преди 7 години
Гнездо на оси е управата на федерацията и Илиана Раева комуниска и интригантка лицемерно чудовище
48
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 7 години
Пояснение - коментар 59 беше до 23, а изтритата дума е глу,пак !
47
0
 
3
 
! Отговори
българин преди 7 години
До АнонименАбе, ти от колко време не си гледал турнир по художествена гимнастика ?!
46
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много голямо нещастие. Царе сме на нещастията, ама сме си и ***. За съжаление в България нищо не се променя. То не бяха пребити хора от *** мутри, търпиме некадърници и алчни *** да ни управляват. Но свинете сме ние, че ги търпим. Всичко случващо се тук е отражение на действителността, в която живеем. Много ме е яд за момичето. Никой не е обърнал внимание на проблемите и. Всичко около ансамбъла ни е ок, нали? Дълбоко се съмнявам..
45
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дано се оправи момичето,ама ако тя е в депресия и скача от терасата,какво да правят другите хора,които имат къде по-големи житейски проблеми?
44
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чета коментарите разбирам защо просташките риалита по просташките медии се гледат толкова много.Вие сте нещастници и затова се кефите от нещастието на другите.Колкото по-голямо нещастие е сполетяло някой и колкото по известен и успял е той, толкова вашата радост е по голяма.Вие сте болни,бедни и прости.
43
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ах, колко е красива - като от картинка. Бъди силна, с теб сме!
42
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой знае гадната *** как се е правила на майка, докато и е трябвало детето да подхрани собствените си болни амбиции, и сега като е голяма вече и е време за нов отбори е била шута най-безцеремонно...дано не е така, но тази има такава физиономия....
41
5
 
6
 
! Отговори
Само Летучков преди 7 години
Хвърлила се от шестия етаж на блок 319 в Надежда,където живее семейството ѝ.Тя живеела отделно от тях в Банкя,заедно с приятеля си Александър Любенов,който е вратар на футболния Левски.Tреньорът по бокс Ангел Ангелов и е кръстник.Раева лично много обичала момичето и е имала специално отношения към нея,след като е останала без майка на 12 години.Директорът на столичната полиция обяви,че незабавно след инцидента на мястото е започнал оглед,за да се изясни механизмът на падането(бутането).
40
0
 
16
 
! Отговори
някой преди 7 години
До конспираторОпределено има причина, която само се загатва, но не се разкрива, за да се спести някаква тайна на момичето.Четох изказване и на М. Гигова, която посочи, че не се отнася за физическа или душевна болка, а е нещо друго.Добре е да не се огласява всичко относно битието на момичето, но пък тогава вината се хвърля неоснователно в/у други лица от обкръжението й, може би незаслужено.Най-близките й знаят какъв е бил проблемът.По-добре е да се спре с тази истерия около опита за самоубий
39
2
 
26
 
! Отговори
А преди 7 години
Никой треньор няма да извади състезател от сработен и успешен отбор, ако този състезател няма физически или може би в случая психичен проблем, още повече пред европейско първенство и Олимпиада.Много, много жалко за това дете!
38
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До пенсионер Пробвай ти да скочиш от 6-ти етаж и да се възстановиш бързо и напълно.